little_w Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Odesláno 25. června 2018 To jo... taky jsem byval takhle mladej Vsechno nejlepsi!
Bob Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Odesláno 25. června 2018 Konecne taky doutnik dneska :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
hirsch Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 Flor de Oliva jako příjemné zakončení úterního dopoledne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lobber Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 (upraveno) Když jsem si bral tento doutnik, tak sem byl celkem skeptický... Ale mohu říci, že mě mile překvapil. Na opáčko to nebylo, ale poměr cena/výkon slušný :0) Upraveno 28. června 2018 uživatelem Lobber
eskimak Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 Odporucam nalozit do humidoru a zabudnut tak na 1.5roka. Ja som to urobil a nestihal som sa cudovat, ten dutnik sa zlepsil o 100%.
little_w Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 Tak ja jsem dneska ponekud osamocene dal K by Karen Berger: Nenadchne, neurazi. Koupil jsem krabici, takze jich par jeste mam, ale opakovat to nebudu. Ne ze by byly spatne, ale je toho jeste tolik ke zkouseni.
Honza.manta Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Odesláno 30. června 2018 Čtvrteční doutníček ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Odesláno 30. června 2018 Tak zabaleno a můžu letět. Pardon ještě přidám plavky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lobber Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Odesláno 30. června 2018 (upraveno) Zajímavý repertuár :0) Ale, s těma 2 kousky, ve velkým 30ks kufříku, mi nesmírně piješ krev :0@ :0D Ale i tak přeji příjemnou dovolenou ... :0) Upraveno 30. června 2018 uživatelem Lobber
Bob Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Odesláno 30. června 2018 Jedtli myslis Fat Bottom Betty tak by mely s dalsi zasilkou nejaky dorazit, teda alespon to mam slibeny
hirsch Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Odesláno 30. června 2018 Sobotní Dunhill Robusto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lobber Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Odesláno 30. června 2018 Jeeep .... myslím Betty :0), ?já? už sem taky rozhodil sítě :0) Ale kdybys byl rychlejší budu rád za echo... A nebudu sám :0)))
Bob Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Odesláno 30. června 2018 Hele tezko rict kdy dorazi vzhledem k situaci v Nikaragui, mel bych mit neco okolo 8 krabic volnejch, ale jeste to nemam cerny na bilym ze to dojde. Jinak asi jedine dovoz z USA
Bob Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Odesláno 30. června 2018 Za Mantaka co je na mobilu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bohus76 Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Odesláno 1. července 2018 Co to máš za doutník Bobe ? /nebo Manťák ?/
Honza.manta Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Odesláno 1. července 2018 Sweet Jenny, to je menší bráška od Fet Betty. Chutná stejně. Vykoupil jsem na jaře skladové zásoby zde.
Lobber Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Odesláno 2. července 2018 (upraveno) Ale není tak dobrej jako Betty že ... :0/ :0))) tedy aspoň mě tak přijde... I když to má mít úplně stejnou *chuť*/složení ... Bobe... No, uvidíme co se bude dít :0) Upraveno 2. července 2018 uživatelem Lobber
Honza.manta Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Odesláno 2. července 2018 Není tak dobrej, ale je a Betty si šetřím. Dneska asi jednu zpopelním.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se