Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jak už jsem jinde psal, chtěl bych sbírku automatů. A tak vedle ENICARů jsem si pořídil Omegy 40 let staré,kvalitně zlacené, ve velmi dobrém stavu. Sklíčko je jako nové, docela by mě proto zajímalo, zda je plastové (jehož stav pak nechápu) nebo minerální.

Ciferník je jako nový, zlaté ručky zčásti z černou výplní, na konci fosforové - zaručují tak čitelnost za každých světelných podmínek.

Zatím jsem na ně přidal koženého krokodýla. Ostatní viz fotky

post-11025-088190800 1297443165.jpg

post-11025-020230300 1297443177.jpg

post-11025-062800300 1297443185.jpg

Odesláno
  V 11. 2. 2011 v 17:40, 'Jiribartl' napsal:

Díky za pochvalu. Osobně se těším, až zase někde něco pěkného ke koupi uvidím.

Infekce chronomagorstvím je nebezpečná :). Krásný kousek, čistý design, elegantní řemen, gratuluji.
Odesláno

Jooojooo!! To je parádní kousek. Co ta korunka? Je origo? Moc takhle ze strany nevypadá. Jinak to sklo je hesalit - tzn. plast. Nemá škrábance, protože je buď nové, nebo rozleštěné.

Odesláno (upraveno)

Omega Geneve jsou moji oblíbenci, skvělý strojek a (pro mě) optimální velikost 37 mm.post-743-067443400 1297458368.jpg Pozn. Minutová ručička není dělená, je to nějakej blbej lom světla :)

Upraveno uživatelem Foundryman
Odesláno

Korunka je ze strany ošoupaná, ale je originál. Jo, pánové, Žižkov je jedna velká studnice pokladů. Jen to chce trochu štěstí. Jinak Foundrymenův komplet je taky úžasnej. Genevy mají jednoduchý nadčasový tvar

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ještě dotaz na Jibartla

- řemen jsou koupil s tím, nebo kde jsi ho schrastil?

- na foto je to klam, nebo se ti od stěžejek lehce rozšiřuje?

Jediná věc, která mi na mých Omegách vadí je řemen - vzhled a rozměr. Směrem ke sponě se zúžuje <_<

Odesláno

Fotky napoví - to zúžení je klam, řemínek stál 400 Kč v Hodinářství v Přemyslovské Jaroslava Moučky (Žižkov)

post-11025-072600700 1298481796.jpg

post-11025-002727600 1298481811.jpg

Odesláno

O to se právě snažím, ale jakožto začátečník potřebuji postrčit k nějakému solidnímu obchodníkovi :smile_anim:

Zkusím ten Žižkov.

Řemenů je všude spousta, ale z netu se mi to nechce moc nakupovat a lítat po Práglu - na to nemám čas

• po měsících...
Odesláno

Taktez gratulace k hezkym Omegam.Sklicko je plast; na anglickem internetu hledej "Omega crystal", bezne to jde kolem $25. Moje Omegy byli renovovane vcetne vymeny sklicka za nove; Nekdo ma rad vintage hodinky v origo stavu; ja ale uprednostnuji kdyz jsou tip-top.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...