xcelsion Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 Koupeno bez řemenů Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garisz Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 Ty Humberta mám taky, zrovna jsou ve správkárně a snad řemen PVC bude. Moc pěkný hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 Koupeno bez řemenů Jestli to bylo za rozumnou cenu, tak gratulka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 Jeden malý úlovek. ... akorát nápis super sport jsem ještě neviděl. Předpokládám výrobu kolem roku 1995 ? Nevím jinak jsou to automaty. Pokud by měl někdo bližší informace budu rád. Škarohlid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 Gratulace, info zde http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34561-prim-supersport-cal-72/page-3 Takže kalibr Eta 2824 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 (upraveno) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34561-prim-supersport-cal-72/?p=1056312 Edit: Bohus byl rychlejsi.... Upraveno 27. října 2019 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 Díky za link. Škarohlid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Z "Blešáku" jedinečné pěkně malované Primky na světě. Když někomu nevyhovovaly "strohé" Primky, jako na obrázku uprostřed, tak si je pomaloval podle svých představ. Ty vlevo, podle ošoupaných konců nožiček, někomu dělaly radost jistě hodně dlouho - možná i někoho připomínaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Tohle se malovalo na vojně. Z důvodů individuálních, včetně nudy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Krásný úlovek a Karlos má pravdu, většinou to vznikalo na vojně. Já našel uměleckou tvořivost po pohraničníkovi, asi si nezasloužil originál psa, tak si ho namaloval:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 (upraveno) Vojáci měli tehdy vytvořenou celou vlastní kulturu. Od různých pasování (na půlročáka a mazáka) a s tím spojenými různými výhodami a poznávacími znaky, až po takovéhle všelijaké připomínky a upomínky. Slavily se "kulatiny" dle zbývajících dnů do civilu, k tomu se vyráběly bankovky (třeba třístovka, stovka), různá tabla, malovalo se na kdeco, byla toho spousta. Myslím že nejrozšířenější to bylo právě v 60. a 70. letech, pak už to upadalo. Ten ze Znojma byl částečně i hrdý na to, že byl u pohraničářů. Upraveno 8. listopadu 2019 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Zabudol si:Výroba metra a jeho strihanie!Potom heslo:číslo kleslo! (odpočet dní na metri a do civilu) a pod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Krásný úlovek a Karlos má pravdu, většinou to vznikalo na vojně. Já našel uměleckou tvořivost po pohraničníkovi, asi si nezasloužil originál psa, tak si ho namaloval:)Ty a jak se ten pes u PS zasluhoval? To jsou tvoje vzpomínky ze služby u PS? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Zabudol si:Výroba metra a jeho strihanie!Potom heslo:číslo kleslo! (odpočet dní na metri a do civilu) a podA metr musel být uloženej v obalu tvaru pivního sudu nebo rakve. A byla povinnost ho mít furt u sebe Jako zobák jsem dělal metr mazákovi a ten chtěl na každej centimetr barvičkama namalovat dámský přirození do detailu Tzn, namalovat 100 centimetrových frnd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Vojáci měli tehdy vytvořenou celou vlastní kulturu. Od různých pasování (na půlročáka a mazáka) a s tím spojenými různými výhodami a poznávacími znaky, až po takovéhle všelijaké připomínky a upomínky. Slavily se "kulatiny" dle zbývajících dnů do civilu, k tomu se vyráběly bankovky (třeba třístovka, stovka), různá tabla, malovalo se na kdeco, byla toho spousta. Myslím že nejrozšířenější to bylo právě v 60. a 70. letech, pak už to upadalo. Ten ze Znojma byl částečně i hrdý na to, že byl u pohraničářů.Ne ne, kamaráde, já jsem nastoupil výkon té čestné občanské povinnosti v 88 roce a všechno,co zmiňuješ fungovalo na 100 až 110 procent. A každý ty kulatiny jak mazáků nebo nás zobáků se musely pořádně zapít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kudrnac Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Jak sto?! Takovej hektar... to sem nikdy nemel! Jdi si to hodit! :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Víkendový blešak v Ostravě. Jediné co mi nesedí je armovací kroužek, černý s bílými indexy jsem neviděl. Strojek je 68.3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Byl jsem tam taky. Skoda, ze jsme se minuli.Pokud je vzdalenost indexu u armovaku vsude stejna, tak bych v tom problem nevidel..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Na obrázku vypadají indexy armováku maličko do plusu posunutý vůči indexům ciferníčku. A černej je možná proto, že hodinky nosil havíř na šachtu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Takovej armovací kroužek mají PS 2 s černým chromem, ale hodinový indexy mají kratší. Toto mi připomíná renovační kroužek bílej, kde hodinový indexy jsou taky takový.Kroužek nelícuje s ciferníkem, což znamená, že tam něco není jak by mělo být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se