ricous Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Odesláno 27. března 2011 Zdravím, v nemocnici nás na pokoji navštívil prodejce od firmy Biotherapy a nabídl léčbu pomocí přístroje Biostimul . Prvních 5 hodin zdarma, za každou další požaduje 50,- Kč a nebo doporučuje si přístroj rovnou zakoupit za cca 15k. Já jsem poměrně skeptický vůči podobným výrobkům, protože když si člověk z propagačního letáku přečte, tak to umí vyléčit snad úplně všechno a člověk se jen diví, že to nedostalo Nobelovu cenu... Rád bych se vás proto optal, jaký je váš názor na uvedený přístroj a jeho prospěšnost.
gougy Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Odesláno 27. března 2011 Zdravím, v nemocnici nás na pokoji navštívil prodejce od firmy Biotherapy a nabídl léčbu pomocí přístrojeTo je hnus, už z principu, kdy se prodejci živí jak hyeny, bych si od nich nic nekoupil. Kdo je propána do nemocnice pouští a dovolí jim tuto aktivitu? Kvalitu přístroje záměrně nehodnotím.
Horhe Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Odesláno 27. března 2011 Něco podobnýho jsem prodával cca před 13 lety na veletrzích. Nákupka 300, prodejní cena byla tehdá 3500. Bylo to úplně napytel, stejně jako halogenový radiátory. Lidi to kupovali jak blbí a my jsme vydělávali.
bohus76 Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Odesláno 27. března 2011 S prominutím Richarde /snad Ti mohu tykat/,nevěřil bych něčemu takovému,je to samý zázračný přístroj za těžké prachy a podvod na podvod.
FrantisekH Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Odesláno 27. března 2011 ono to určitě nějaké účinky má..ale rozhodně neodpovídají ceně možná dvě tři stovky bych za to dal
NIGHTinGALE Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Odesláno 27. března 2011 Něco podobnýho jsem prodával cca před 13 lety na veletrzích. Nákupka 300, prodejní cena byla tehdá 3500. Bylo to úplně napytel, stejně jako halogenový radiátory. Lidi to kupovali jak blbí a my jsme vydělávali. Teď jsi mě dostal, to je krásně odzbrojující upřímnost
miccalek Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Odesláno 27. března 2011 Babina si něco podobného kdysi koupila na ozařování knírku. Knírek jí neslezl, avšak přibylo asi pět bradavic.
bohush Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Odesláno 27. března 2011 (upraveno) Prošel jsem si svého času podobným martýriem, otevřená zlomenina, záněty, šrouby, několik operací, atd. Taky jsem se chytal kdejakého stébla abych byl co nejdřív v kondici (mimochodem, ani 4 roky o úraze nejsem a asi nikdy nebudu zcela zdráv), ale z podobných zázraků mě vyléčil kamarád - rehabilitační primář, který na ně má jednoduchý a logický argument - pokud by byl dostupný nějaký "zázrak - všelék" dávno před tím než by ti ho nabídnul nějaký prodejce, byl by tento prostředek běžně předepisován lékaři, aneb veškeré potravinové i ostatní takto prodávané prostředky je jenom skvělý byznys, tobě pravděpodobně neublíží, ale nepomohou. Můžou působit jako placebo, ale to je asi tak všechno. Já jsem tenkrát z něho chtěl vymámit, jakože co si mám koupit mimo oficiální léčbu, abych ji urychlil, konkrétně jsem uvažoval o koenzymu Q10 na posílení imunity, urychlení hojení atd. a víš co mi řekl, peníze vyhozené oknem, dej si radši dobrou slivovici, vyjde tě mnohem levněji a efekt bude nesrovnatelně lepší. edit: přiloženy snímky - tenkrát jsem měl v noze víc nerezové oceli, než na ruce Upraveno 27. března 2011 uživatelem bohush
enslow Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Odesláno 28. března 2011 sportovci dost casto pri zraneniach uzivaju wobenzyn..je dost drahy ale urychlouje hojenie ZAPALOV cize pozor nie zranenie ale zapali okolo rany...
