Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tikale, to je ta čokol?dověsladká limitka 2015 v maduru ??? Až vyzkoušíš tak bych uvítal recenzičku ... dlouho sem nic od olivy neměl a tohle mne láká ...

Odesláno

Tady ještě 015 máme, tak proto se ptám a zadám, ale 017 nám tu z nějakého pofiderního důvodu schází... Je to chuťové stejné, či úplně jiné ???

Odesláno (upraveno)

Kovarova kobyla chodi bosa, jeste jsem ho nemel, mam je asi 2 tydny. 

Melo by to byt hodne podobny. 2015 byla IMO mimoradne povedena, uvidime jestli se urodilo i pro 2017 :-))

Ad Gilberto, ted jsem se dozvedel ze to stahli a premiera letos nebude :-(

Jedina moznost = Cigaragua v Amstru nebo USA

Upraveno uživatelem Bob
Odesláno

Já asi dnes skočím pro tu 015 ... mám chuť na něco sladkého, (jak tu někdo výše psal ) ?chciplým lesem? a jejich tlustou betty sem už překouřenej, tak třeba toto bude adekvatni náhrada :0)))

Odesláno (upraveno)

Z duvodu regulaci EU a s tim spojenym papirovanim a registracnim poplatkum v nekterych clenskych zemich se u vsech firem zuzuje portfolium a cast veci postupne konci nebo vubec nepujde na Cesky trh/EU 

byly zruseny napriklad:

Olivy v fresh pytlikach

Oliva Viejo Mundo

Nub Cain cela rada

odlozena premiera nove Olivy Gilberto

zmizely nektere vitoly

Deadwood

Nektere ACidy

San Lotano Oval 

a spoustu dalsiho

Jedina novinka od Olivy ktera bude - humidory Oliva V Melanio Robusto a Cain Daytona - podrobnosti zatim nevim, pocitam ze to bude na podzim

Upraveno uživatelem Bob
Odesláno

Jak ale koukám, tak tato nesmyslná politika se bude týkat jen Nicaragui z toho větši % Olivy a do Cuby šahat nebudou. Tak to asi nějak i možná s přehledem ( jedním prihmouřeným okem )zkousnu ... Ale některých kousku bude přeci jen nesmírná škoda...

Odesláno (upraveno)

Tezko rict jak to bude dal, ustrihavaji se kusy s mensim prodejem. U nas zatim registrace neni zpoplatnena, ale treba ve Francii je to myslim 600 Eur/rok/vitola

Tak je jasny ze tamni trh se o dost zredukoval a zustalo jen to co se prodava ve velkym, kdyz se podivas na nas trh tak takovyhle poplatek by zredukoval tak 50% doutniku co jsou na trhu ted.

Kdyz neceho prodas 1200 kusu za rok tak je to navyseni cca 12,5 Kc na kus, to se da, ale kdyz treba lancera prodas jen 200 ks tak by to bylo na kus 75 Kc a to uz nikdo nezaplati a proto lancero skonci. Navic berme v potaz planovane navyseni spotrebni dane na doutniky, takto siroka nabidka ktera je na trhu dnes uz nikdy nebude

Upraveno uživatelem Bob
Odesláno

Tak tady čtu samé jobovky... A od kdy se plánuje to zvýšení spotřební daně u doutníků? Na netu jsem to nikde nedohledal.

Odesláno

Zatim nic neni schvaleno, bohuzel ani sazba na 2019, takze to muze nastat brzo, nebo schvali normalni sazby na 3 roky a nastane to az 2022

Odesláno

No snad to nebude tak horký, jak to zatím vypadá. A fakt se to dotkne jen těch mín kourených kousku...

byla by to celková sebevražda.... Jak pro Vás prodejce, nás kuřáky, ale myslím, ze i pro stát a fabriky :0/

Odesláno

Myslím, že popelníky z Kladna už jsou poněkud vyčpělé. Pánové, co tak začít nisit do hospody toto? Moc se mi líbí. Jdu na něj přihazovat :-)

s-l1600.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...