Lobber Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 Tikale, to je ta čokol?dověsladká limitka 2015 v maduru ??? Až vyzkoušíš tak bych uvítal recenzičku ... dlouho sem nic od olivy neměl a tohle mne láká ...
Bob Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 To je limitka 2017, ta 2015 je vyprodana a 2016 nebyla.Mame ted 2 limitky, tuhle a Oliva V Melanio LE 2017
nividic Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 Vypada exklusivne, mysli na me Bobe, kulatiny se blizi...
Lobber Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 Tady ještě 015 máme, tak proto se ptám a zadám, ale 017 nám tu z nějakého pofiderního důvodu schází... Je to chuťové stejné, či úplně jiné ???
Bob Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 (upraveno) Kovarova kobyla chodi bosa, jeste jsem ho nemel, mam je asi 2 tydny. Melo by to byt hodne podobny. 2015 byla IMO mimoradne povedena, uvidime jestli se urodilo i pro 2017 :-)) Ad Gilberto, ted jsem se dozvedel ze to stahli a premiera letos nebude :-(Jedina moznost = Cigaragua v Amstru nebo USA Upraveno 6. března 2018 uživatelem Bob
Lobber Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Já asi dnes skočím pro tu 015 ... mám chuť na něco sladkého, (jak tu někdo výše psal ) ?chciplým lesem? a jejich tlustou betty sem už překouřenej, tak třeba toto bude adekvatni náhrada :0)))
Bob Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 No tlusta betty uz nebude :-(Ja uz nemam ani jeden kus
Lobber Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 A důvod ??? Tvl to abych si nechal u nás hodit něco bokem ... Tohodle bude fakt Škoda ....
Bob Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 (upraveno) Z duvodu regulaci EU a s tim spojenym papirovanim a registracnim poplatkum v nekterych clenskych zemich se u vsech firem zuzuje portfolium a cast veci postupne konci nebo vubec nepujde na Cesky trh/EU byly zruseny napriklad:Olivy v fresh pytlikachOliva Viejo MundoNub Cain cela radaodlozena premiera nove Olivy Gilbertozmizely nektere vitolyDeadwoodNektere ACidySan Lotano Oval a spoustu dalsiho Jedina novinka od Olivy ktera bude - humidory Oliva V Melanio Robusto a Cain Daytona - podrobnosti zatim nevim, pocitam ze to bude na podzim Upraveno 8. března 2018 uživatelem Bob
Lobber Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Jak ale koukám, tak tato nesmyslná politika se bude týkat jen Nicaragui z toho větši % Olivy a do Cuby šahat nebudou. Tak to asi nějak i možná s přehledem ( jedním prihmouřeným okem )zkousnu ... Ale některých kousku bude přeci jen nesmírná škoda...
Bob Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 (upraveno) Tezko rict jak to bude dal, ustrihavaji se kusy s mensim prodejem. U nas zatim registrace neni zpoplatnena, ale treba ve Francii je to myslim 600 Eur/rok/vitolaTak je jasny ze tamni trh se o dost zredukoval a zustalo jen to co se prodava ve velkym, kdyz se podivas na nas trh tak takovyhle poplatek by zredukoval tak 50% doutniku co jsou na trhu ted. Kdyz neceho prodas 1200 kusu za rok tak je to navyseni cca 12,5 Kc na kus, to se da, ale kdyz treba lancera prodas jen 200 ks tak by to bylo na kus 75 Kc a to uz nikdo nezaplati a proto lancero skonci. Navic berme v potaz planovane navyseni spotrebni dane na doutniky, takto siroka nabidka ktera je na trhu dnes uz nikdy nebude Upraveno 8. března 2018 uživatelem Bob
eskimak Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Fuuuh, tak to je fakt skoda. Najviac ma z menovaneho mrzi San Lotano Oval .
eskimak Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Su aj ine vitoly, ale ten Oval mal velmi prijemny tvar .
hirsch Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Tak tady čtu samé jobovky... A od kdy se plánuje to zvýšení spotřební daně u doutníků? Na netu jsem to nikde nedohledal.
Bob Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Zatim nic neni schvaleno, bohuzel ani sazba na 2019, takze to muze nastat brzo, nebo schvali normalni sazby na 3 roky a nastane to az 2022
hirsch Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 No, každopádně bude potřeba doplnit humidor, určitě opět brzo něco objednám Bobe!
Lobber Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 No snad to nebude tak horký, jak to zatím vypadá. A fakt se to dotkne jen těch mín kourených kousku... byla by to celková sebevražda.... Jak pro Vás prodejce, nás kuřáky, ale myslím, ze i pro stát a fabriky :0/
Tikal Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 Ale právě to je teď trendy, po.rat všechny a všechno a ještě se u toho tvářit, že to dělají pro naše dobro....
Bert Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 Myslím, že popelníky z Kladna už jsou poněkud vyčpělé. Pánové, co tak začít nisit do hospody toto? Moc se mi líbí. Jdu na něj přihazovat :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se