ricous Odesláno 28. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2011 Wobenzyn jsem bral 14 dní - možná to byla krátká doba, ale žádných změn jsem si nevšiml. Je to asi i o přístupu pacienta a já ho mám ke všem uvedeným věcem celkem skeptický. Přijde mi, že vše funguje na základě placeba...
martini Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Odesláno 28. března 2011 Nez ty světýlka, bych si koupil radeji Švédský kapky, C vitamín, kopřivovej čaj nebo tu slivovici. Jako protiváhu k zázračným přístrojům doporučuju Marii Treben a její bylinné recepty. Poslední dobou jsem na různá zimní škrábání v krku aplikoval kloktání slanou vodou a slivovici. Funguje to líp (o ceně nemluvě) než různá dezinfekční cumlátka, kterých jsem v minulých letech snědl kila.
vanderB. Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Odesláno 28. března 2011 a co Bioptron od Zepteru?to je taky blbost? http://www.bioptron.cz/?
Conrad Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Odesláno 28. března 2011 (upraveno) Ricousi neblbni,to by ti pomohlo stejně jako žabí moč sbíraná o Svatojánské noci Upraveno 28. března 2011 uživatelem Conrad
Mike-72 Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Odesláno 28. března 2011 http://forum.living.cz/viewtopic.php?f=151&t=1521883&st=0&sk=t&sd=a&start=0
PhoeniX Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Odesláno 28. března 2011 Zázrak v žádném případě. Opět se dostáváme k myšlence, že na lidské hlouposti se vydělává nejlépe.
Kalifx Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Odesláno 28. března 2011 a co Bioptron od Zepteru?to je taky blbost? http://www.bioptron.cz/? Bioptron mám doma, celou sadu včetně stativu. Ne snad, že bych to kupoval, ale dostal jsem to od mámy, která bohužel koupila od Zepteru kdejakej krám. Teda krám... Asi to ve své podstatě nejsou špatný výrobky, ale zbytečně drahý. Má doma taky takovej ten vakuovač a pro lidi, co nemůžou chodit často nakupovat, je asi dobrý mít doma 14 dnů třeba salám, kterej je, řekněme, skoro jako čerstvej. Nevím. Já chodím pravidelně nakupovat a uzeniny stejně moc nejím. Nicméně k věci. Jsem sezónní ekzematik, tak mně před léty (bez varování) nadělila tuhle sadu k Vánocům. Tak jsem se tím pár týdnů nasvěcoval (co tím můžu pokazit, že?) v období, kdy mě ekzém zlobí a nepozoroval jsem nějaký významnější vylepšení. Vlastně bych měl říct žádný, ale pak už přišlo pozdní jaro a ekzém tak nějak zmizel sám. Takže fakt nevím. Vzhledem k tomu, že ekzematické projevy mají v drtivý většině vnitřní příčinu tak si myslím, že to ani ze svý podstaty pomoct nemůže. Maximálně na potlačení výskytů, ale jak jsem psal, ani to jsem nepozoroval. To ricous: Hele kašli na to, stavěl bych se k tomu hodně skepticky. Nehledě na to, že souhlasím s názorem, že to je od tamního personálu neuvěřitelná drzost pustit nějakýho cesťáka k pacientům. A pokud je to za provizi, tak je to vyložený svinstvo.
