Patrik Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Ještě k těm výběrům v zahraniční zdarma, ještě by je měla mít Sberbank (nejvyšší tarif Fér konto Optimal) a Expobank. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Diky, Patriku. Ja jedu kreditky Raiffky s obraty v zahranici urcite nad 20k mesicne. Drzel jsem se toho bonusu, co davaji z kazde platby. Asi cas mrknout po jine kreditce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 Ja menim devizy pres akcentacz a jejich kurz je v pohode. Vyporadani v ramci uctu CSAS stejnej den. Jen s nima musis mit smlouvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 Uf - Hello ti dá taky 1 % max 500 a ještě k tomu dobré kurzy Také používám devizovky - Fortissimo, Easychange, Akcent Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 (upraveno) Jedu tam ve stejný den. Kam jedeš? Já naposledy měnil v Jindřišské vedle hlavní pošty. U exotických měn jsou obecně větší spready. Lehkým juknutím do Google, mi vyskočilo toto:http://www.cernaruze-exchange.cz/http://www.levneucto.cz/kurzy-men/UAH-ukrajinska-hrivna/ Ale nemám vyzkoušeno, já budu vybírat z bankomatu (jedu tam 25. 10., tak po návratu případně přebytky odprodám, nebo naopak koupím před odjezdem - Praha) Upraveno 5. října 2019 uživatelem Sněhulák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 Do Charkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 Tak to budeme daleko. Jedu do Lvova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 Lvov mi moc připomíná Prahu (Staromák, Olšany, Petřín,..) jen je menší. Jak tam jedeš? My jeli autem na polské hranice, auto jsme nechali u Biedronky a pak maršutkou od hranic. Kamarád před pár dny letěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 Jedeme z Brna autem až do Lvova. Po dálnici přes Polsko to pěkně valí. Vždycky bereme hotel s hlídaným parkovištěm. Jojo, Vídeň východu. Mám to tam raději než Kyjev. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 Nás vždy odradilo čekání na hranicích. Přejít je pěšky je v pohodě, zejména, když je tam speciální fronta na schengen, ale autem to vypadalo na několik hodin. Proto jsme ho vždy nechávali na polsko-ukrajinských hranicích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 Potvrzuju, přijíždíme tam okolo půlnoci aby tam bylo méně auta býváme tam okolo hodiny. Kolik stojí ta přeprava od hranic dál? Nás vždy odradilo čekání na hranicích. Přejít je pěšky je v pohodě, zejména, když je tam speciální fronta na schengen, ale autem to vypadalo na několik hodin. Proto jsme ho vždy nechávali na polsko-ukrajinských hranicích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 Nepamatuji si, ale bylo to nula nula nic, v řádu desetikorun od hranic do Lvova maršutkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 To je dobrej tip. Díky. Zvážíme. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Raifka to hustě zařízla: "Upravujeme výluky z poskytování odměn.U všech kreditních karet poskytujících odměny na základě obratu kartových transakcí již nebudou tyto odměny poskytovány za platby kartami a aplikacemi třetích stran (například PayPal, Revolut, Curve, Richee, Twisto apod.), za platby České poště a za platby finančním institucím (předplacené karty, mobilní peněženky, apod.).Upravujeme maximální výše odměn, které lze získat za jedno měsíční zúčtovací období.Kreditní karta STYLE zvyšujeme ze 129 Kč na 150 KčKreditní karta DELUXE zůstává 250 KčKreditní karta Life sjednocujeme na 350 KčKreditní karta MALL sjednocujeme na 500 Kč" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Raifka me sere uz dlouho, ale jsem konzerva. Kazdopadne dneska jsem se odkonzervoval a zalozil mBank. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 No jo Patriku - s tou Českou poštou se ani nedivím a je mi i jasné kvůli komu to je ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 V tomhle prsty nemám, fakt . Kreditku jsem měl naposledy před lety (Mail, shrábnul jsem bonus 2000 a zrušil) a účet mi před rokem odmítli zřídit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Patriku: to mužou bezduvodne Te nevzit na "palubu"??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Raifka to hustě zařízla: "Upravujeme výluky z poskytování odměn. U všech kreditních karet poskytujících odměny na základě obratu kartových transakcí již nebudou tyto odměny poskytovány za platby kartami a aplikacemi třetích stran (například PayPal, Revolut, Curve, Richee, Twisto apod.), za platby České poště a za platby finančním institucím (předplacené karty, mobilní peněženky, apod.). Upravujeme maximální výše odměn, které lze získat za jedno měsíční zúčtovací období. Kreditní karta STYLE zvyšujeme ze 129 Kč na 150 KčKreditní karta DELUXE zůstává 250 KčKreditní karta Life sjednocujeme na 350 KčKreditní karta MALL sjednocujeme na 500 Kč" Ale tak už to v podstatě bylo, ne? No já od nich utekl, už když mi bez varování přestala fungovat Curve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Patriku: to mužou bezduvodne Te nevzit na "palubu"???Jasně že jo. Smlouva o účtu je dvoustranný právní akt, když jedna strana nechce, nelze ji nutit. Nepatřím k menšině, které se nesmí nic odmítnout, protože "diskriminace", tak mi banka odmítnout může. Expobank mi dokonce účet vypověděla a Erste to zkoušela taky, ale tam jsem se nenechal a přes ombudsmana ČS jsem ho zachránil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se