Přejít na obsah

Report z dnešního drancovani bazarů a zastaváren..

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil

Viděl jsem v jednom hodinářství v Jablonci n/N několikery nové Prim Sport s datumovkou, ale nepamatuji si, co tam bylo za kalibr, určitě nebyly quartz. Cena lehce přes dva tisíce. Kdybyste někdo měli zájem, jedu tam ve čtvrtek znovu.

Byly to zhruba tyhle:

PrimSportJN01a.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na těchto hodinkách byly pro mě zajímavé dvě věci:

1) na ciferníku není logo a ani jiný popis, přitom to jsou Primky (popis není setřený, fotil jsem to se sundaným sklíčkem, které na hodinkách bylo), kalibr s označením TYP 0111 (= 50)

2) cena 20,- Kč :)

Setkali jste se někdo s Primkami bez popisu?

Odkaz ke komentáři

To VS: máme pár nápadů na kapesní hodinky, ale asi je zrealizujeme až s nějakou větší objednávkou. Nestíháme nyní vyrábět a experimentovat s novými produkty zároveň.

Pokud se jedná o Myiotu, tak tu asi moc seřídit nepujde, protože pokud si to dobře pamatuji schází jí regulace.

To Japezz: mrkněte se na nabídku hodinářského kurzu na www.prim.cz :)

Odkaz ke komentáři

Tak mi dnes dorazily Sport 1. Dávám sem fotky na posouzení. Strojek je v pěkné kondici, minulý rok bylo měněné pérko. Na ručičkách je vidět věk, pouzdro není poničené mechanicky, ale je ošoupaný chrom. S lunetou se nedá pohnout, není poškozená, jen na hranách je trochu ošoupaný chrom. Celkově vypadají lépe než některé Sport 2, které se mi dostaly do rukou.

I přes to všechno jsem rád, že je mám. Je možné, aby je majitel kupoval v roce 1964? Ale kalibr 68 se vyráběl až od roku 1969. Plete se majitel?

Odkaz ke komentáři

Myslím, že to není možné, protože to bychom museli přepsat historii naší firmy. Stále ještě nás některé věci překvapují, ale v tomto případě by nemělo být pochyb. Je to otázka vzniku kalibru 68. Muselo by jít o kousek z nějaké předsériové výroby, ale považuji to za nepravděpodobné. Zdroje informací o vzniku kalibrů máme přímo od jejich konstruktérů.

Jinak vaše hodinky vykazují znaky standardního opotřebení, takže v podstatě dobrý úlovek, gratuluji.:)

Jen doufám, že jste za ně nedal 2000,-Kč!:)

Odkaz ke komentáři

Stály mě 1500,- kaček s tím, že jsem je dotyčnému doslova sundal z ruky a on byl docela v obraze o nedostupnosti tohoto modelu.

Prime, můžete mi do e-mailu dát cenovou nabídku na ozdravný pobyt těchto sportů u vás? Předem děkuji.

A možná hloupá otázka, ale byla luneta u Sport 1 otočná nebo je pevná?

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dnes narazil na tohle v Jablonci n N.

Ty Primky 96 jsem náhodou zahlédl v hodinářství, byla to nevyzvednutá oprava,

cena byla 280 Kč.

Ty druhé Lucerne jsem našel v jakémsi starožitnictví, spíš bych nazval vetešnictví.

Prodejce tvrdil, že jsou to quartz, nechal jsem ho při tom.

Hodinky jdou, cena byla 200 Kč.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Já tam měl školení a ty Lucerne jsem zřejmě viděl ve stejném vetešnictví. (Ondraji bylo to nad radnicí v jednosměrce po pravé straně?) Jenže se mi nelíbily, tak jsem je tam nechal :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...