spineshank Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Odesláno 28. března 2011 já bych to napsal takhle...za 15 tisíc už by byly pěkný hodinky ne na tyto "zázraky"bych se vyprdl
Saturnax Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Odesláno 28. března 2011 Zdravím, v nemocnici nás na pokoji navštívil prodejce od firmy Biotherapy a nabídl léčbu pomocí přístroje Biostimul . Prvních 5 hodin zdarma, za každou další požaduje 50,- Kč a nebo doporučuje si přístroj rovnou zakoupit za cca 15k. Já jsem poměrně skeptický vůči podobným výrobkům, protože když si člověk z propagačního letáku přečte, tak to umí vyléčit snad úplně všechno a člověk se jen diví, že to nedostalo Nobelovu cenu... Rád bych se vás proto optal, jaký je váš názor na uvedený přístroj a jeho prospěšnost. Ako ochranu proti takýmto podvodníkom odporúčam: http://www.sysifos.cz/
vanderB. Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Odesláno 28. března 2011 Bioptron mám doma, celou sadu včetně stativu. Ne snad, že bych to kupoval, ale dostal jsem to od mámy, která bohužel koupila od Zepteru kdejakej krám. Teda krám... Asi to ve své podstatě nejsou špatný výrobky, ale zbytečně drahý. Má doma taky takovej ten vakuovač a pro lidi, co nemůžou chodit často nakupovat, je asi dobrý mít doma 14 dnů třeba salám, kterej je, řekněme, skoro jako čerstvej. Nevím. J ad Bioptron: aha, já jen nechápu, proč se to teda furt prodává... ad vaku: to děda kdysi koupil, vypadalo to jako dobrej nápad, krabice se vysaje, dá do lednice a potraviny vydrží déle...jenže pro praxi blbost, protože do lednice leze furt někdo a za chvíli omrzí vyndat pumpu, nasadit pumpu, vysát krabici, uklidit pumpu atd. ...dopadlo to tak, že se to pak na rychlo vysávalo pusou (přiložená pumpa měla pravděpodobně podobnej efekt ) pak už ani to...po pár měsících někdo z rodiny omylem položil víko na sklokeram desku, která nebyla úplně studená, a to byl konec Zepteru...
Kalifx Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Odesláno 28. března 2011 ono to má dvě stránky mince - někdo to bere jako zpestření (pacient), někdo jako vopruz (pacient) - ten kdo ho tam pustí dostane propisku, tričko, nákupní poukázku do hypermarketu a to se neodmítá, že jo ? --- ve finále jak to chceš prodat, když to nikdo neuvidí ? - za mě taky palec dolů, ale dokážu to pochopit i když bych ho poslal do řiti - jsou to prostě obchodní praktiky jak napůl mrzáka, kterýho se*re pobyt v nemocnici přesvědčit o tom, že mu neseš živou vodu a on jí rád vypije (pokud má peníze) - praktiky farmaceutických a šamanských společností jsou pestré - někdy ti o tom budu vyprávět na srazu lepších lidí Pro mě je to fakt těžko pochopitelný. Respektive - já vlastně ani tak nemluvím o těch prodejcích. Dokonce by mně svým způsobem bylo milejší, kdyby se ten dealer, převlečenej za nindžu, spouštěl před večeří na provaze a za voknem prezentoval třeba z kuličkovýho ložiska vyrobenej škrtící kroužek na přirození jako náhradu Viagry. Já mám prostě historicky poměrně špatný zkušenosti s nemocničním personálem (a až na světlý výjimky ošetřující lékaře nevyjímaje) z mýho nejbližšího okolí/rodiny, takže jsem dost alergickej na marketingový aktivity sestřiček, který pak ve volným čase třeba tvýmu těžce nemocnýmu tátovi daj 3 x denně preventivně držkovou, "...jak to, že se při spaní nepřevaluje tak, jak by ony chtěly..." A to je jeden příklad z mnoha. Nebo verbální žoviálnost a přehlížení pocitů pacienta, hraničící s arogancí a následně tímto suverénem špatně stanovená diagnóza, atd... Asi jsem měl holt smůlu a ty dobrý a ochotný doktory a sestřičky, kterejch je prej přece všude plno, jsem nejspíš minul. Ale to už je opravdu hodně OT. Prostě chápu drzýho obchodního zástupce vs. nechápu personál špitálu, kterej mu to usnadňuje.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se