gerhard Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Odesláno 18. července 2016 Ochutnal som Quorum,stredna dlazka,popol odpadaval priebezne dlho nedrzal teda , horenie bolo slabsie. Musel som podporit este a to som mal celkom kratke pauzy . Silnejsi skor.
Josef01 Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Odesláno 18. července 2016 Ja jsem dal dnes Cohiba Siglo II v tubě a byl výbornej, přitom koupenej v obyčejný trafice.
Andrew Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 Chlapi, hraju s Bobem takovou virtuální hru (něco jako Pokemony), komu vydrží popel déle bez odklepnutí a skoro u každého doutníku se mi stane, že jakmile se dostanu do půlky, tak mi doutník zhasne a já musím odklepnout a znovu zapálit. Kouřím relativně pravidelně a v klidu (ten konkrétní doutník myšleno). Je to normální, nebo musím v téhle fází být intenzivnější?
little_w Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 Ja nevim, ale mam to podobne. Kdyz je delsi popel, proste to hori hur. Obcas se povede tak do 2/3, ale to zalezi spis na doutniku nez na tom, jak taham. Treba na to nejakej figl existuje, ale protoze ja s vama nehraju, tak jsem to zatim nemel potrebu zjistovat. Takze ja bych rekl, ze to je normalni, ale nejsem zadnej odbornik, jen obycejnej ????????. Hodne stesti ve hre!
Bob Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 No me to nechcipa, jen ten popel mi vzdycky spadne na bricho Asi psychologicky tahas min amin jak se ten popel prodluzuje ...
Návštěvník Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 ono to chce len obcas az odpadne popol aspon 2 krat potiahnut nech sa to ustali a zacne horiet opet aj kryci list ....
Tikal Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jo, to je velká zábava, zejména ta část, když to odpadne.
nividic Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 Ondro, zkus si to cvicne seriznout o fous vic nez ses zvyklej a tahat pravidelne.
Bob Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 No Ondrovi to moc nejde protoze se otoci za kazdou sukni ktera projde okolo a ty prudky pohyby doutnikum nesvedci
nividic Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 Tak to je pak vonicem, tahle hra. Ses easy winner
Tikal Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Včera jsem si zase šmáknul.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bert Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 S potěšením jsem zjistil, že i levné čínské měřáky vlhkosti dávají relevantní výsledky. Z pěti kousků všechny mírně nadměřovaly, a to v rozmezí pouhých +1 až +3 při RH 75 procent. Za mne spokojenost.
Andrew Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Ondro, zkus si to cvicne seriznout o fous vic nez ses zvyklej a tahat pravidelne. Díky! No Ondrovi to moc nejde protoze se otoci za kazdou sukni ktera projde okolo a ty prudky pohyby doutnikum nesvedci Vole, teď řeším proč mi to nehoří, aby mi popel neodpadl, plánuju vyřešit kovovou jehlou zapíchnutou do doutníku před jeho zapálením
bohus76 Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 S potěšením jsem zjistil, že i levné čínské měřáky vlhkosti dávají relevantní výsledky. Z pěti kousků všechny mírně nadměřovaly, a to v rozmezí pouhých +1 až +3 při RH 75 procent. Za mne spokojenost.Jaké máš,dej fotky .
RedAce666 Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Kdysi sem tu taky postoval, že jsem v podstatě s nulovým očekáváním objednal měřák asi za 4 dolary a příjemně mě překvapil. Při solném testu ukázal 77%, takže jsem s ním maximálně spokojený. Když dáš na ebayi "Digital humidor hygrometer", najdeš toho mrak. Já mám ten kulatej, protože mi o přesně pasuje do otvoru po původním analogu.
Tikal Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 To mě s potěšením digitál ukazuje 40 % , jeden ručičkový skoro 75% a origo vestavěný přes 80% a doutníky jsou ve skvělé kondici odhaduji okolo 65%
RedAce666 Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Je potřeba ty tři vlhkoměry zprůměrovat - pak ti vyjde přesně těch 65% ;-)
huhu4d Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Dnes som si po dlhsej pauze doprial cohibu maduro 5 velkost secretos ak sa nemylim. Bol to famozny dutnicek, stredne silny, krasna vyvazena chut a ku koncu to este vygradovalo. Taka kremova chut, kakao a kava. Cena je vsak sialena, takze ho opat kupovat nebudem. Ale viem co si vypitam na narodeniny
Bob Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Me jeden od Xikaru ukazuje +3% a druhej z etrafiky ma zivotnost baterie asi 2 tydny, tak se spoleham na cit ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se