gunman Odesláno před 19 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 19 hodinami a nebo udělat workshop pro chronomag 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno před 19 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 19 hodinami Chtel bych videt postovniho lupice, co si vybere, ze ukradne ten drahej balik za 450 kCZK a doma pri rozbaleni z nej vynda ty prazdne kartony.. :-)) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno před 19 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 19 hodinami Nebo ještě lépe... jak legalizovat výnosy z ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno před 19 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 19 hodinami @Patrik procvičování malých šedých buněk s bonusem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno před 17 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 17 hodinami před 19 hodinami, safi napsal: @Patrik: nechceš dělat finančního poradce? Praktické know-how by ti většina z nich záviděla... Rozšířit Lidi nechtějí platit za rady. A prodávat nic nechci. Zůstanu u koníčku, který mi občas i něco přinese, ale nejsem závislý na tom, že něco prodám. Já bych nedokázal někomu prodat produkt, o kterém nejsem přesvědčen, že to je to nejlepší na trhu a pro toho člověka je vhodný a výhodný. Nicméně částečně mě obor financí živí. Dříve jsem dělal pojistného likvidátora (zlý pán, který vám vysvětlí, že vaše pojistka kryje vše, kromě toho, co se vám zrovna stalo), teď dělám správce pojistných událostí v dopravní společnosti a přesvědčuji pojišťovny, aby zaplatily to, co zamítly nebo krátily :). To je práce, co mě opravdu baví. No a občas získám nějakou výhodu díky těm mým kulišárnám 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno před 17 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 17 hodinami před 19 hodinami, petr_cha napsal: Chtel bych videt postovniho lupice, co si vybere, ze ukradne ten drahej balik za 450 kCZK a doma pri rozbaleni z nej vynda ty prazdne kartony.. :-)) Rozšířit mně se nestalo, ale "v mé sociální bublině" se pár zásilek ztratilo, nebo bylo "vykradeno" :D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno před 16 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 16 hodinami V 10. 3. 2025 v 21:05, paolo75 napsal: Protože pořád nemají okamžité platby. Prý od léta. Rozšířit Myslel jsem, že nemají okamžité odchozí platby zdarma. Jestli se to týká i všech příchozích, tak je to nepoužitelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno před 48 minutami Nahlásit Sdílet Odesláno před 48 minutami před 17 hodinami, Patrik napsal: mně se nestalo, ale "v mé sociální bublině" se pár zásilek ztratilo, nebo bylo "vykradeno" :D. Rozšířit A dá se to reklamovat? Dosta z toho něco skrz pojistku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno před 32 minutami Nahlásit Sdílet Odesláno před 32 minutami Tak reklamovat se dá cokoliv. Ale většinou to posíláme nepojištěné, tj. v úvahu přichází maximálně pojistka co je automaticky u doporučeného dopisu, což bývá někde kolem tisícovky? Nevím, jestli to "lidé z mého kmene" zkoušeli. Ona pošta chce dokládat hodnotu toho, co tam bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se