Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jo 3 lety Oliva V Figurado je totalni masakr, normalne uvazujeme s Bertem ze rozjedeme zrani Olivy V a budem prodavat zraly kousky

Odesláno

Dnes jsem si ochutnal dominikánský Stanislaw Special Vintage Torpedo, jemná smetanová chuť, od druhé půlky s příchutí kávy, až do konce mi opravdu chutnal.

post-11110-0-03438800-1463767770_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

To je docela prekvapujuci. Ja uz jsem pred lety nad Staniskawem zlomil hul. Tak se treba zlepsili. Mozna ho nekdy zkusim.

Upraveno uživatelem FraK
Odesláno

Jo 3 lety Oliva V Figurado je totalni masakr, normalne uvazujeme s Bertem ze rozjedeme zrani Olivy V a budem prodavat zraly kousky

jo tak to je vyzva! teda jako myslim pro vas :)

Odesláno

To je docela prekvapujuci. Ja uz jsem pred lety nad Staniskawem zlomil hul. Tak se treba zlepsili. Mozna ho nekdy zkusim.

Doutník byl pěkně narvanej tabákem, příjemná vůně kouře, dobře táhnul a pravidelně hořel, popel upadnul přibližně v polovině, takže spokojenost, za ty peníze. Kamarád má prý 4 krabice někde 2 roky, schválně ochutnám pořádně odleželej.

Odesláno

To by mělo fungovat, u vína se taky prodává stejné víno 2009 dráže než 2013.

Návštěvník vwtyp11
Odesláno

To by mělo fungovat, u vína se taky prodává stejné víno 2009 dráže než 2013.

Nene :)

Odesláno

jj...presne tak.... mam 3 rocne Vcka belicosa ... 12-20 mesacne robusta tora ... melania V ... a aspon pre mna su ovela lepsie ako za cerstva....

ale napr taky padron 1964 aniv.. mi za cerstva chutil viac...

Odesláno

Rika se ze Oliva jsou takzvany klasicky blendy = potrebuji dost casu na rozvinuti v humidoru, kdezto Drew Estate, Ashton, Padron jsou ready hned po vyrobe, ale nemam zkusenosti treba se starnutim Ligy Privady, na fcb jsou doutniky z rady Liga Privada nekolik let stary hodnoceny hodne vysoko, tezko rici z cca 2 lete zkusenosti

Odesláno

ale u Vcka aj dost zalezi na aktualnej varke... napriklad DR v tube z polky roka 2015 boli aj za cerstva excelentne

mas estenejake LP zo zaciatku roka 2015 ze by si porovnal z aktualnou varkou ?

ja mam stale ulozene tie samplery asi z polky 2015

Odesláno

Prave testujem San Lotano Oval nejaky connecticut, velkost asi robusto a zaciatok je teda fenomenalny. Moja oblubena Oliva connecticut reserve ktora ma najlepsi zaver podla mna nezacina prave najlepsie, na moj vkus moc sena, no toto San Lotano je neskutocne intenzivne kremove, smotanove, az tu smotanu citit na jazyku. Som velmi zvedavy ako sa to bude vyvijat ale u mna aspiruje na top connecticut.

Odesláno

tento rok u mna najlepsi connecticut je od My Father.... plno jemnych kremovych chuti

Návštěvník vwtyp11
Odesláno

Panatela od Rafael Gonzales Cuba, ring 37

Ideální na včerejší sekání trávníku

post-18062-0-98768800-1463804691_thumb.jpeg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...