Bob Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 Treba Furia od AJ Fernandez je fajn :-) Konecne je hezky Uplne jsem ten dotaz prehledl.Z tech jemnejsich La Ley, Undercrown Shade, NUB.Z tech vyraznejsich Oliva V, Undercrown Maduro, Nica Rustica, Liga Privada, New World Puro Especial, Furia, Enclave Broadleaf ... je toho spousta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Na podzim budou Diademy :-) Ahoj Bobe, i bych si třeba něco u vás na tabacos.cz koupil, ale potřebuju ověřit plnoletost a nikdo se mi neozval. Tak jsem to před minutou zkusil znovu a uvidíme.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Ahoj, jestli je to pres mojeid, tak tam je ted nejaky vypadek. Pokud normalni registrace, tak jsem vek potvrdil a staci se odhlasit a prihlasit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 Jen obrázky ze dvou povedených akciček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 Koupil jsem je tady na fóru, jsou velmi dobrý, jemná hladká chuť s nádechem zemitosti. Na bohatství chutí Nikaragui to nemá, asi jsem si už odvykl. Ale jako občasná alternativa jsou výborný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Kdybyste nekdo mel zajem bude akce Oliva v cigar-Pointu ve ctvrtek 13.6.2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 Ty zelený KFC jsou fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patek Krejčík Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Suvenýr z Dominikány, značka Vista Real z Tamborilu a jejich torpéda. Odesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Dneska by to slo v nasi lokalni putyce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 (upraveno) Dneska je na balkoně trenková teplota, tak jsem taky něco zažehl Upraveno 14. června 2019 uživatelem cuborg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Soucasny teploty jsou uz skoro na samovzniceni :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Já nemám ani chuť na dýmku,raději čoko Toscanello. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 To bylo navečer, příjemných 25 stupňů, stínek a gin/tonic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Ja si zapalil az ted, narocnej den :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Sobotní pohoda, vedro, La Vieja Habana, Aperol Spritz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patek Krejčík Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Zakončení víkendu po dominikánsku Odesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 Dogrilovano :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Včerejší oslava svátku se vydařila. Potěšil mě i dárek od manželky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patek Krejčík Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Zítra dorazí nějaké vzorky od Boba, tak si jdu zkrátit čas pořádným Churchillem Odesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 (upraveno) Nic, blbý vlákno Upraveno 25. června 2019 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se