JR_2010 Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2012 "na druhé straně barikády" Národní Protidrogová Centrála? Ne represivní složky, ale pomáhající
Luděk Talián Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 Ne represivní složky, ale pomáhající Český svaz pěstitelů konopí ?
odjinud Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 No, to je relativní. Národní Protidrogová Centrála má taky pocit, že pomáhá... :-)
odjinud Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 Tak dorazily zde na fóru od Javerta kupované fialové automaty. Přeleštil jsem sklíčko a dal jsem jim nový pásek. Paráda, co? S tím páskem ale fakt ještě finálně nevím, on ten chrom a fialová, to se k tomu pak blbě něco hledá... zatím je tam černý "krokodýl", ale je takový moc kontrastní. Napadá vás něco jiného? Zkoušel jsem modrý a fialový, to se fakt k sobě nehodilo. Teď mám představu, že by k tomu lépe sednul nějaký šedý, tlustý pásek z hodně drsné, až jakoby umělé kůže...Nebo nějaká černá hladká guma?
odjinud Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 Hnědou jsi nezkoušel? Zkoušel jsem několik hnědých, ale nic moc. Horší než ta černá.
Chosé24 Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 Tak dorazily zde na fóru od Javerta kupované fialové automaty. Přeleštil jsem sklíčko a dal jsem jim nový pásek. Paráda, co? S tím páskem ale fakt ještě finálně nevím, on ten chrom a fialová, to se k tomu pak blbě něco hledá... zatím je tam černý "krokodýl", ale je takový moc kontrastní. Napadá vás něco jiného? Zkoušel jsem modrý a fialový, to se fakt k sobě nehodilo. Teď mám představu, že by k tomu lépe sednul nějaký šedý, tlustý pásek z hodně drsné, až jakoby umělé kůže...Nebo nějaká černá hladká guma? Já bych to nechal. A ty šedivý chlupy jsou origo ?
Beladona Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 Tak dorazily zde na fóru od Javerta kupované fialové automaty. Přeleštil jsem sklíčko a dal jsem jim nový pásek. Paráda, co? Skvělé.Na těhle barvách začínám taky ulítávat. Čim pestřejší tím lepší.:-)
odjinud Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 Jo, kovotex by tam slušel líp, už mě to napadlo, ale na nošení ho nemám rád. Navíc 20ku doma ani nemám.
Beladona Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2012 Tak jsem si dnes dopoledne tak trochu zasportoval. Hned se zase cítím lépe.
Onipep Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2012 Tak toto je včerejší úlovek:)Jasně, že se jedná o běžnej typ, ale radost udělá!! Hlavně,že jsem měl pěknej večer při čištění, rozleštění škrábanců atd.BTV: nevíte někdo co s těma skvrnkama na ciferníku?Vypadá to jak plíseň???
straspol Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 Tak toto je včerejší úlovek:)Jasně, že se jedná o běžnej typ, ale radost udělá!! Hlavně,že jsem měl pěknej večer při čištění, rozleštění škrábanců atd.BTV: nevíte někdo co s těma skvrnkama na ciferníku?Vypadá to jak plíseň??? Kup si nový, ještě nedávno ho měli ve vzorníku v Parexu (originál, žádnou kopii)
Onipep Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 Kup si nový, ještě nedávno ho měli ve vzorníku v Parexu (originál, žádnou kopii) Diky, za info,ještě ho maj + ještě celkem pěkné další věci, docela jsem se tam zasekl !!
straspol Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 Diky, za info,ještě ho maj + ještě celkem pěkné další věci, docela jsem se tam zasekl !! Taky si myslím. Když vynecháš fejky, skvělý...
Mech Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 Ještě jsem neměl žádné pavouky a na tyhle jsem narazil v pátek v jednom bazaru. Mají kalibr Typ 0121, jen mě k nim nějak nesedí ten cifr, který je jinam moc pěkný. Máte někdo taky takové, nebo je to nějaký bastl?
Honza.manta Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 Dle mého tam tenhle cifr nepatří.
stanik73 Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 Dle mého tam tenhle cifr nepatří. Jo jo, nepatří tam. Ale stav toho číselníku je krásný a bez chybičky, takový už nějakou dobu sháním .
Mech Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 Jo jo, nepatří tam. Ale stav toho číselníku je krásný a bez chybičky, takový už nějakou dobu sháním .A ze kterých primek ten cifr je? Nemáš foto?
stanik73 Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 A ze kterých primek ten cifr je? Nemáš foto? Podle mého mají být v tomto zcela standartním pouzdru. A na těchto hodinkách už jsem tyto ručky viděl tolikrát, že by tam měly také patřit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se