Bob Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 To je mazec, jeste delsi nez double corona, ja mel nejdelsi nekolik churchillu Romeo y Julieta a uz to byly docela dlouhy doutniky, me spis vyhovuje to robusto, ale zase to vypada impozantne v ruce ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 .....Prostě jakejkoli jinej doutník, akorát toho je hodně a na celé odpoledne. Takže je asi lepší kupovat "normálnější" velikosti. Jak ti chutná to torpedo Stanislaw? Jedno jsem zkusil a příjemné kouření pro běžné příležitosti. Konstrukce a utažení v pořádku, dobře táhlo a hořelo, střední síla. Ne že bych se z něj posadil na zadek, ale chuť lehká, jemná po celou dobu a dalo se kouřit skoro do konce. EDIT: Co to máš v homidoru za mokrý flek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 (upraveno) To Kamil: Budes objednavat neco z ex? Az budes tak bych se kdyztak opet pridal, jeste se mi do humidoru neco vejde :-) Jsem nasel fotku myho prvniho humidoru, koupil jsem ho od znamyho kterej prestal kourit vcetne doutniku, je to nekdy 2006 jak jsem koukal na ostatni fotky Upraveno 19. března 2013 uživatelem Bob123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel FK Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 Myslím, že tady je velikost patrná.Solidní rozměr. Těch velkejch nikaragujců bych se asi dost bál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 proc? pokud jsou dobre zabaleny tak se neni ceho bat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 Takže je asi lepší kupovat "normálnější" velikosti. Jak ti chutná to torpedo Stanislaw? Jedno jsem zkusil a příjemné kouření pro běžné příležitosti. Konstrukce a utažení v pořádku, dobře táhlo a hořelo, střední síla. Ne že bych se z něj posadil na zadek, ale chuť lehká, jemná po celou dobu a dalo se kouřit skoro do konce. EDIT: Co to máš v homidoru za mokrý flek?Stanislaw jsem ještě nezkoušel, ale už se těším, až budu mít příležitost a náladu. Dám když tak vědět. Ten flek je kapka destilky, co zůstal na zvlhčovači po doplění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 (upraveno) Taky bych k tomu něměl důvěru.Neduvera neni na miste, tahne to paradne (nebo tu nekdy nekdo doporucil kamaradum nejakou sragoru?)Navic za sebou clovek nenechava odrezky a neresi kusy tabaku mezi zubama A dneska RyJ Wide Churchill a Partagas na vecer; konecne zkusim neco silnejsiho Upraveno 20. března 2013 uživatelem Jeremy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 Vejde se do toho i tlustej doutník? A dej pak vědět, jak ti večer chutnalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 Vejde se do toho i tlustej doutník? A dej pak vědět, jak ti večer chutnalo. Jasan RyJ je osvedcena kvalita za rozumnou cenu, ale na toho Partagase jsem zvedavej, jeste jsem je nezkousel.A churchilla to ukrojilo v pohode, ale rek bych, ze vic uz bz asi slo blbe :/ Ale tlustsich uz zase moc nejni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 Dnes jsem neodolal a koupil Milos Forman l. e. Demonio. Nechám ho chvíli v humidoru a pak podám hlášení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tc95 Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 (upraveno) tak ten muj provozni Upraveno 21. března 2013 uživatelem tc95 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 Přátelé, nemá tady někdo z Vás praktickou zkušenost s HYDRA LG, nebo jiným podobným větším elektronickým zvlhčovačem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 Tak panove, asi jsem nasel definitivni doutnik.Partagas serie E, No.2Paradne sametovej, vonavej, tezkej.. a dobrej az skoro do dvou cm Ajeste hodinu se mi pak motala makovice, coz se mi u doutniku snad nikdy nestalo.. :-O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 Dneska jdu na karty, tak si asi nějakej přibalím.... možná toho Stanislawskiho... tc95: Prosím tě, na jak dlouho to máš? To bych se bál, že udělám nějakej renonc ve skladování a přijdou k úhoně, to bych měl tak na dva roky. Ale jinak moc pěkné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel FK Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 Zdar,dnes jsem dobil muj humidorek:2xCohiba Siglo21xMontecristo no11xRomoeyJulieta No.11xHoyo Monterey Coronations1xPartagas De luxe1xCarlos Torano Reserva selecta5xJose l Piedra Cremas5x Jose l Piedra Cazadores10x Santa Clara 1830 Quino Trafikantka mela radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 Dnes jsem si byl vyzvednout objednane H. Upmann Royal Robustos a neodolal. Taky bomba!doutnik_H. Upmann Royal Robustos.jpg Tak mam ted H.U a musim potvrdit ze je to vyborny robusto, dal bych tak 9,5 z 10, za ty prachy super, ale myslim ze by si zaslouzil jeste tak rok v humidoru, pak to bude na 9,9 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tc95 Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 Dneska jdu na karty, tak si asi nějakej přibalím.... možná toho Stanislawskiho... tc95: Prosím tě, na jak dlouho to máš? To bych se bál, že udělám nějakej renonc ve skladování a přijdou k úhoně, to bych měl tak na dva roky. Ale jinak moc pěkné... jejich tam asi do 100 kusu....davam 1-3 denne plus kamosi kdyz dorazi....je to rychle pryc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tc95 Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 Tak to je bomba! To je humidor nebo jen suplik z velkeho? je to humidor......pod tim platem je jeste misto,kde to mam v krabicich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel FK Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2013 Tak mam ted H.U a musim potvrdit ze je to vyborny robusto, dal bych tak 9,5 z 10, za ty prachy super, ale myslim ze by si zaslouzil jeste tak rok v humidoru, pak to bude na 9,9 ...A kde to kupuješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2013 Pres kamila na excalibur shopu, ten HU limitka uz pry moc neni k sehnani, rychle jsem jeste doobjednal, myslim ze je to vhodny doutnik k archivaci a na vyjimecne prilezitosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se