Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Souhlas. Ale neznám pravidla a asi to není tak jednoznačný, jak se do mě pustil Bert a Kuncák. Ale to řešit nechci. To se asi bude řešit dlouho u zelenýho stolu. To nechám erudovaným právníkům Red Bullu a Mercedesu.

Ale Kuncák píše, že to HAM prokoučoval. Tak se ptám jak? 

Odesláno
před 12 minutami, Maro napsal:

Měl přezout za virtuálním SC před tím. I se na to ptal. Kdyby to udělali hned, jel by na relativně čerstvých. Tak dlouho špekulovali, až to nestihli...

Ten restart byl hodně zvláštní spíš tím "odvolával, co jsem odvolal a slibuju co jsem slíbil" ohledně předjíždění a restartu... osobně jsem čekal, že to dojedou za SC, tomu, proč padlo to rozhodnutí, ale rozumím, být bylo docela necitlivé. Za to, jak celou sezónu připískávali Šunkovi, jsem ale rád, že to tak dopadlo... Ale ta pachuť tam asi bude už navždycky.

To by ale asi taky přišel o první flek. Což chápu Mercedes, že o něj nechtěli přijít a jeli konzervativně. A vyšlo by jim to nebýt závěrečných 5ti kol a kontroverzního rozhodnutí ředitelství závodu. 

Odesláno (upraveno)
před 36 minutami, Emiliano napsal:

Čím přesně to prokoučoval? Jak to měl v dané situaci udělat správně?

Jet přezout 5 kol před cílem, přijít o první místo a doufat, že ředitelství závodu nechá aspoň jedno ostrý kolo? A v tom jednom ostrým kole se snažit o předjetí Maxe?

Já snad závodím nebo co nebo ho koučuju? Max ho předjel a o tom to je. On nic neprokoučoval. Odpověd tu už máš.

Upraveno uživatelem kuncák7
Odesláno
před 4 minutami, Emiliano napsal:

To by ale asi taky přišel o první flek. Což chápu Mercedes, že o něj nechtěli přijít a jeli konzervativně. A vyšlo by jim to nebýt závěrečných 5ti kol a kontroverzního rozhodnutí ředitelství závodu. 

Tak tímhle sis snad už odpověděl- špekulace až do konce a ono jim to nevyšlo. Ještě ti je něco nejasnýho? 

Odesláno
před 16 minutami, Emiliano napsal:

Souhlas. Ale neznám pravidla a asi to není tak jednoznačný, jak se do mě pustil Bert a Kuncák. Ale to řešit nechci. To se asi bude řešit dlouho u zelenýho stolu. To nechám erudovaným právníkům Red Bullu a Mercedesu.

Ale Kuncák píše, že to HAM prokoučoval. Tak se ptám jak? 

Emiliano, já se "do Tebe pustil" ale přece kvůli jednoznačné věci. Protože lžeš. Nikdo si žádné pravidlo NEUPRAVIL. Ty jsi slovo UPRAVIL použil. Můžeme se bavit o výkladu, můžeme se bavit o zvyklostech, ale to je asi tak vše.

Odesláno
před 1 minutou, Bert napsal:

Emiliano, já se "do Tebe pustil" ale přece kvůli jednoznačné věci. Protože lžeš. Nikdo si žádné pravidlo NEUPRAVIL. Ty jsi slovo UPRAVIL použil. Můžeme se bavit o výkladu, můžeme se bavit o zvyklostech, ale to je asi tak vše.

Pustil jsem se do něj já. Nesnáším totiž brekot ( prostě, nic z pravidel úplně neporušil a hned se tady vyrojí spekulace, jak co a proč porušil, stavěné na vodě ). Zcela jasně spoléhal na něco, jel konzervativně a myslel si, že mazácky vše ohlídá a druhej zariskoval ( možná na hraně ) a vyšlo to. Určitou roličku tam hraje i to, že Hama nesnáším dlouhodobě a v tomhle případě si rád smlsnu až neobjektivně.

Toť z mé strany asi vše.

Odesláno
před 8 minutami, Bert napsal:

Ok. Tak ještě lžu.

Použil jsem asi špatné slovo UPRAVIL. Nečekal jsem, že to bude o slovíčkách.

Ale napsat tady, že lžu, je za mě moc...

Víc už k tomu asi nemám. 

Odesláno
před 12 minutami, Emiliano napsal:

před 3 minutami, Emiliano napsal:

Souhlas se vším, co tam je napsáno:

https://www.idnes.cz/sport/motorsport/formule-1-f1-hamilton-verstappen-enge.A211213_172356_motorsport_mah

Jestli nechtěli dojet za SC, tak to měli zastavit a restartovat na ty poslední kola. 

Krásné, dojemné. Plné citů. Jedno oko by nezůstalo suché, ale: 15.3

Odesláno

Jo, jo.

Nechal bych to na právnících. 

A vidím, že HAM je pro některý jako "červený hadr" pro býka...

A jen dotaz? Je někde nějaký vyjádření někoho vlivného od motorsportu, že těch pár posledních kol bylo cajk? 

Nemyslím teď, že si to MAX za celou sezónu zasloužil a že Mercedes teď cucá vlastní medicínu. Ale prostě prohlášení nějaké kapacity, že to bylo v duchu fair play?

Fakt by mě to zajímalo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...