Bob Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Diky chlapci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 To jo... taky jsem byval takhle mladej Vsechno nejlepsi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Konecne taky doutnik dneska :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2018 Flor de Oliva jako příjemné zakončení úterního dopoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 (upraveno) Když jsem si bral tento doutnik, tak sem byl celkem skeptický... Ale mohu říci, že mě mile překvapil. Na opáčko to nebylo, ale poměr cena/výkon slušný :0) Upraveno 28. června 2018 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Odporucam nalozit do humidoru a zabudnut tak na 1.5roka. Ja som to urobil a nestihal som sa cudovat, ten dutnik sa zlepsil o 100%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Tak ja jsem dneska ponekud osamocene dal K by Karen Berger: Nenadchne, neurazi. Koupil jsem krabici, takze jich par jeste mam, ale opakovat to nebudu. Ne ze by byly spatne, ale je toho jeste tolik ke zkouseni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2018 Čtvrteční doutníček ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2018 Tak zabaleno a můžu letět. Pardon ještě přidám plavky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2018 (upraveno) Zajímavý repertuár :0) Ale, s těma 2 kousky, ve velkým 30ks kufříku, mi nesmírně piješ krev :0@ :0D Ale i tak přeji příjemnou dovolenou ... :0) Upraveno 30. června 2018 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2018 Jedtli myslis Fat Bottom Betty tak by mely s dalsi zasilkou nejaky dorazit, teda alespon to mam slibeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2018 Sobotní Dunhill Robusto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2018 Jeeep .... myslím Betty :0), ?já? už sem taky rozhodil sítě :0) Ale kdybys byl rychlejší budu rád za echo... A nebudu sám :0))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2018 Hele tezko rict kdy dorazi vzhledem k situaci v Nikaragui, mel bych mit neco okolo 8 krabic volnejch, ale jeste to nemam cerny na bilym ze to dojde. Jinak asi jedine dovoz z USA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2018 Za Mantaka co je na mobilu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2018 Co to máš za doutník Bobe ? /nebo Manťák ?/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2018 Sweet Jenny, to je menší bráška od Fet Betty. Chutná stejně. Vykoupil jsem na jaře skladové zásoby zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 (upraveno) Ale není tak dobrej jako Betty že ... :0/ :0))) tedy aspoň mě tak přijde... I když to má mít úplně stejnou *chuť*/složení ... Bobe... No, uvidíme co se bude dít :0) Upraveno 2. července 2018 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Není tak dobrej, ale je a Betty si šetřím. Dneska asi jednu zpopelním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 asi takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se