Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno

Chlapi kde sa daju najvyhodnejsie zohnat tieto hodinky? Idealne v EU.

V japonsku sa daju za cca. $2000 vratane posty len to clo a dph co naparia to bude asi pecka :death:

Dik vopred za tipy.

Odesláno

Chlapi kde sa daju najvyhodnejsie zohnat tieto hodinky? Idealne v EU.

V japonsku sa daju za cca. $2000 vratane posty len to clo a dph co naparia to bude asi pecka :death:

Dik vopred za tipy.

bude to asi tak 401,- USD plus poplatky za vyclenie...?

Odesláno (upraveno)

Naštěstí jen fanouškovská edice, s níž nemá Seiko oficiálně nic společného. Jinak by to byl přečin na úrovni vlastizrady :D

Další vývoj... Není jasné, jestli to je partyzánská akce thajské odnože Seika nebo zda to má posvěcení z Japonska, ale jednu věc vidím jistě a je to vlastně to je jen opakování několik let staré hlášky jednoho moudrého člena - STOP THE THAI ACTION!!!

Kdo je pro petici? Jako podpůrné prostředky navrhuji masivní letákovou akci a sofistikovaný trolling všech známých PR mailů Seika. 

Upraveno uživatelem Chumpus
Odesláno

Onehdá jsem navštívil známého tu mistra hodinářského Valise s přáním odladit moje MM300 ... podařlo se mu to na jedničku, tedy +1 denně !! :D

A ještě mi blýskl kalibr :)

Tímto mu děkuji  :notworthy:

Odesláno

Jarette dík za info, ten kalibr vypadá parádně.. byl nějakej problém s tím, dostat se do nich?

Nebyl, Valis je šikovný, takže v pohodě :) ... jsem určitě rád, že je v případě servisu nebudu muset nikam posílat :)

Odesláno

Jo, já se toho právě taky bál, paráda. Mimochodem, kolik ti dělaly? Mně jdou kolem deseti vteřin do plusu, což mě lehce zklamalo.

No ... záleží na poloze, přes den na ruce, v noci na boku, korunkou nahoru cca 5-6s. ... ale chtěl jsem zkusit co snesou a teď mi šlapou lépe než moje RLX :D

Odesláno

Jo, já se toho právě taky bál, paráda. Mimochodem, kolik ti dělaly? Mně jdou kolem deseti vteřin do plusu, což mě lehce zklamalo.

Me delaly +9s a bylo jedno v jake poloze.

Odesláno

Udělalo mi radost, že je ten strojek pruhovanej! jako v géeskách :D

Návštěvník tonytrubka
Odesláno

Poladitelnost u Valisa je super sprava.

To je super!

Akorát by se Valis měl namnožit,protože mu klientela narůstá geometrickou řadou :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...