Přejít na obsah

Jakou mate banku?

Doporučené příspěvky

před 19 hodinami, safi napsal:

@Patrik: nechceš dělat finančního poradce? Praktické know-how by ti většina z nich záviděla...

Rozšířit  

Lidi nechtějí platit za rady. A prodávat nic nechci. Zůstanu u koníčku, který mi občas i něco přinese, ale nejsem závislý na tom, že něco prodám. Já bych nedokázal někomu prodat produkt, o kterém nejsem přesvědčen, že to je to nejlepší na trhu a pro toho člověka je vhodný a výhodný. 

Nicméně částečně mě obor financí živí. Dříve jsem dělal pojistného likvidátora (zlý pán, který vám vysvětlí, že vaše pojistka kryje vše, kromě toho, co se vám zrovna stalo), teď dělám správce pojistných událostí v dopravní společnosti  a přesvědčuji pojišťovny, aby zaplatily to, co zamítly nebo krátily :). To je práce, co mě opravdu baví. No a občas získám nějakou výhodu díky těm mým kulišárnám :)

• Like 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 19 hodinami, petr_cha napsal:

Chtel bych videt postovniho lupice, co si vybere, ze ukradne ten drahej balik za 450 kCZK a doma pri rozbaleni z nej vynda ty prazdne kartony.. :-))

Rozšířit  

mně se nestalo, ale "v mé sociální bublině" se pár zásilek ztratilo, nebo bylo "vykradeno" :D.

Odkaz ke komentáři

Tak reklamovat se dá cokoliv. Ale většinou to posíláme nepojištěné, tj. v úvahu přichází maximálně pojistka co je automaticky u doporučeného dopisu, což bývá někde kolem tisícovky? Nevím, jestli to "lidé z mého kmene" zkoušeli. Ona pošta chce dokládat hodnotu toho, co tam bylo.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...