Přejít na obsah

Cigars / doutníky

Pepso

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil

.....Prostě jakejkoli jinej doutník, akorát toho je hodně a na celé odpoledne. :cigar:

Takže je asi lepší kupovat "normálnější" velikosti. :)

Jak ti chutná to torpedo Stanislaw? Jedno jsem zkusil a příjemné kouření pro běžné příležitosti. Konstrukce a utažení v pořádku, dobře táhlo a hořelo, střední síla. Ne že bych se z něj posadil na zadek, ale chuť lehká, jemná po celou dobu a dalo se kouřit skoro do konce.

EDIT: Co to máš v homidoru za mokrý flek?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Kamil:

Budes objednavat neco z ex? Az budes tak bych se kdyztak opet pridal, jeste se mi do humidoru neco vejde :-)

Jsem nasel fotku myho prvniho humidoru, koupil jsem ho od znamyho kterej prestal kourit vcetne doutniku, je to nekdy 2006 jak jsem koukal na ostatni fotky

post-22496-0-43476200-1363719270_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Bob123
Odkaz ke komentáři

Takže je asi lepší kupovat "normálnější" velikosti. :)

Jak ti chutná to torpedo Stanislaw? Jedno jsem zkusil a příjemné kouření pro běžné příležitosti. Konstrukce a utažení v pořádku, dobře táhlo a hořelo, střední síla. Ne že bych se z něj posadil na zadek, ale chuť lehká, jemná po celou dobu a dalo se kouřit skoro do konce.

EDIT: Co to máš v homidoru za mokrý flek?

Stanislaw jsem ještě nezkoušel, ale už se těším, až  budu mít příležitost a náladu. Dám když tak vědět. Ten flek je kapka destilky, co zůstal na zvlhčovači po doplění.

Odkaz ke komentáři

Taky bych k tomu něměl důvěru.

Neduvera neni na miste, tahne to paradne (nebo tu nekdy nekdo doporucil kamaradum nejakou sragoru?)

Navic za sebou clovek nenechava odrezky a neresi kusy tabaku mezi zubama :)

A dneska RyJ Wide Churchill a Partagas na vecer; konecne zkusim neco silnejsiho :)

Upraveno uživatelem Jeremy
Odkaz ke komentáři

Vejde se do toho i tlustej doutník?

A dej pak vědět, jak ti večer chutnalo. :)

Jasan :) RyJ je osvedcena kvalita za rozumnou cenu, ale na toho Partagase jsem zvedavej, jeste jsem je nezkousel.

A churchilla to ukrojilo v pohode, ale rek bych, ze vic uz bz asi slo blbe :/ Ale tlustsich uz zase moc nejni :)

Odkaz ke komentáři

Dneska jdu na karty, tak si asi nějakej přibalím.... možná toho Stanislawskiho...

tc95: Prosím tě, na jak dlouho to máš? To bych se bál, že udělám nějakej renonc ve skladování a přijdou k úhoně, to bych měl tak na dva roky. :D

Ale jinak moc pěkné...

Odkaz ke komentáři

Zdar,

dnes jsem dobil muj humidorek:

2xCohiba Siglo2

1xMontecristo no1

1xRomoeyJulieta No.1

1xHoyo Monterey Coronations

1xPartagas De luxe

1xCarlos Torano Reserva selecta

5xJose l Piedra Cremas

5x Jose l Piedra Cazadores

10x Santa Clara 1830 Quino

Trafikantka mela radost :)

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem si byl vyzvednout objednane H. Upmann Royal Robustos a neodolal. Taky bomba!

attachicon.gifdoutnik_H. Upmann Royal Robustos.jpg

Tak mam ted H.U a musim potvrdit ze je to vyborny robusto, dal bych tak 9,5 z 10, za ty prachy super, ale myslim ze by si zaslouzil jeste tak rok v humidoru, pak to bude na 9,9 ...

Odkaz ke komentáři

Dneska jdu na karty, tak si asi nějakej přibalím.... možná toho Stanislawskiho...

tc95: Prosím tě, na jak dlouho to máš? To bych se bál, že udělám nějakej renonc ve skladování a přijdou k úhoně, to bych měl tak na dva roky. :D

Ale jinak moc pěkné...

jejich tam asi do 100 kusu....davam 1-3  denne plus kamosi kdyz dorazi....je to rychle pryc :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...