Přejít na obsah

Seiko MARINEMASTER

rafficek

Doporučené příspěvky

No však se nečertěte. Víš, že to nemyslím zle. Brečím tady, protože je chci taky! Placaté hodinky se mi přestaly líbit. Jen mě to prostě naživo zaujalo a chtěl jsem na to upozornit. Na fotkách to vidět nejde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nic, nic. Jen jdu náhodou kolem ... Je tu nějak moc textu. Toš sem frknu dvě fotky ....

Já su Marinemastrově saturovaný ...

Ale fakt mne překvapilo, že jich tu je jen 8 kousků.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Děkuji hoši, ta Vídeň, nebo Německo bude nakonec asi nejlepší řešení.

Rád bych aby mě 17,5cm stačilo, ale mám celkově hubenější ruku, tak nevim.

Prostě to vyzkoušim a uvidí se. :)

Odkaz ke komentáři

Jeste mi to neda. Nejlepsi potapky to urcite nejsou. Nejlepsi jsou skx007 nebo monstra. Stojej v podstate par slupek, takze jejich pripadne poskozeni, nebude bolet jako u MM300. O presnosti se taky nema cenu az tak bavit, moje skx007 jdou daleko presneji (stejne jako stare a neservisovane 6138-3002) Presnost je individualni a o nahode. Podivejte se na katalogovou toleranci u mm docela nic moc. Jo jsou to nejlepsi potapky co se designu a propracovanosti tyce. Jesis ja sem tak chytrej :-)

Proč pořád dokola jen SKX007 a Monster? Co třeba Stargate? Podle mě také velice povedený, mimochodem na ruce sedí ze všech jmenovaných nejlépe.

Odkaz ke komentáři

Pri prezeraní seiyajapan a modelov MM, som si všimol dole dvoch poznámok/upozornení. Som Seikom nepoškvrnený (iba Citizen), preto pardon, ak už sa to tu objavilo. Predpokladám, že to môžem hneď hodiť za hlavu, ale i tak, prečo to tam spomína? Je to aj u MM modelu SBDB001. Bral som to, že tam všetko predsa sedí perfektne...

edit: fotka

Upraveno uživatelem StanoBare
Odkaz ke komentáři

je to u vsetkych Seiko Prospex, snad aj rok. otazku sa asi treba spytat autora.

Pokial viem tak misalignment u MM300 je reklamovatelna vyrobna zavada - a neviem ci som o niekom pocul - akurat co mam v zbierke su asi 4 fotky vystredeneho lumi bodu na lunete :). Pokial ide o skrutkovanie korunky, bolo to tu preberane milionkrat. Drevorubaci a kombinacky ziadnym hodinkam neprospievaju.

Odkaz ke komentáři

Dík chlapi. Mňa to aj prekvapilo, že to tam spomína, zvlášť u tejto rady MM, napríklad aj u spomínaných SBDB001 s cenovkou cez 3800 doláčov. Na druhú stranu vidím, že záujem o ne to netlmí.

Mna to prekvapilo ze to tam dal, to je z pohladu marketingu killer. Nikde inde som to nevidel.

Spomina to preto aj u sbdb, ze ten zavit je jemnejsi a "presnejsi" - tesnejsi, ma ine stupanie atd - ako u beznych swiss hodiniek, kde je zavit viac ergonomicky, lepsie sa ovlada atd ale potrebuje viac utesnit (triplock apod).

Dedkovske trasenie ruk majitelov je zjavne zahrnute v specifikacii pre konstrukterov.. su v tom ti svajcaari proste dobri, no. :)

Odkaz ke komentáři

ale  teda hlavně proč?

Myslíš že  ten problém začal přerůstat běžný průměr?Pro nic za nic si nebude házet klacky pod nohy.

postnem pre ostatnych.. aj s odkazom na moju uvodnu odpoved, ze otazku sa treba spytat autora:

"I know that Higuchi has to deal with the same issues. He just takes it as a matter of course and deals with it.
The difference is that Higuchi is a brick and mortar shop as well as a Seiko AD and has full backing from Seiko. He simply passes any problems directly back to Seiko.
Seiya is not an AD but rather a hobbyist. He probably gets most of his new stock directly from Seiko as he can match pieces with Higuchi, Chino and a couple of others. But it is likely a bigger hassle for him to return 'defective' product than Higuchi.

Neither of these guys or the other well known Japanese sellers will leave a customer with no recourse. I imagine that Seiya has had to eat a lot of profit because of OCD."

Len dodam ze ja som nakupoval svoje MM300 u Higuchiho ako autorizovaneho predajcu Seiko.
Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...