Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám jeden účet u airbanky, k němu vydanou kartu, na účtu možnost jít do mínusu, bez poplatku. Účet jsem založil loni v dubnu, poslal tam 2 tisíce. Z účtu jsem zaplatil loni v červnu převodem knížku a víno a 2x zaplatil na internetu kartou po přihlášení do mého účtu u Sazky, kde jsem vyplnil číslo karty a CVV. Jinak karta leží zapomenutá doma v trezoru, kdyby jednou.

Teď jsem si tam nechal poslat jednu platbu z aukra a dnes koukám na účet a někdo si v pondělí kartou v Irsku zaplatil itunes 2x1290,-kč. Zadal celé číslo karty i CVV.

Dle mého to muselo utéct z té Sazky, protože nikde jinde jsem nic nevyplnil.

Hele me takhle vykradli taky kartu pres PP, resil jsem to nejdriv s AirBank, kartu zablokovali a rekli mi at to nejdriv resim s PayPalem ze je to rychlejsi ale kdyby to nevyslo tak to vyresi oni. Je to zneuziti karty a urcite to pujde vratit.l

Odesláno

No.... že budeme zrovna tady, na fóru gentlemanů tleskat takovémuto vyčůránkovství, kdy si člověk jde pro bonus ve chvíli kdy ví, že danou službu stejně nepořídí, to bych tu nečekal.

Kvůli podobným už nemáme v provozovně na stole bonbony. Bylo to zamýšleno pro klienty, ale věčně se tu tím cpali vyžírkové co jen procházeli kolem ... 

:thumbsup_anim:

Odesláno

No.... že budeme zrovna tady, na fóru gentlemanů tleskat takovémuto vyčůránkovství, kdy si člověk jde pro bonus ve chvíli kdy ví, že danou službu stejně nepořídí, to bych tu nečekal.

Kvůli podobným už nemáme v provozovně na stole bonbony. Bylo to zamýšleno pro klienty, ale věčně se tu tím cpali vyžírkové co jen procházeli kolem ... 

Jo je to strašný.

Odesláno
Uplne vidim tu situaci v bance...

Porada vedeni. 

Pritomni: Franta - vedouci pobocky, Pepa - vedouci akvizice novych klientu, Tonda - zastupce vedouciho pujcek, Cenek - vedouci risku, Magdicka - asistentka

Franta: Hele, koukal sem na KPIcka a jsme v prdeli. Nenabrali jsme v tomhle kvartalu dost klientu! Nebudou bonusy! 

Pepa: Tak to je v hajzlu, ja uz zaplatil zalohu na Kanary...

Tonda: No jo, a Lojza (nepritomny sef pujcek) rikal, ze nemame ani dost pujcek.

Franta: Tak co s tim? ... Magdicko (pritom ji zasnene kouka na kozy), prineste nam kavicku a zavolejte nekoho z marketingu.

Magdicka: Ano pane rediteli! .. (odejde varit kavicku a zavola Marii z marketingu)

Marie: Dobry den, pry neco potrebujete?

Franta: Jo, musime vymyslet kampan na novy klienty a nejaky pujcky. Hned!

Marie: Aha.. No lidi uz slysi jen na koblihy a prachy. Tak jim neco musime dat, aby to vypadalo, ze na tom vlastne vydelali a pak to dostanem zpatky na poplatcich a urokach.

Franta: Super napad! Tak jim dame treba talir.. To moc neni, za kvartal to mame zpatky a ty KPIcka splnime vcas!

Marie: Tak jo, vypiseme kampan na pujcku a podminime to uctem u nas a slibime jim, ze jim ty prachy dame at si tu pujcku vezmou nebo ne, protoze ten ucet u nas uz si stejne budou muset zalozit.

Cenek: Udelejte k tomu nas formular na potvrzeni o prijmech nebo nas CNB sezere.

... Porada za mesic ...

Pritomni: Franta - zastupce vedouci pobocky, Pepa - vedouci akvizice novych klientu, Lojza - vedouci pujcek, Cenek - vedouci risku, Magdicka - asistentka

Franta: Je to tam! Klienty mame!

Pepa: Jo!

Lojza: Ty vole, pujcku si nikdo nevzal a ja jim jeste musim platit talir za kazdou nabidku. Co ste to vymysleli?

Magdicka: (trese kozama) Kavu pane rediteli?

Franta: (kouka fascinovane na kozy) Tak tem tupcum ty prachy nedame ... co se asi tak muze stat?

... no a stalo se to, ze se Patrik nedal.

... co se misto toho melo stat?

- nemeli byt kokoti

- kdyz uz byli kokoti, tak to mel zaplatit Franta s Tondou a Cenkem misto toho, aby zkouseli levou na klienty

Odesláno

Ted se tady tradicne rozdelime 50/50.

Ano, ze smlouvy ma Patrik narok.

Ale lidsky se mi to prici stejne jako Tomasovi.

Já jsem asi spíš v tý  třetí polovině :D Pro mě je ubohý jednání jak Patrika tak i tý banky :D Banka selhala systémově, Patrik charakterově ...

Odesláno (upraveno)

Mohli byste prosim vynechat ty opakujici se komentare o charakterech.. je to dost off topic a hlavne docela ubohe... Dik...

Nebo na vas seslu skytavku! :-)

Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno

Tak jo...

Jsem dlouholetym klientem CS od dob, co jsem tam pracoval. Mam uz nejakych 13 let stejnou bankerku, funguje to, casto pro nas udela i mirny nadstandard a tak jsem nikdy nemel potrebu neco menit. Navic jsem od prirody hrozne linej a pohodlnej.

Tak, a ted si pripisuji kladne body za navrat k tematu :-)

Odesláno (upraveno)

Jak je to, prosím, s výhodností/nevýhodností plateb:

1. kartou v Anglii z účtu v CZK

2. kartou v Anglii z účtu v GPB

u Erste (premier) ČR.

Předpokládám správně, že by to měla být varianta č. 2?

Jde o platby za běžné věci - jízdné v MHD, jídlo, pivo apod.

Děkuji.

L.

Upraveno uživatelem Libor_OV
Odesláno

Končí nám doba fixace hypotéky a KB nabídla na 5 let úrok 2,69. Nejsem asi zajímavej klient, zbývá doplatit 350 tisíc, splátka je 3900 měsíčně.

Uměl by to někdo líp, než to začnu poptávat?

Odesláno

Mohli byste prosim vynechat ty opakujici se komentare o charakterech.. je to dost off topic a hlavne docela ubohe... Dik...

Nebo na vas seslu skytavku! :-)

Mi příjde vyloženě ubohé to co dělá Patrik. Je to o úhlu pohledu ;) 

Odesláno

Jak je to, prosím, s výhodností/nevýhodností plateb:

1. kartou v Anglii z účtu v CZK

2. kartou v Anglii z účtu v GPB

u Erste (premier) ČR.

Předpokládám správně, že by to měla být varianta č. 2?

Jde o platby za běžné věci - jízdné v MHD, jídlo, pivo apod.

Děkuji.

L.

U Erste mas multimenovou kartu, si tam nabij libry a mas to. Jinak to jede podle kurzu CSAS devizy prodej..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...