Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

post-22496-0-76646500-1364423833_thumb.jpg

Tak mam plnej humidor :-) Diky Kamile

Veslo se to, ale bylo to tip top

BTW: Muzu zodpovedne prohlasit ze RJ mi prijde silnejsi nez ten Partagas

Návštěvník Kamil
Odesláno

Uz je kourim delsi dobu, obrazek az dnes. Jeden Romeo y Julieta Coronitas en Cedro se chystam zpopelnit. :)

post-147-0-80932700-1364767111_thumb.jpg

Odesláno

Borci, dávejte sem prosím i jména těch doutníků, co chválíte. Prstýnky jsou malý a většinou se to nedá přečíst...já se zítra chystám odpálit Zino, tak pak poreferuju...

Návštěvník Kamil
Odesláno

Dnes menší a levnější Quintero y Hno Londres Extra, ale chutná mi, lepší než Jose L. Piedra.

Za málo (50 Kč) peněz, hodně muziky. Asi bude celé balení. :)

post-147-0-23572100-1365098536_thumb.jpg

Odesláno
  V 4. 4. 2013 v 17:41, Mirek24 napsal:

Borci, dávejte sem prosím i jména těch doutníků, co chválíte. Prstýnky jsou malý a většinou se to nedá přečíst...já se zítra chystám odpálit Zino, tak pak poreferuju...

Dyt to tam mas :-D

Diky Kamile ...

Odesláno (upraveno)

Jo, vidím, ten Upmann Robusto už se tu probíral, u pár ostatních ale název chybí...jinak Zino Platinum Z-Class 654T dobrý, mohlo by mít krémovější dým, jinak ale lahoda, příjemná kávová chuť, tak mi to vyhovuje.

Upraveno uživatelem Mirek24
Odesláno

Jake mate humidory, kluci? Houbicka, nebo akrylát? Vlhkomer venku nebo vevnitr? Me by stacilo neco na 10-20 kousku, asi bych preferoval akrylatove vlhceni.

Co treba tohle:

http://www.ebay.de/itm/HUMIDOR-FUR-20-ZIGARREN-HYGROMETER-VON-AUsEN-ABLEsBAR-/150974447112?pt=Zigarren_Tabakwaren&hash=item2326c73e08

Bude to ukazovat opravdu jaka tam je vlhkost? Nerad bych aby to ukazovalo 70% a bylo tam 40 nebo 90.

Nebo totok:

http://www.ebay.de/itm/Luxus-Humidor-schwarz-Klavierlack-31x20x9-Wolsdorff-/221210711115?pt=Tabakwaren_Zippos_Pfeifen&hash=item33812f944b

Nebo totok:

http://www.ebay.de/itm/Adorini-Humidor-Torino-Deluxe-/160937258679?pt=Zigarren_Tabakwaren&hash=item25789baeb7

Vice nez 100 Euro se mi davat nechce. Je realne v teto cenove hladine dostat neco solidniho a funkcniho, co mi doutniky nezmrvi?

Dik za vase zkusenosti a pripominky!

Odesláno

Ja mam nejakej noname humidor, ale super tesni a drzi uz cca 10 let, uvnitr pravdepodobne spanelskej cedr, zespod semis, doplnil jsem cedrovej rost aby doutniky nelezely na dne a mam tam dva krystalovy zvlhcovace z trafiky geco, vlhkomer kalibrovanej jsem od nekoho dostal a drzi stabilne tech 75-80 coz mam rad a vyhovujou mi spis vlhci doutniky

Odesláno

Já jsem dostal k narozkám tenhle, zpracování v pohodě, zavlhčil se rychle a vlhkost drží, akorát zvlhčovač nestačil, musel jsem koupit větší, konkrétně Xikar na 50 doutníků, vlhkoměr měří shodně s digi Xikarem.

Odesláno (upraveno)
  V 8. 4. 2013 v 19:20, Mirek24 napsal:

Já jsem dostal k narozkám tenhle, zpracování v pohodě, zavlhčil se rychle a vlhkost drží, akorát zvlhčovač nestačil, musel jsem koupit větší, konkrétně Xikar na 50 doutníků, vlhkoměr měří shodně s digi Xikarem.

No takovy nejaky mam taky :-)

Akorat dokup vetsi zvlhcovac a lepsi vlhkomer a mas to, na zacatek ti to bude bohate stacit, ja to mam uz x let a az na nakupni zachvaty kdy se mi sejde doma vic doutniku to neresim ...

Nez tam das doutniky tak ho zavlhci naprazdno, steny nenamacej utirej jen na sucho

Jo a pouzivej destilku + muzes pridat antibakterialni roztok

Upraveno uživatelem Bob123
Odesláno
  V 8. 4. 2013 v 19:10, gas napsal:
Jo, tuhle firmu mam v uzsim vyberu, akorat mensi model "Torino". Jinak vybava je stejna.

V 8. 4. 2013 v 19:20, Mirek24 napsal:

V 8. 4. 2013 v 19:26, Bob123 napsal:

No takovy nejaky mam taky :-)

Akorat dokup vetsi zvlhcovac a lepsi vlhkomer a mas to, na zacatek ti to bude bohate stacit, ja to mam uz x let a az na nakupni zachvaty kdy se mi sejde doma vic doutniku to neresim ...

Nez tam das doutniky tak ho zavlhci naprazdno, steny nenamacej utirej jen na sucho

Jo a pouzivej destilku + muzes pridat antibakterialni roztok

Dik za tip, ale nez dokupovat znovu zvlhcovac a vlhkomer tak uz radeji za par stovek vic ten Adorini.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...