Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mno, ja bych se mozna jeste zkusil podivat pod ten cifr. Zda se mi, ze jedna z upevnovacich nozek muze byt ulomena. Tim by doslo k pootoceni cifru doleva. Odpovida tomu i vychylene datumove okno. Pokud ovsem neni uz v brzke pozici preklopeni data pred 24 hod.

Takze to sesumiruju:

Pokud je datumovka OK = pouzdro z Humbert.

Pokud je NG = pouzdro cajk, cifr zlomena nozka.

Armovak renovacni, Prischera ma spoustu fotek s timto armovakem na svych renovacnich PS2 s inverzni datumovkou.

Toz jsem se vykecal. V kazdem pripade jsem jenom clovek, ktery se muze mylit, tak me v pripade omylu neukamenujte. B)

Odesláno

Uz nebudu chodit do bazaru a kupovat tam hodinky. Vzdycky si rikam, jo, vsechno jsem prohlidnul, nic nevynechal a udelal jsem dobrej kup. Pak prijdu domu, prohlizim to v klidu a vsechno je jinak.

Odesláno

Naposled to byly Traktory. Bohuzel jsem je jiz vcera rozlozil a hodil do krabice k dilum. Nicmene, kdyz jsem si je prohlizel, tak ciselnik nebyl top, stroje potreboval opravu, ale rikal jsem si pekne pouzdro, tak alespon to ma venu a za ty penize pouzitelne. Pak prijdu domu a kdyz je jdu cistit, tak zjistim, ze maj zohybane nozicky, takze ani to pouzdro neni k nicemu. Ja se picnu a prostr se nenaucim zkontrolovat vsechno.

Odesláno

Jj, to mas pravdu, taky uz to vyprchava:-)

Jen si uz tedka fakt rikam, ze kdyz neco poridit, tak tady.

A ted jeste koukam, jak jsem predchozi prispevek doprznil.

To je tak, kdyz clovek pise v kolone.

Odesláno

Taky jsem nedávno na "Blešáku" naletěl. Říkal jsem si stojek tiká, ciferník pohledově pěkný, něco jsem usmlouval na ceně, tak dobrý. Ale když jsem začal očistu, tak jsem páčil ciferník od strojku - protože ciferník měl ulomené nožičky a byl přilepenej lepidlem! No to je hnus velebnosti. Ještě že zaschlé lepidlo šlo acetonem setřít bez poškození strojku. Chlácholím se alespoň tím, že strojek je neporejpanej "třetišroubek".

post-19465-0-17842500-1574980042_thumb.jpg

• po měsíci...
Odesláno

dnesni elektra, nemam baterku, nevim jestli jdou, ale vycistim a vyzkousim, bude to urcite nejaka raritka ;-)

28c295bd28b77140bc4916a1f3a1573e.jpg

5a5e8df794dee1fe794fb7ae46f15a97.jpg

Odesláno

Pěknej nález. Jedná se o hodiny se strojem typ10 z období mezi 1975 až 1984 a těchto strojů bylo vyrobeno zhruba ke 2milionu kusů. Zajímavostí je, že na vývoji těchto hodin dělala kapacita jménem Jaroslav Skála, který byl u zrodu ladičkových hodinek. Tyto konkrétní hodiny jsou skleněné z roku 1977, kde pouzdro dodávalo Sklo Železný Brod. Byl to prý prodejní propadák a tudíž se jedná opravdu o raritní nález:) Citoval jsem: :HOVORKA, Libor. Primky. Druhé rozšířené vydání. Brno: Host, 2018. ISBN 978-80-7577-584-9.  

Odesláno

...prodejní propadák...a přitom jsou v porovnání s plastovými, co měl každý doma, nádherné. Toliko můj názor.

Odesláno

vrazil jsem tam tuzkovku a jdou :-)

jeste nevim co s nima, ale nejake misto jim najdu, a diky moc za identifikaci

21953504f14aaf26213d81ea74fcb894.jpg

09c282378b3eb4c47ced17a0815188df.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Připomíná mi to pikslu od olejovek zamrzlou v ledu na rybníce. Ale jsou fakt zajímavý, neokoukaný a svoje místo si určitě najdou.  :smile_anim:

Odesláno
  V 5. 1. 2020 v 12:54, Pepino777 napsal:

Ty jsou ale luxusni. jak jsou velke?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Neměřil jsem je, ale přišly mi rozměrově úplně stějné, jako ty Prim Supersport.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...