hirsch Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 Víkend neměl chybu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 Páteční podvečer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali11 Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 Páni chcem sa opýtať neviete niekto kde sa dajú na Slovensku kúpiť tieto cigáry? Naposledy som kupoval v Brne. Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 To bude asi orisek, Demonio je znacka vytvorena pro retezec Valmont v CR, asi neco malo bude na Slovensku k dispozici, ale zrovna culebras je okrajova vitola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 Ja vcera takto v klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali11 Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 Večerný relax Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali11 Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2018 Tak už som ich zohnal samozrejme v Čechách na Slovensku iba nechápavo pozerajú :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali11 Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2018 Ako som mohol prehliadnuť takéto dobré vlákno :-) Moje obľúbené cigaryRJ. Čo už nikto tu nefajčí cigary? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2018 Fajci, ale moc asi nefoti :-)) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2018 Sluší vám to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 z minulého srazu DSPBCH Chlapačíno a Montecristo A a na závěr sqělé Melanio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ricchie Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 Pánové, chtěl jsem se zeptat zkušenějších - s doutníky tak nějak začínám (kouřím pravidelně dýmku), neměli byste pár tipů pro začátečníka? Chutnal mi KFC Chunky od Boba nebo třeba Liga Privada Unico Papas Fritas. Nemusí to být nic velkého, síla taky tak střední, ať se mi nemotá kufr :-) Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 Bob Ti něco vymyslí, já se k doutňasum vrátil po x letech letos a díky němu už mám skoro plnej humidor na cca 200 kusů Taky jsme začínali degustačníma setama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 Pánové, chtěl jsem se zeptat zkušenějších - s doutníky tak nějak začínám (kouřím pravidelně dýmku), neměli byste pár tipů pro začátečníka? Chutnal mi KFC Chunky od Boba nebo třeba Liga Privada Unico Papas Fritas. Nemusí to být nic velkého, síla taky tak střední, ať se mi nemotá kufr :-) Děkuji.Čím si nacpáváš dýmku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ricchie Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 Čím si nacpáváš dýmku? Latakie (Balkan mixture od GH, Old Dublin, Old Ironsides, Midnight Ride, Artisan, Dunhill + něco z produkce DTM), sem tam lehký mýdlák (Broken Flake No. 7). Velmi málo jedu čisté Virgine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 To mas tezky, kdyz mas rad Latakii tak ti nebudu doporucovat Connecticut.Takze Habano a Maduro, spis mensi vitoly a slabsi blendy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 Richie, jakmile jsi Latakia pacient (a to jsi, protože jsi ji zařadil na první místo), dopadneš jako Tikal nebo já. Asi by bylo nejlepší, aby Ti Bob namíchal naše oblíbené, a budeš v poho :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 Přesně, zaléčil bych to Oliva V Figurado Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ricchie Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 Pánové, díky. Už jsem se ozval Bobovi a pořešíme to :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2018 Ashton VSG po dvou letech v humidoru. Výborná záležitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se