EpsteinBarr Odesláno 28. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2022 Presne tak. Ja som MM300 kedysi davno nezlozil z ruky hadam viac ako dva roky. Teda presne dva roky a takmer na den. Ked som si prevzal GS divery. MM300 su navzdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 4. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2022 Diashield jsem měl na 63MAS a celkem dost ty hodinky chránil před různými škrábanečky. Po dvou letech hodinky pořád jako nové. Povrch vypadal tak nějak jakoby našedle. To na těchto baby Marinemaster se dělají vlásečnice na leštěných plochách snad i pohledem. Ale zas ta everbriliant steel úplně svítí, mnohem hezčí než diashield. Predpokladam ze SLA055 a to nejsou zadny baby, moc je chci nechces se o nich trochu rozepsat?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 Shodou okolností se u mě sešly dvoje tyto krásky. Moje drahá polovička mi sdělila, že i jedny jsou ažaž a já mám dilema, s kterýma se rozloučit. Jedny jsou jako nové a ty druhé( starší) jsou zase hezčí Viděl jsem na Youtube srovnávačku SBDX001 vs SBDX001, 2004 vs 2015 ( tak nějak to bylo ) a tam ten chlapík tvrdil, že ta počáteční produkce (2000 - 2005) byla o cosi lepší ( černější ciferník, preciznější nápisy, hezčí indexy....) Přišlo mi to zajímavé a musím to lehce potvrdit. Z fotek to ale poznat nepůjde, mám talent na všechno kromě focení Ty co jsou opožděné, jsou starší, kupované na Chronomagu před cca 14ti dny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 před 55 minutami, Pekos napsal: Shodou okolností se u mě sešly dvoje tyto krásky. Moje drahá polovička mi sdělila, že i jedny jsou ažaž a já mám dilema, s kterýma se rozloučit. Jedny jsou jako nové a ty druhé( starší) jsou zase hezčí Viděl jsem na Youtube srovnávačku SBDX001 vs SBDX001, 2004 vs 2015 ( tak nějak to bylo ) a tam ten chlapík tvrdil, že ta počáteční produkce (2000 - 2005) byla o cosi lepší ( černější ciferník, preciznější nápisy, hezčí indexy....) Přišlo mi to zajímavé a musím to lehce potvrdit. Z fotek to ale poznat nepůjde, mám talent na všechno kromě focení Ty co jsou opožděné, jsou starší, kupované na Chronomagu před cca 14ti dny. To by bylo super to nejak profi nafotit a srovnat jestli je to pravda. Jednou sem mel 2ks oranz monstra. Nazivo byl rozdil v barve cifru. Tak jsem si vybral ty lepsi a dodneska ztoho mam radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 Rozloučil bych se s těma brajtlema radsi teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 Všechno jsem prodal, tedy až na jedny swiss a vrátil jsem se k Emperor. Dlouhé léta jsem neměl v minulosti na ruce nic jiného než černé Emperory, pak přišli experimenty z jinými hodinkami. A od té doby jsem litoval prodeje. Až na okamžik, kdy se zde objevili Zlaté emperory! Kruh se uzavřel..Opět jsem hodinkově šťastný! Jsou nádherné! Mám z nich větší radost než z jakýkoliv jiných v dlouhé řadě co už jsem vlastnil. SBDX014!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 před 36 minutami, Vladar91 napsal: Rozloučil bych se s těma brajtlema radsi teda :):):) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 Shodou okolností se u mě sešly dvoje tyto krásky. Moje drahá polovička mi sdělila, že i jedny jsou ažaž a já mám dilema, s kterýma se rozloučit. Jedny jsou jako nové a ty druhé( starší) jsou zase hezčí Viděl jsem na Youtube srovnávačku SBDX001 vs SBDX001, 2004 vs 2015 ( tak nějak to bylo ) a tam ten chlapík tvrdil, že ta počáteční produkce (2000 - 2005) byla o cosi lepší ( černější ciferník, preciznější nápisy, hezčí indexy....) Přišlo mi to zajímavé a musím to lehce potvrdit. Z fotek to ale poznat nepůjde, mám talent na všechno kromě focení Ty co jsou opožděné, jsou starší, kupované na Chronomagu před cca 14ti dny. Z tohoto vyberu jednoznacne breitle do kose, nicmene mit dvoje SBDX001 chce uz trochu srdicko … drzim palce Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 Co máte s těma Breitlingama? Mně se líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 Celkově na fóru není Breitling příliš v oblibě a navíc, podívej se v jaké jsi sekci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 Však jsem fotil Seiko, ta mapa ČR je taky špatně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 Podle mě není nic špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 18. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrais Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 Chtel bych se zeptat mistnich majitelu mm300 nebo 8L35 obecne - jak vam jdou pri aktivnim noseni? Myslim bez odkladani. Moc nechapu ze ty moje (s MEMS ) mi pri bezodkladovym noseni davaji cistou 0s za den. Kdyz odkladam treba na den, tak okolo +4az5s denne. Je to bezny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 (upraveno) @Ondrais to si skor z tych stastnych. Niekde sme to tu pred casom riesili, pri dennom noseni som na priemernych +5s s tym, ze na noc ich davam z ruky samozrejme. Upraveno 18. ledna 2023 uživatelem junior300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 Cca +15s denne bez sundavani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 Moje maju 11 rokov. Minuly rok boli na kontrole a pretesneni v Onyxe. V lete som ich nosil celkom casto, ak si dobre pamätam, isli +4. Ale teda, na noc hodinky odkladam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 Mě taky chodí cca +5s s odkládáním na noc. +15s už je dost, to by chtělo servis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polo21 Odesláno 7. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2023 Tymto sa hlasim do prominentneho klubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 7. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2023 Takze nakoniec to dopadlo? Gratulujem! Ak sa nepletiem, su to druhe na fore? @DavidLC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se