Andrew Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Odesláno 23. května 2016 Tak díky, koho si myslíš, že jsi právě předražil
Majk1 Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Odesláno 23. května 2016 Sorry, to jsem fakt nemohl tušit... Mám tam max 311,-, ať nehrajem divadlo, víc tam dávat nebudu. Je to na Tobě
Andrew Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Odesláno 23. května 2016 Já vím, žes to nemohl tušit, máš SZ
little_w Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Odesláno 23. května 2016 Kurna hosi, to jsou tahanice... za kvalitu se holt plati Ale jo, mame je i v Anglii, toz je ostuda Poldi popelnik nemit, to zas jo.
Andrew Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Chlapi, Majk1 mi odkryl karty a i kdyby to neudělal, tak bych samozřejmě v příhozech pokračoval. Má umě pivko za férovost, nebo něco...a pokud mohu poprosit, tak vy ostatní nepřihazujte
bohus76 Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Jen se obávám,že jak se to jednou proflákne,tak ta cena bude mimo Já už ho naštěstí mám,takže do něj nejdu.
cema Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Tak se všem omlouvám za komplikace.... ...jak jsem ho tam viděl, tak jsem si říkal, aby zůstal "u nás"....a doufal, že tam nemá někdo odsud už nahozeno.....
Majk1 Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Andrew, v pohodě, nemá smysl abychom se tu prebijeli navzájem. Zas až tak ho nepotřebuji a klidně si počkám až někdy půjde další . Hodně štěstí
Andrew Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Líná huba, holý neštěstí. Ale mám ho, byl jsem tedy "jediný" zájemce a vydražil jsem ho přesně 5 Kč přes Majka1. Snad půjde vyčistit do stavu odpovídajícího jeho vehlasu a Majk1 má u mě to pivko
Bob Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Hlavne ze je na foru :-) To pujde rozlestit neboj
ondrej80 Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Ahoj, potřeboval bych poradit ohledně nového humidoru. K narozeninám dostanu krabici doutníků a už se mi nevejdou do stávajícího. Mám dvě varianty větší a menší. Který byste volili? Případně jaký jiný? Aktuálně mám ten menší Adorini, ten bych si buď nechal, nebo klidně prodal, pokud bych koupil ten velký. Ondrej
eskimak Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Jednoznacne vacsi. A mensi nepredavaj, bude sa hodit.
Návštěvník Kamil Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Já dnes "drobečka" od Costy. To byla snad sedmdesátka ring a opět se mi potvrdilo, že ty přerostlé doutníky bývají většinou chuťově nevýrazné. Kouřit se to sice dalo, ale stejný doutník se stejným složením v menší vitole byl mnohem lepší.
Josef01 Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Já jsem si dnes dal darovaný Cigar Point, jemný s výraznou kakaovou chutí, dobře hořel a doutník za babku, ale chuťově až do konce fajn, opravdu neurazí.
Návštěvník Kamil Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 ... opravdu neurazí. To sice ne, ale chuťově nestojí za nic, taky jsem jeden měl a stačil mi.
little_w Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 potřeboval bych poradit ohledně nového humidoruOndreji, nebyl by lepsi ten od tabak-pietsch, co tady byl par stranek zpet? Je za stejne prachy a je o dost vetsi, zda se. A v tomhle je kazdych par kousku, ktere se ti tam navic vejdou, jednoznazna vyhoda.
Andrew Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Ten Adorini Torino jsem právě koupil a je tak na 20 ks doutníků (kombinace větších a menších), 30ks by musely být jeden jako druhý a přesně srovnány. Na druhou stranu zpracování perfektní...
Josef01 Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Já jsem nakonec koupil jednoduchý na 50-60ks, dá se to stavět na sebe a oddělit tak výrazné doutníky od jemných apod.Až ho naplním dokoupím další.
Josef01 Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 To sice ne, ale chuťově nestojí za nic, taky jsem jeden měl a stačil mi. Já mám favority Perdomo Reserve Connecticut 10th Anniversary a Drew Estate Undercrown Shade (když chci jemnější) a nebo chuťově výraznější Robusto.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se