AdaMoss Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 Díky Honzo, té jsem si nevšiml. Tak to je asi nechci :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 Zda se mi to a nebo maji casto neoriginalni korunku? I ty moje nemaj puvodni. To tak trpi, ze se musi vymenit a nebo je to uz z fabriky? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 Vodotěsnost korunky je pouze dočasná, potom výměna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 Zda se mi to a nebo maji casto neoriginalni korunku? I ty moje nemaj puvodni. To tak trpi, ze se musi vymenit a nebo je to uz z fabriky? Sent from my iPhone using TapatalkDle výrobní dokumentace mají mít letecké Prim Automatic korunku s osazením, ale tím jak šel čas a hodinky se servisovaly, tak se používalo co bylo po ruce. Hlavní bylo, aby korunka zajišťovala vodotěsnost hodinek. Proto se při následném servisu používaly korunky od Prim Sport II. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 Rozumim. Diky obema za vysvetleni. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 Je nějaká šance tu původní originální korunku, třeba i použitou, ještě sehnat ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 Tiež mám dotazVlastnim Prim pilotky číslo 928 a mám pocit že tam je humberto púzdro mohlo sa stať že púzdro doslúžilo a nahradilo sa za to čo bolo poruke? Som tretí majiteľ a ten predomnou ich kúpil priamo od pilota z Košíc .. btw korunku majú z igenov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 Jj, taky bych jednu korunku bral. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2017 Zdravim panove, dneska jsem si domu z frcu prinesl dvojkovy sporty a strojek jde jen v poloze cifrem dolu, kdyz ho otocim cifrem nahoru, tak se zastavi. Muzete mi poradit, cim to muze byt? Diky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2017 Na setrvačce chybí ložisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2017 Diky, to jsem si nevsiml. Tak to by klidne mohlo byt ve strojku. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Zlomený čep setrvačky, kámen nevypadne jen tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Zlomený čep setrvačky, kámen nevypadne jen tak.Podívej se pořádně na obrázek, nestraš hned s ulomeným čepem. Opravdu tam chybý ložisko, prostě někdo dělal servis a zapomněl ho tam vrátit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Vidím Dušane,že tam není,nedát jej tam, je školácká chyba,také může vypadnout při nárazu.Nejsem ,ale věštec.Kdyby se se dala většina závad diagnostikovat jen při prvním pohledu,bylo by to fajn.A i kdyby ,tak vyměnit setrvačku snad není takový problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 ...nebo ho někdo potřeboval do jiných hodinek, neměl, vykanibalizoval, zapomněl, nevrátil, pak dlouho nestálo za to je oživit, a teď holt jsou na trhu tak jak jsou. Každopádně je to lehce řešitelná záležitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Panove, diky za postrehy. Asi to necham jak to je a budu je nosit na vnitrni strane zapesti. A pujdou, hura Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Ne, dam je k Frydlovi at mi na to jukne a pak dam vedet, jestli jen lozisko nebo neco vic. Stejne. Tam ponesu jeste jedny hodinky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 pak prosim napis jak si pochodil u frydla... nekde sem cetl nejaky spatny zvesti, ale sem linej se tam jet podivat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Tak hotovo. Novy lozisko na miste a strojek slape. Jo a pravda je, ze v Karline je opravdu jen do konce Brezna a pak, nez bude mit nove prostory, bude ordinovat v Nymburce. Nicmene nove opravy nebere. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 dik moc, snad neco solidniho vymysli, je to slusnej a tady docela oblibenej hodinar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se