fide Odesláno 8. června 2018 Nahlásit Odesláno 8. června 2018 Doutníkový i hodinkový začátečník s dobrým pivem . Nebylo to špatné. Už se těším na další. Díky Bobe
Lobber Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Odesláno 9. června 2018 Hmm tak ted te sezerou :0D ..... raději NIC :0D Preeesne Odesláno z mého WAS-LX1 pomocí TapatalkTo je pracovní morálka ... takhle po ránu chlastat!!! ... A mě neupozorníš a neřekneš přijď ??? :0/ :0D
Bob Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Odesláno 9. června 2018 Krasna prace, tady je parak na Morave ze se ani neda poradne kourit :-)Tak jen prcek vecer Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dominikana, celkem to slo, ale zadnej slagr z kteryho bych se odkopal :-)
Lobber Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Odesláno 9. června 2018 Snad to bude na 4 dny stacit ...DA4C22EE-7680-4641-A430-B9ADAB194AD6.jpegAle je tu krasne B5461237-817B-41D4-83A1-F875F84F475D.jpeg No, s odřenýma ušima asi joToto sem nějak přehlédl :0/ :0D ... tudíž post skoro s křížkem po funisu .... Řek bych Bobe, ze si měl přitlačit ... pro dva je to fakt málo ... :0D
Bob Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Odesláno 9. června 2018 (upraveno) Odmena po vyletu na kole - Oliva V LE 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Lobber: Peta da tak 2 - 3 mini doutniky a nejaky ty cigarillka ... Upraveno 9. června 2018 uživatelem Bob
FraK Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Odesláno 9. června 2018 Ochutnejte Bobe oranzova vina. Stoji to za to.
Bob Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Odesláno 9. června 2018 (upraveno) Kde to maji? Nikde jsme na ne nenarazili Zatim nej ruzovka z toho mala co jsme ochutnali byla u Madla Upraveno 9. června 2018 uživatelem Bob
FraK Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Odesláno 9. června 2018 Oni to moc nenabizeji. Maji ho malo. Musis se ptat. Je to hodne netradicni vino. Vyrabene 8000 let starou technilogii. Mel jsem ho jednou ve Slovinsku a ted tady v Lednici.
FraK Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Odesláno 9. června 2018 Abych se taky vyjadril k te kauzicce kubanskych doutniku, ktere Bob kupoval pro me. Kubansky tabak mam rad. Kdysi jsem si delal z Boba legraci, ze kdyz mluvi o Kube, tak je to jako z toho vtipu, co rikaji o Brnu v Praze...Jenze - uz po nekolikate jsem v CR koupil kubanske doutniky, ktere byly plesnive nebo praskle. Z Bobovi nikaragujske produkce jsem vzdy obdrzel jen doutniky ve 100% kvalite. Mozna je to Bobovym pristupem k distribuci, ale fakt je ten, ze koupe kubanskeho doutniku v CR je dost nejista sazka, kdezto koupe z Bobova portfolia je sazka na jistotu a vlastne me dost mrzi, ze jsem s tema kubama Boba otravoval. A jen na dokresleni Bobova pristupu - tak po-te, co jsem Bobovi poslal ty fotky, ktere zde postoval, tak mi napsal, ze si je u me doma vyzvedne a doda nove z Tabakinvestu, kde je bude reklamovat.
bohus76 Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Odesláno 9. června 2018 ¨Hlavně toho Boba furt nechvalte,zpychne nám a co pak s ním :-) Ale musím opravdu ocenit jeho "nadstantartní" přístup ke každé objednávce.
Bob Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Odesláno 9. června 2018 No jsem blbec ze jsem to tam nezkontroloval, priste to udelam :-)Ale jinak zase to slo prese me, tak je na me to vyresit, to je snad standart ...
Tikal Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Odesláno 10. června 2018 Kde to maji? Nikde jsme na ne nenarazili Zatim nej ruzovka z toho mala co jsme ochutnali byla u Madla Poku je to Malý vinař - František Mádl, tak toho máme plný sklad a na kole to máš ke mě kousek
Bob Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Odesláno 10. června 2018 My byli u Madla na kole :-)Ptal jsem se na to oranzovy vino.
klasik51 Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Odesláno 10. června 2018 Oranžové víno, oranžové víno, .... konečně se to tady pohlo k nějakému smysluplnému tématuno a jak Bobe, jak dopadl tvůj dotaz? https://knizka6.webnode.cz/https://knizka6.webnode.cz/
Honza.manta Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Odesláno 10. června 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JoyStick Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Odesláno 10. června 2018 Čoveče to je dobrý udělátko, cutter a držáček, kde so koupil Honzo?
JoyStick Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Odesláno 10. června 2018 Nemůžu to tam najít, objevil jsem jen toto, ale to asi nebude ono, nebo jo?
Bert Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Odesláno 10. června 2018 Je to nejlepší kombinace cutter a zapalovač, jakou jsem kdy měl. Ta magnetická vychytávka je k nezaplacení. Co se výšky doutníku odloženého "dle Manťáka", tak je to imho limitní. Na zahrádce ano, nad drahým ubrusem ne. Doutníkoví ilumináti ale používají jiný držák .....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se