Peta-Biker Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 (upraveno) MM jsou nejlepší potápky za dané peníze. Měl jsem asi všechny modely POček, od starých, nových, pár dní Suby, nic z toho na mě neudělalo takový dojem, jako MM. To pouzdro je jednoduše nejlepší ze všeho, co jsem měl na ruce. Pouzdro - monokok, už jen tím jsou originální, podívej se na ty křivky pouzdra - žádné ostré hrany - alá Rlx. Stroj - co k tomu říci - nedekorovaná verze GS strojku! Přesnost, když je nenosím pár dní a zastaví se a pak je dám na ruku - první dna dny chodí cca 2s do plusu, po dvou dnech se srovnají během dne a večer při odložení tak, že za týden jsem na odchylce cca 10s! Rezerva papírová je okolo 50 hodin, v reálu je cca 60. Lumi - Seiko, nevím o ničem, co by svítilo líp! Luneta - samostatná kapitola - chod lunety je neskutečný, popsal bych ho slovy - švýcarský sejf Korunka - šroubovací - klasika, dobře se s ní manipuluje - nemá žádný ná**** - snad jediná výtka, ale to je drobnost a malá piha na kráse, která jim přidává Tah pohodlný - mikroregulace na sponě Několik let jsem tady na fóru za něčím hnal, prošlo mi rukama asi 100 kusů hodinek, ale v potápkách, mám jasného vítěze a tím je MM! 1.místo MM2.místo DSSD - (ty jsou supr, vadí mi na nich akorát tah, který je sice extra pohodlný, ale vzhledem k pouzdru, je úzký)3.místo PO4.místo Suby Je to samozřejmě subjektivní, ale je třeba si uvědomit, že MM stojí 40k, PO 100 , Suby 190, DSSD 250 Jinak - za 250k, co stojí DSSD, můžeš mít MM, GS k obleku a ještě zbude na Moony Upraveno 9. listopadu 2013 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 Ja som MM mal na ruke, no su vysoke. Na leto k tricku a ako jedny z viac hodin super, su fakt perfektne urobene, aj vsetko, no ako jedine univerzalky su moc vysoke... Kazdopadne chlapi supr fotky, len tak dalej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 wristwatch height questions? Ask vrcan. MM su vysoke..? hmm, mne ostatne vacsinou pripadaju placate.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 Jj o vrcanovi som pocul Je to otazka zvyku a casu... Tiez sa mi Fortisky zdali kedysi male... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 Mne sa zdaju aj teraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 (upraveno) Pokukuji po Marine Master, ale chtěl bych je nejdřív vyzkoušet. Je to můj horký favorit po přečtení všeho tady na fóru i když to přesahuje můj finanční limit, Zřejmě do nich půjdu. Ještě mám jednoho favorita Crepas Cayman, tak nějaké reakce sem. S Marinemastery neuděláš chybu.Přihodím jeden lumi shot a jednu západosluncovou. Asi už tu někde podobné jsou, ale opakování je matka moudrosti, že. Edit: přidána ještě jedna fotka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. listopadu 2013 uživatelem lukin_ova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2013 Kurňa kluci to sou pěkné hodinky!Já snad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2013 Me uz jste dostali... uz skoro mesic sjizdim wus, zatim se tam vyskytly dvoje, ale zatim vse mimo Eu.. nevite, kde nejlepe v Eu? (Jete, na nove neni budget).. na ebaye a aukce moc nejsem, nemuzete prosim nekdo pomoci s uhrforem? To by mohla byt asi nejblizsi varianta.. diky..<br /><br />Sent from my Nexus 4 using Tapatalk<br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2013 Ano jsou to krasne hodinky. Citlivym jedincum muzou pripadat tezke a vysoke, normalnimu cloveku jez standartne nosi potapecske hodinky nic takoveho neprijde. Je to prijemny kus zeleza. Ruku mam opravdu hodne hubenou- obvod zapesti 15- 15,5 cm a nosim je bez problemu. Z velikosti tedy nemej zadni strach :-) Hodinky muzu jen doporucit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2013 Foceno mobilem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Se tady ty MM nejak mnozi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Ještě nedávno jich tady moc nebylo. Na druhou stranu se ale není čemu divit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Může někdo založit vlákno, kolik jich tady je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 To uz je masovka. Ale kvalitni masovka.Já než se k nim dohrabu ( došetřím),tak je bude mít opravdu každý vořešprut.. Já se picnu. A to jsem si říkal, že "nafurthodinky" budou něco extra.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Já myslel,že nafurt máš Damaska!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Já než se k nim dohrabu ( došetřím),tak je bude mít opravdu každý vořešprut.. Já se picnu...Dik za hodnoceni, docela "potesi".. zkus se nad sebou zamyslet a pripadne setrit rychleji ;-) Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 (upraveno) Radim to myslel ve srandě a až Ti projde rukama tolik hodinek co mu,můžeš také trousit bonmoty jak Miloš /eman/ :-)Nenech prchlivost cloumat svým majestátem. Upraveno 11. listopadu 2013 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Damaska "nafurt" už jsou ve světě.. Nějak mě ten bacil přemohl. Jedním z důvodů právě byl hlad po potápkách.Já už prodal i velké "B". To Petr- neber to osobně. jen se tu MMka množí jak houby po dešti. Tak snad je to tak dobře.Šetřit rychleji je sice dobrá rada, ale ty krky doma chtěj aspoň občas něco jíst!A když už se zadaří, tak mi pánové z ČNB shodí korunu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Dobre dobre.. :-) <br /><br />.. akorat mi prisel email, ze mi je v Nemecku prodali pred nosem.. takze ja zatim nic :-( <br /><br />Sent from my Nexus 4 using Tapatalk<br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 (upraveno) ... Nenech prchlivost cloumat svým majestátem. Bohušu ty válíš,už sem viděl jak peťa drží ráďu pod krkem... Upraveno 11. listopadu 2013 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se