Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jinak, abych furt jen nemlel o brachovi a jeho pokusech, ted zrovna cekam na bourku a zkousim u toho Rocky Patel Vintage 1990 a neni to vubec spatny. Docela plna chut, za me stredni sila..nekde jsem ho tu uz videl, tak jsem to chtel taky vyzkouset a zklamanej nejsem. Jen jsem musel trochu korigovat.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Tak to jo, no asi to budou starsi zasoby za levnejsi cenu. Ja jedu Tabak Invest na Kubu, mam tam dobry vztahy ...

Na Fortis mam kontakt taky, ale nechci zatim rozsirovat nabidku, at se bracha snazi, drzim palce

Odesláno

RP doutník musím taky vyzkoušet! O víkendu jsem si ověřil že o'pokud Oliva ta za mě jedině Oliva V Melanio Maduro, ostatní mi nejedou. Ted dopoledne jsem dal RyJ Short Churchills, naprostá nádhera, výborná chuť kávy s výrazně slaným podtonem, to jsem u tohto doutníku měl poprvé, ale byl fakt super!

Odesláno (upraveno)

Jj, Rocky Patel ma zaujima cim dalej tym viac. Zatial jedina cigara z ktorej som kupil cely box bol RP Royale.

@Bob, nezvazoval si aj RP? Ich portfolio je velmi slusne, a radej by som tie peniaze posielal tebe ako inam :)

@Jozef - Melanio Maduro je pre mna stale No.1 dutnik.

Upraveno uživatelem eskimak
Odesláno

RP bude! Cekam na ceniky od partnera

Moc se v tom neorientuju zatim, takze budu muset udelat pruzkum, pripadne muzete nahodit co by jste chteli a ja to pak zaridim ...

Odesláno (upraveno)

Koukam, ze se s timhle prispevkem celkem trefim do aktualni diskuze. Predevcirem jsem mel Rocky Patel Connecticut Vintage 1999. Tahle smes je namichana zamerne jako mirna. Chutna skvele, a prave tim, ze je to mirna smes, je to skvelej ranni doutnik. Mimochodem, kdyz uz jsme u RP, tak pro me jeden z nejlepsich doutniku zustava Rocky Patel Olde World Reserve Maduro. 

rp1990-01.jpg

No a potom jsem mel s kamaradem AJ Fernandez, New World, ve vitole Toro. Bobe, mel bys ty tora pribrat do portfolia. Robusto je rychle pryc, ty AJF si zaslouzi vic casu :-) Kamarad mel Flor de Oliva, ktere jsem mu dal - jo, tohle bylo z tabacos.cz.

ajf-newworld-01.jpg

Jinak ale musim jeste rict, ze letosni cerven je v Anglii bezkonkurencne nejhnusnejsi, co jsem zazil. Kazdy den leje, potopy, kdyz zasviti slunce, tak do 15 minut stejne zacne slejvak. Proste najit si cas na doutnik, to je temer nadlidsky ukol. Ten RP jsem zacal kourit na slunci, a dokuroval jsem pod pergolou v takovem slejvaku, ze neslo na krok videt a rachotilo to jak na vojenskem cviceni. Hnus, velebnosti.

EDIT: Super Bobe. Ja budu odebirat RP Olde World, RP Vintage 1999, RP Vintage 1990... dal dam vedet. Jo, kdybys jeste sehnal RP Broadleaf, ty jsem nemel, ale tusim, ze budou vyborny. Ja jen kdyz jsi chtel ten seznam ;)

Upraveno uživatelem little_w
Odesláno

RP bude! Cekam na ceniky od partnera

Moc se v tom neorientuju zatim, takze budu muset udelat pruzkum, pripadne muzete nahodit co by jste chteli a ja to pak zaridim ...

Za mě bych bral Rocky Patel Royale Toro, Rocky Patel Fifty Robusto a Rocky Patel 15th Anniversary Robusto.

Odesláno

Svéráz národního rybolovu

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Dobré to bylo...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...