Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

Pár obrázků z historie F1 pro zpestření po celkem nudném letošním ročníku...

Takhle vyvážel Denny Hulme Jacka Brabhama

post-5787-0-96341700-1512228946_thumb.jpg

takhle Jack Brabham syna

post-5787-0-70064900-1512229004_thumb.jpg

Stewart a Clark s nanukama

post-5787-0-71344100-1512229079_thumb.jpg

Enzo Ferrari s Gillesem Villeneuvem

post-5787-0-78726400-1512229144_thumb.jpg

toho měl ho rád jako syna...

post-5787-0-06446200-1512229233_thumb.jpg

Upraveno uživatelem milomac
  • po měsících...
Odesláno

Tak v předposlední den testů Vettel v Barceloně zajel 1:17,1 a o skoro vteřinu překonal do té doby nejlepší čas.

Co myslíte, podaří se letos Ferrari nebo někomu dalšímu prolomit dominanci Mercedesu??

e5d5387cd0e088fc23c57bea037424f1.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Letos nad tím hůl nelámu. Ke konci sezony se Mercedesu dost přiblížil Red Bull a Ferrari jim taky dalo zabrat.

Věřím, že to nebude úplně jednoznačný.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Sleduje to ještě někdo? :-)

Já formule sleduji od r.94. Respektive sledoval. Minulou sezónu sem viděl už jen jeden závod. No a jak vidím první letošní, tak bude nejspíš rovnou poslední...

Na čelních pozicích stále stejná nuda. No a korunu tomu dali tou "krásnou" klecí v kokpitu :-)

Odesláno

Fl jsem se snažil sledovat už od r. 1976, (výstřižky z časopisů, mám je dodnes). Vždy to byl pro mě vrchol automobilového závodění. Bohužel posledních pár let je to nuda, svázaná většinou nesmyslnými předpisy. Takže dnes, když propásnu závod, tak mně to žíly netrhá.:)

Odesláno

Včera byl zajímavý dokument na Zoomu o Nikim Laudovi. Začátky, ta jeho havárie, bezpečnost atd. Když vysvětloval v odkapotované formuli jak ovládá vůz, způsob řazení, kdy špičkou brzdil a patou dával meziplyn, pětirychlostní nesynchronizovaná převodovka. Na závodě v Monacu museli 1200x přeřadit. Otáčkoměr, kdy při 12400 je pomalý a při 12600 zničí motor... V podstatě ti staří závodníci naznačili, že s tlačítky to není ono. Jak se to blížílo k současnosti, přišlo mi, že to je čím dál větší nuda, byť tam byly super technologie a konstrukce.

Odesláno

Tieto ranne VC su nanic. Uz sa tesim na EU turne. V nedelu par rizku na obed a potom 2hodky spanku pocas priameho prenosu. Dnes to uz za viac nestoji, casy sennu schumiho a hakinena su prec.

Odesláno

Syn ma zobudil 7.04, takze urobit mlieko a sadnut k prenosu presne na start. Keby sa startovalo ako dakedy o 7.00, tak premeskam start. Budik si odmietam davat, odkedy starsi syn vstava vikend-nevikend aj o 5.30...

Pacil sa mi Hamik, ako sa pytal co sa to stalo... :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...