Přejít na obsah

Jakou mate banku?

Doporučené příspěvky

Jedu tam ve stejný den. :D Kam jedeš?

Já naposledy měnil v Jindřišské vedle hlavní pošty. U exotických měn jsou obecně větší spready. 

Lehkým juknutím do Google, mi vyskočilo toto:

http://www.cernaruze-exchange.cz/

http://www.levneucto.cz/kurzy-men/UAH-ukrajinska-hrivna/

Ale nemám vyzkoušeno, já budu vybírat z bankomatu (jedu tam 25. 10., tak po návratu případně přebytky odprodám, nebo naopak koupím před odjezdem - Praha)

Upraveno uživatelem Sněhulák
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nás vždy odradilo čekání na hranicích. Přejít je pěšky je v pohodě, zejména, když je tam speciální fronta na schengen, ale autem to vypadalo na několik hodin. Proto jsme ho vždy nechávali na polsko-ukrajinských hranicích.

Odkaz ke komentáři

Potvrzuju, přijíždíme tam okolo  půlnoci aby tam bylo méně auta býváme tam okolo hodiny.

Kolik stojí ta přeprava od hranic dál?

Nás vždy odradilo čekání na hranicích. Přejít je pěšky je v pohodě, zejména, když je tam speciální fronta na schengen, ale autem to vypadalo na několik hodin. Proto jsme ho vždy nechávali na polsko-ukrajinských hranicích.

Odkaz ke komentáři

Raifka to hustě zařízla:

"Upravujeme výluky z poskytování odměn.

U všech kreditních karet poskytujících odměny na základě obratu kartových transakcí již nebudou tyto odměny poskytovány za platby kartami a aplikacemi třetích stran (například PayPal, Revolut, Curve, Richee, Twisto apod.), za platby České poště a za platby finančním institucím (předplacené karty, mobilní peněženky, apod.).

Upravujeme maximální výše odměn, které lze získat za jedno měsíční zúčtovací období.

Kreditní karta STYLE zvyšujeme ze 129 Kč na 150 Kč
Kreditní karta DELUXE zůstává 250 Kč
Kreditní karta Life sjednocujeme na 350 Kč
Kreditní karta MALL sjednocujeme na 500 Kč"

Odkaz ke komentáři

Raifka to hustě zařízla:

"Upravujeme výluky z poskytování odměn.

U všech kreditních karet poskytujících odměny na základě obratu kartových transakcí již nebudou tyto odměny poskytovány za platby kartami a aplikacemi třetích stran (například PayPal, Revolut, Curve, Richee, Twisto apod.), za platby České poště a za platby finančním institucím (předplacené karty, mobilní peněženky, apod.).

Upravujeme maximální výše odměn, které lze získat za jedno měsíční zúčtovací období.

Kreditní karta STYLE zvyšujeme ze 129 Kč na 150 Kč

Kreditní karta DELUXE zůstává 250 Kč

Kreditní karta Life sjednocujeme na 350 Kč

Kreditní karta MALL sjednocujeme na 500 Kč"

Ale tak už to v podstatě bylo, ne? No já od nich utekl, už když mi bez varování přestala fungovat Curve.

Odkaz ke komentáři

Patriku: to mužou bezduvodne Te nevzit na "palubu"???

Jasně že jo. Smlouva o účtu je dvoustranný právní akt, když jedna strana nechce, nelze ji nutit. Nepatřím k menšině, které se nesmí nic odmítnout, protože "diskriminace", tak mi banka odmítnout může. Expobank mi dokonce účet vypověděla a Erste to zkoušela taky, ale tam jsem se nenechal a přes ombudsmana ČS jsem ho zachránil.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...