Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sorry, to jsem fakt nemohl tušit... Mám tam max 311,-, ať nehrajem divadlo, víc tam dávat nebudu. Je to na Tobě ;)

Odesláno

Chlapi, Majk1 mi odkryl karty a i kdyby to neudělal, tak bych samozřejmě v příhozech pokračoval. 

Má umě pivko za férovost, nebo něco...a pokud mohu poprosit, tak vy ostatní nepřihazujte :smoke:

Odesláno

Tak se všem omlouvám za komplikace.... :notworthy:

...jak jsem ho tam viděl, tak jsem si říkal, aby zůstal "u nás"....a doufal, že tam nemá někdo odsud už nahozeno.....

Odesláno

Andrew, v pohodě, nemá smysl abychom se tu prebijeli navzájem. Zas až tak ho nepotřebuji a klidně si počkám až někdy půjde další :). Hodně štěstí

Odesláno

Líná huba, holý neštěstí. Ale mám ho, byl jsem tedy "jediný" zájemce a vydražil jsem ho přesně 5 Kč přes Majka1.

Snad půjde vyčistit do stavu odpovídajícího jeho vehlasu a Majk1 má u mě to pivko :)

Odesláno

Ahoj,

potřeboval bych poradit ohledně nového humidoru. K narozeninám dostanu krabici doutníků a už se mi nevejdou do stávajícího. Mám dvě varianty větší a menší. Který byste volili? Případně jaký jiný? Aktuálně mám ten menší Adorini, ten bych si buď nechal, nebo klidně prodal, pokud bych koupil ten velký.

Ondrej

Návštěvník Kamil
Odesláno

Já dnes "drobečka" od Costy. To byla snad sedmdesátka ring a opět se mi potvrdilo, že ty přerostlé doutníky bývají většinou chuťově nevýrazné. Kouřit se to sice dalo, ale stejný doutník se stejným složením v menší vitole byl mnohem lepší.

post-147-0-30403100-1464109371_thumb.jpg

Odesláno

Já jsem si dnes dal darovaný Cigar Point, jemný s výraznou kakaovou chutí, dobře hořel a doutník za babku, ale chuťově až do konce fajn, opravdu neurazí.

post-11110-0-57751000-1464112765_thumb.png

Návštěvník Kamil
Odesláno

... opravdu neurazí.

To sice ne, ale chuťově nestojí za nic, taky jsem jeden měl a stačil mi. :D

Odesláno

potřeboval bych poradit ohledně nového humidoru

Ondreji, nebyl by lepsi ten od tabak-pietsch, co tady byl par stranek zpet? Je za stejne prachy a je o dost vetsi, zda se. A v tomhle je kazdych par kousku, ktere se ti tam navic vejdou, jednoznazna vyhoda.

Odesláno

Ten Adorini Torino jsem právě koupil a je tak na 20 ks doutníků (kombinace větších a menších), 30ks by musely být jeden jako druhý a přesně srovnány. Na druhou stranu zpracování perfektní...

Odesláno

To sice ne, ale chuťově nestojí za nic, taky jsem jeden měl a stačil mi. :D

Já mám favority Perdomo Reserve Connecticut 10th Anniversary  a Drew Estate Undercrown Shade (když chci jemnější) a nebo chuťově výraznější Robusto.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...