Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Troufám si tvrdit,že ty pašované doutníky z fabriky jsou z 99,5% padělky a kvalitativně se nedají srovnávat s originály.Zkrátka někdo vezme nejlevnější doutník ,přidá k tomu historku o pašování z fabriky a olepí to ringy Cohiba Esplendidos a hurá na Aukro :-) 

Odesláno

Fejků je tam na tržištích mraky, ale lidi z fabrik si rádi přivydělají, kamarád byl přímo na "lince", tak tam koupil nenápadně za 2 USD od holky 4 kousky. Teď tam je obropvský hlad po USD, všechno se uvolňuje, začnou proudit davy kubánců do USA.

Odesláno (upraveno)

Ono se asi těžko pozná jak je čerstvá, prodejce ji můžeme mít na skladě týdny. Ten kdo byl na Kubě tak asi ví, že se tam dají doutníky (pár kousků) koupit i za 0,5 USD co pašujou z fabriky, ale krabice 25ks za 50-80 USD nakupují ecropští obchodníci, takže to je business jako prase.

:D

Jj nejlepší doutníky ma brácha kuchaře z hotelu... :)

Ještě chybí story otom jak fejknutý adidas kecky, vyrábí v tej samej fabrice, ale v noci :D

nic co by neslo rozlestit

Upraveno uživatelem vwtyp11
Odesláno

Jo tyhle příběhy udržují Evropu tam, kde ji výrobci potřebují mít, tedy kupovat vše za desetinásobek výrobní ceny.

Odesláno (upraveno)

Nikdo nemusí kupovat za desetinásobek když nechce.A když nemám na originál Cohibu,tak si koupím u Boba Flor de Oliva :-) 

Jinak Bobe vše nejlepší ke svátku.

Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno

Bobe, všechno nejlepší. Doufám, že nám něco hezkého nadělíš ;-)

A zdá, že máme konečně kontakt na toho bratrance z Cohiba fabriky. Začni sem ty Esplendida za doláč tahat a budeš bohatej :D

Odesláno (upraveno)

Diky za prani :-)

Chteli jste darek, tady ho mate

Jiz brzy u nas :-)

post-22496-0-37495000-1461916059_thumb.png

Upraveno uživatelem Bob
Odesláno

Bobe taky přeju vše nej a ať nám dlouho vydržíš :) Nepřepal to dneska.  

Odesláno (upraveno)

Jo tyhle příběhy udržují Evropu tam, kde ji výrobci potřebují mít, tedy kupovat vše za desetinásobek výrobní ceny.

Neví proč kupovat zaručeně pravé doutníky kradené, když v ofiko shopu na Kubě stojí zlomek co v Evropě... Upraveno uživatelem vwtyp11
Odesláno

Uplně zbytečná diskuze, prostě když jsem někde ve fabrice v podobných zemích, mohu si tam oficiálně koupit vzorek jejich výroby, jak píšeš za zlomek ceny, ať to je doutník na Kubě, nebo čaj na Srí Lance, nebo značkové oblečení na Mauriciu. Na Kubě nikdo neuvěří, že doutník, který tam stojí 2 USD se v EU prodává za 20 USD, což je kubánský průměrný plat. Rozdíly jsou i v EU, krabice zmiňovaných Magnum 56 se nabízí za 400-800 GBP. 

Odesláno

Magnum 56  je vyborny doutnik, chutovo plnsie Royal Robusto, ale zase nepride mi lepsi jak Conn. A , ale na druhu stranu  to usudzujem podla jedneho kusku   ,, dalsi nebude, ta cena je mimo  ...  :-)))

Odesláno

A protože je normální koupit si oficiálně vzorek produkce, tak ti nějaká číča od linky šoupne 4 kousky za dvě babky a ty věříš, že máš originální doutník? Dream on...

Mrkni se na pár videí s "pitvou" fejkovejch kubánců - krycí list OK, ring buď velmi povedenej nebo dokonce originální a místo filleru smradlavej bordel smetenej z podlahy ve fabrice a to včetně hlíny, krysích bobků, vlasů a podobných dobrot. Možná to přehodnotíš...

Odesláno

Uplně zbytečná diskuze, prostě když jsem někde ve fabrice v podobných zemích, mohu si tam oficiálně koupit vzorek jejich výroby, jak píšeš za zlomek ceny, ať to je doutník na Kubě, .....

Josefe, opravdu sis tam nějaký takový vzorek Ty osobně koupl?

Odesláno (upraveno)

Je to kravina, vazne si myslis ze v tom ty firmy maj bordel a nechaji zamestnance krast?

Firmy s obratem pres miliardu korun si to opravdu dokazou ohlidat. Kazdej balic dostava material vzdy na 25 ks doutniku a tech 25 ks musi odevzdat. Jediny z ceho muze udelat doutnik na kseft je odpad ...

V Nikaragui si v tovarne nekoupis temer nikde nic, je to bezcelni zona. V Habanosu koupis, ale cena je prekvapive stejna jako v obchode, cca -30% oproti nasim cenam

Upraveno uživatelem Bob
Odesláno

Josefe, opravdu sis tam nějaký takový vzorek Ty osobně koupl?

Tady nemá cenu nic psát, hned dají každého na kříž, příště na to se.ru.

Odesláno

Bobe, taky preji opozdene vsechno nejlepsi. Ja jsem si toho vsimnul hned rano, ze ti nekdo pral. Tak jsem se ti dival do profilu, kdy mas narozky... nejak mi to nedoslo, ze je to svatek. Nemam tady kalendar se jmeninama :)

Jinak, dneska rano jsem si dal posledni JMs Dominican Republic, co jsem mel. Nejlip, co to dokazu popsat, je "delnicky doutnik". Je levnej ($ 8.99 / 5ks, kdyz je v akci). Nic zvlastniho chutove - jako zadne specialni podtony, sila tak 6/10, ale spolehlivej, konzistentni chut, pokazde. Akorat taky pokazde ta posledni tretina zacne skrabat. Pokazde. :) Idealni uziti je asi mit to v humidoru na grilovacky a tak... proste kdyz mate hosty, a ti loudi doutniky. 

Ja tyhle obskurni znacky zkousim celkem dost... a rad. Clovek narazi na kousky, ktere se v Cesku asi hur shaneji. Akorat fakt zavidim amikum... ten vyber je tam neskutecny (kdyz clovek netrva na Kube).

bulova-jmcigar.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...