instant Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 sa s nimi maznas alebo co.. tam pod pismenkami EIK mi uz chybaju kusky kovu. nic co by slo rozlestit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 Na (roz)lestenie su ine "objekty" ako spona pracovnych hodiniek. A či nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2014 Chlapi kde sa daju najvyhodnejsie zohnat tieto hodinky? Idealne v EU.V japonsku sa daju za cca. $2000 vratane posty len to clo a dph co naparia to bude asi pecka Dik vopred za tipy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2014 seiko.at Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2014 Chlapi kde sa daju najvyhodnejsie zohnat tieto hodinky? Idealne v EU.V japonsku sa daju za cca. $2000 vratane posty len to clo a dph co naparia to bude asi pecka Dik vopred za tipy. bude to asi tak 401,- USD plus poplatky za vyclenie...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2014 (upraveno) Seiko MM300 Special Edition ? http://forums.watchuseek.com/f21/seiko-marinemaster-300m-special-edition-953148.html 20131210_143636_zpsa47886da.jpg Naštěstí jen fanouškovská edice, s níž nemá Seiko oficiálně nic společného. Jinak by to byl přečin na úrovni vlastizrady Další vývoj... Není jasné, jestli to je partyzánská akce thajské odnože Seika nebo zda to má posvěcení z Japonska, ale jednu věc vidím jistě a je to vlastně to je jen opakování několik let staré hlášky jednoho moudrého člena - STOP THE THAI ACTION!!! Kdo je pro petici? Jako podpůrné prostředky navrhuji masivní letákovou akci a sofistikovaný trolling všech známých PR mailů Seika. Upraveno 13. ledna 2014 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2014 nestaci ze tam proste nepojdem na dovolenku? pripadne sa budem verejne pohrdavo vyjadrovat o nezarastajucich tvarach miestnych muzov? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Onehdá jsem navštívil známého tu mistra hodinářského Valise s přáním odladit moje MM300 ... podařlo se mu to na jedničku, tedy +1 denně !! A ještě mi blýskl kalibr Tímto mu děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Jarette dík za info, ten kalibr vypadá parádně.. byl nějakej problém s tím, dostat se do nich? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Jarette dík za info, ten kalibr vypadá parádně.. byl nějakej problém s tím, dostat se do nich?Nebyl, Valis je šikovný, takže v pohodě ... jsem určitě rád, že je v případě servisu nebudu muset nikam posílat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Jo, já se toho právě taky bál, paráda. Mimochodem, kolik ti dělaly? Mně jdou kolem deseti vteřin do plusu, což mě lehce zklamalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Jo, já se toho právě taky bál, paráda. Mimochodem, kolik ti dělaly? Mně jdou kolem deseti vteřin do plusu, což mě lehce zklamalo.No ... záleží na poloze, přes den na ruce, v noci na boku, korunkou nahoru cca 5-6s. ... ale chtěl jsem zkusit co snesou a teď mi šlapou lépe než moje RLX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Jo, já se toho právě taky bál, paráda. Mimochodem, kolik ti dělaly? Mně jdou kolem deseti vteřin do plusu, což mě lehce zklamalo.Me delaly +9s a bylo jedno v jake poloze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 pokud nebudes potrebovat nejaky nahradni dil...Tak snad půjde objednat ... eventuálně věc vyřeším ve Vídni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Treba vlozka lunety se da objednat v Altru za 600,- do ctyr tydnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Treba vlozka lunety se da objednat v Altru za 600,- do ctyr tydnu.Žiju v domnění, že u MM se nedá vyměnit vložka lunety, pouze celá luneta. Žiju v bludu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 (upraveno) Jo, taky si myslim, že měnit vložku nelze.. Upraveno 16. ledna 2014 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 MM300 nema vlozku lunety. Poladitelnost u Valisa je super sprava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Udělalo mi radost, že je ten strojek pruhovanej! jako v géeskách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tonytrubka Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Poladitelnost u Valisa je super sprava. To je super!Akorát by se Valis měl namnožit,protože mu klientela narůstá geometrickou řadou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se