petr_cha Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 Naslinenym prstem.. :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 to vyzera ako zubna kefka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 před 50 minutami, petr_cha napsal: Naslinenym prstem.. :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 před 6 hodinami, sodekcz napsal: @rolas nic, v pohodě. Mohlo tam být víc hodinek a míň kafe Tyhle filtry, presy atd... typy kafe mají problém, že na obrázku vypadají jako rozpuštěná "nesca" a mnozí očekávají spíš espresso s nějakou pěknou cremou. Chtěl jsem říct čest ruční přípravě jakékoliv slušné kávy. Lepší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 Hezka dvojka.. :-) kdy nosis ty vetsi a kdy modre? Nebo libovolne na stridacku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 před 47 minutami, rolas napsal: Lepší? Za povodne MM200 palec hore, prilis ich tu uz nevidat. Par rokov dozadu ich tu bolo podstatne viac. Navyse Great Blue Hole, parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 @rolas pa rá da ! A neber mě jako puristu, já mám ke kafi daleko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 Chlapi já to beru jako srandu :), nicméně co se týče těch MM200, tak to byla taková forma útěchy, než budou MM300. I když to jsou parádní hodinky, tak bohužel půjdou z kola ven, jakmile zas zjistím, že nutně potřebuji nějaké další hodinky do sbírky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 Taky to beru jako srandu. Na MM jsem zatím nedorostl. V SEIKO klubu jsem chvilku přicmrndával jen s bottlecapy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 Dosiel crafter a MM300 teraz nedam z ruky hadam aj do nedele a nastavenia letneho casu. Parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 Tunaky, jeste ozuzlane od soli, ted jsem s nima vylezl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 Maly dotaz: K MM300 som kupil crafter rovno aj so sponou. Taka ta klasicka double button V clasp. Po nadseni, ktore trvalo asi tak jeden den a skoncilo doslova zodratym zapästim, som ju vymenil za staru, original Seiko z oceloveho tahu. Ale aj tu mi pride, ze na strane tej poistovacej zaklapky, akoby spona mierne presahovala hrubku gumy presne v mieste, kde je vsadena spona. Teda len na okrajoch a stale mam pocit, ze to "drie" do zapästia z tej vnutornej strany. Dajte nejake tipy na diver spony, ktore su kompatibilne s crafterom pre MM300, teda 18mm. @farkyostrava tu kedysi davno postoval nejaky typ. Hlavne mi ide o realnu skusenost z nosenia, nech nevydrbem sto dolarov za nieco, co potom zapadne prachom v sufliku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 A co spona z MM 300? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 Presne tu som nasadil, ale nie je to ono. Preto sa pytam na skusenosti s crafter a inymi sponami. Dal by som tam pripadne aj nejaku fajn trnovku, ale to mi zase bude ta guma mala. Holt, tie moje hnaty su nejake hrube Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 Ešte bez Prospex loga na ciferníkuSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 Achjo. S předchozím majitelem jsem se celkem vídával, dokonce jsem je měl pučený a poeticky jsem se o nich vypindával. Bylo by stačilo málo. Jen jsem byl tehdy eště moc pako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 Bylo by stačilo skutečně málo a skončily tenkrát u někoho jiného ale Ferko byl opravdu neodbytný a vnutil mi je. Dobře udělal. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se