Pali11 Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 Musel som to sem dať krásna fotka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Odesláno 12. září 2018 Ja dnes San lotano a Peta Oliva V Melanio, byla to u ni premiera, prej dobry, ale po dokoureni byla 20 min na kolotoci
klasik51 Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Dneska. A byl za trest. Ještě že nevím, kdo mi ho kdysi dal. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://knizka6.webnode.cz/
hirsch Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Odesláno 30. září 2018 Na návštěvě u kamaráda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tikal Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Odesláno 4. října 2018 Dneska. A byl za trest. Ještě že nevím, kdo mi ho kdysi dal. IMG-20180916-02974.jpg https://knizka6.webnode.cz/ Počkej, ty nevděčníku...
Bert Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Odesláno 5. října 2018 Já to říkám pořád, že Tikal je buran bez špetky vkusu :-) EDIT: To, že jsme měli včera oba doutník stejné značky a typu, je náhoda, náhoda, náhoda. A protože jsem ještě větší křupan, a dlouho trvá, než mi něco dojde, tak jsem si dal raději dva ....
Honza.manta Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Odesláno 5. října 2018 Kdo má kamarády, netřeba mu nepřátel.
Bob Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Odesláno 5. října 2018 Jj Tikal to je sketa, skudli a dava kamaradum stary doutniky
Tom4 Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Odesláno 5. října 2018 Mezitím v Olomouci . . . . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kamil Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Odesláno 5. října 2018 Mezitím v Olomouci . . . . Obsluha je pánská nebo dámská?
Bob Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Odesláno 7. října 2018 (upraveno) To si takhle jdu zakourit do podzimniho pocasi na zahradku a kastan mi v hube rozbije doutnik, hajzl jeden Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. října 2018 uživatelem Bob
eskimak Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Odesláno 7. října 2018 To by si mal davat na obaly ako varovanie ministerstva zdravotnictva o skodlivosti fajceni... . Ale ber to pozitivne, mohol Ti jebnut aj na hlavu. Aj ked, pri niektorych dutnikoch by to clovek uprednostnil (tu hlavu).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se