Bob Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2014 (upraveno) Trenuju, vcera se mi ale chvilku lehce motala makovice Kuci poradte, co koupit v Dubaji v duty free Vegas Robaina Unicos / Partagas P No.2 / Montechristo Edmundo Asi se klanim k prvni moznosti zatim :-) Upraveno 22. ledna 2014 uživatelem Bob123
Návštěvník Kamil Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2014 Stejně si koupíš Partagasy A dobře udělá!
Tikal Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2014 také si myslím,alespoň já bych si je z tohohle vybral, když už nemají Olivy
Bob Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2014 No kupodivu je Partagas i levnejsi nez ty Unicos :-) Paradox je ze loni ty ceny na letisti nebyly zajimavy, letos uz to je lepsi ty Partagasy vychazi na cca 230 korun ... No uvidim na miste jestli nebudou mit nejaky limitky :-)
Tikal Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 Tak jsem dnes přendaval vánoční nadílku do velkého humidoru a uprostřed mazlení a očuchávání mě napadlo porovnat to největší co mám v humidotu /LAT záměrně ignoruji/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pokud se podíváte na fotky, tak ti diblíci uprostřed jsou Behike 56, ta levá je u mě v humidoru asi dva roky a v pravo čerstvá,rozdíly v barvě jsou patrné. A ti pořízci okolo jsou Aging Room Major
Bob Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 Pekny to mas radku :-) jen bych cekal ze ta tmavsi je starsi a ne naopak ...
Tikal Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 No já také,ale každá várka krycích listů je originál a rozdíl dva roky....
Wanderer Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 Sakra, jak tak na ty fotky koukám, budu si muset večer něco zapálit... Pěkné kousky Tikale
Tikal Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 To by byl sám proti sobě,tedy pokud si nekoupil větší
Bob Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 To mela byt parafraze na vesnicko ma strediskova :-)Moc to nevyslo ...
Wanderer Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 A co Otiku humidor prodals?Neprodals, kašlu na to. Za cenu dvou až třech kousků Open Eagle ho prodávat nebudu, to může ležet doma i prázdnej. Ale, myslím, jak jaro zaťuká na dveře, bude se moct hulit i na zahradě, tak se otočím na Haťích a prázdnej nezůstane... Zatím největší morální problém mám s tím, že mě u toho uvidí kluk. A on je chlapec všímavej, neunikne mu ani známka kouření na balkóně, malej detektiv, co furt dedukuje... prostě nechci být špatný příklad...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 Moc to nevyslo ... Vyšlo, ale je to křupan.
Bob Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 Kamil: Nojo mas pravdu je to buran, furt nam cpe nejakou Nikaraguu misto aby propagoval nejlepsi a jedinou KUBU !! :-) Wanderer: Mas pravdu nema cenu ho prodavat, za par let kluk povyroste a pochopi, nebo holt i kdybys mel kourit po hospodach sem tam tak vlastni doutniky v dobre kondici jsou k nezaplaceni ...
Wanderer Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 Tak jsem strávil příjemnou hodinku v garáži, nafotil jsem vám to do recenzí...
gas Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2014 Toz hosi, mam ted cas a prostor na huleni, bo se valim u more... kourim tu nejlepsi kubu vcetne limitek, ale dnes jsem zapalil olivu V ... jako pro me asi nejlepsi doutnik, stavba, chut, vune, jak drzi popel, tohle nema chybu. Davam rovnych 10 a po navratu objednavam krabici !
bohus76 Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Já si včera konečně dal Villigera virginii a Cigarillo Petersona Irish whiskey,ale s dýmkou se to nedá srovnat Abych řekl pravdu ten Peterson mi přijde jemnější a ne tak "agresivní" /štípání virginie/jako to viržinko při silnějším potáhnutí.Jsem zvědav na ty čokoládové Toscanella.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se