Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hmm tak ted te sezerou :D

:0D ..... raději NIC :0D

Preeesne Odesláno z mého WAS-LX1 pomocí Tapatalk

To je pracovní morálka ... takhle po ránu chlastat!!! ... A mě neupozorníš a neřekneš přijď ??? :0/ :0D
Odesláno (upraveno)

Kde to maji? Nikde jsme na ne nenarazili

Zatim nej ruzovka z toho mala co jsme ochutnali byla u Madla

Upraveno uživatelem Bob
Odesláno

Oni to moc nenabizeji. Maji ho malo. Musis se ptat. Je to hodne netradicni vino. Vyrabene 8000 let starou technilogii. Mel jsem ho jednou ve Slovinsku a ted tady v Lednici.

Odesláno

Abych se taky vyjadril k te kauzicce kubanskych doutniku, ktere Bob kupoval pro me.

Kubansky tabak mam rad. Kdysi jsem si delal z Boba legraci, ze kdyz mluvi o Kube, tak je to jako z toho vtipu, co rikaji o Brnu v Praze...

Jenze - uz po nekolikate jsem v CR koupil kubanske doutniky, ktere byly plesnive nebo praskle. Z Bobovi nikaragujske produkce jsem vzdy obdrzel jen doutniky ve 100% kvalite.

Mozna je to Bobovym pristupem k distribuci, ale fakt je ten, ze koupe kubanskeho doutniku v CR je dost nejista sazka, kdezto koupe z Bobova portfolia je sazka na jistotu a vlastne me dost mrzi, ze jsem s tema kubama Boba otravoval. A jen na dokresleni Bobova pristupu - tak po-te, co jsem Bobovi poslal ty fotky, ktere zde postoval, tak mi napsal, ze si je u me doma vyzvedne a doda nove z Tabakinvestu, kde je bude reklamovat.

Odesláno

¨Hlavně toho Boba furt nechvalte,zpychne nám a co pak s ním :-)     Ale musím opravdu ocenit jeho "nadstantartní" přístup ke každé objednávce.

Odesláno

No jsem blbec ze jsem to tam nezkontroloval, priste to udelam :-)

Ale jinak zase to slo prese me, tak je na me to vyresit, to je snad standart ...

Odesláno

Kde to maji? Nikde jsme na ne nenarazili

Zatim nej ruzovka z toho mala co jsme ochutnali byla u Madla

Poku je to Malý vinař - František Mádl, tak toho máme plný sklad a na kole to máš ke mě kousek   :lol2:

Odesláno

Je to nejlepší kombinace cutter a zapalovač, jakou jsem kdy měl. Ta magnetická vychytávka je k nezaplacení. Co se výšky doutníku odloženého "dle Manťáka", tak je to imho limitní. Na zahrádce ano, nad drahým ubrusem ne. Doutníkoví ilumináti ale používají jiný držák .....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...