maldaCZE Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 teď moderně se píše třeba 12k = 12000 - kilo = 1000 jednotek, ale píše se to s "k" ne kil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Pánové,jsme horší nez ženský :-D :-DŽenský kabelky a Chlapi Hodinky a diskuse kolem nich :-DBy me zajímalo jestli moje Žena si take píše na nějakým Fórum co si dnes koupila a kde drancovala atd atd :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 počkej, se optám .... prej ne, jen nakupovala tesco online Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Ahoj, dnes jsem koupil tyto vývozní Primky Anker v hezkém stavu. Šťastný jsem byl, jen dokud jsem neotevřel zadní stranu, a hle! Obyčejný bezkamenný čínský šmejd! Překlapuje dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 To by mě zajímalo, z čeho jsi usuzoval, že se jedná o vývozní Primky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Jenom z toho nápisu Anker, nemohl jsem je tam otevřít. Taky jsem měl strach, aby je někdo nekoupil dřív, musel jsem jednat rychle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Gratuluji k hodinkám! Ancre byla obchodní značka, pod kterou se na "západě" prodávaly hodinky všelijakých výrobců, nejen Prim, ale i Ruhla, tuším. A to je to, co máš ty, si myslím. Pěkný strojek od soudruhů z "demokratického" Německa Takže také sběratelský kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Ještě, že tak, už jsem si myslel, že jsem naletěl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Prim byly pod značkou Meister Anker nebo Ancre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Byl jsem tedy nedočkavý a hlavně teoreticky nepřipraven. Radši něco koupím hned, než léta litovat, že mi něco uteklo ač jsem to měl již v ruce. Anker není Ancre nebo Maistr ancre. Také již vím,že spona ROLEX není RCLEX. Jak jsem tady koupil. Nutno lupou kontrolovati !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Byl jsem tedy nedočkavý a hlavně teoreticky nepřipraven. Radši něco koupím hned, než léta litovat, že mi něco uteklo ač jsem to měl již v ruce. Anker není Ancre nebo Maistr ancre. Také již vím,že spona ROLEX není RCLEX. Jak jsem tady koupil. Nutno lupou kontrolovati !! Jen bacha na to názvosloví - je to skutečně tak, jak jsem psal já - Meister Anker nebo Ancre - nebo zase koupíš nějakou raritku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Ještě, že tak, už jsem si myslel, že jsem naletěl..Ty jsi tedy dobrej kolík marně si lámu hlavu tím, jaká by to tedy musela být varianta, abys měl jistotu, že jsi vážně naletěl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Jen ho nechte, on už si bude dávat Bacha. Větší kolík jsem tu já, loni na jaře jsem naletěl hnedle dvakrát, ač ne s Primkami - jednou tetě z Prahy a podruhé pánovi z Pardubic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 (upraveno) videl pripadne vlastni niekto z vás takýto East African Safari v šírke 20mm?inak na igenoch podľa mna vyzerá celkom Ok Upraveno 6. března 2018 uživatelem cortes1990 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Podle tvého obrázku mám nemlich ten samý v krabičce, sundal jsem jej z nějakých koupených Igenů a nahradil spec. gumovým od accutrona. Označení na sobě žádné nemá a jestli správně měřím a koukám, má 19mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 (upraveno) No veď práve že ten moj je značený na oboch častiach 20mm a zatiaľ som mal šťastie iba na 18 tak ma dosť zaujíma či ho tu ešte niekto má Upraveno 7. března 2018 uživatelem cortes1990 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Mám ho v bílé barvě. Krásně se scvrkl z 20 na 19 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 (upraveno) Zdravím! Konečně se ke mně štěstěna obrátila čelem, a ulovil jsem tyto troje zajímavé hodinky. Černé vojenské Titus se šroubovacím dýnkem, strojek Eta. Dále pak: Starší po 1. světové válce soudkovitého tvaru se smaltovaným číselníkem CYMA a dále zlaté 'malé televize'.Tímto jsem se již otřepal z traumatu následkem zakoupení ruhláckého šmejdu. Upraveno 8. března 2018 uživatelem Hudson10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Gratulace ! Tomu se říká úlovek. Ty černý závidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se