Bob Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 (upraveno) Je to fofr Doutniky Cigarillos bez kryciho listu Nasledne se daji do stroje ktery nalepi kryci list a pak do stroje ktery je rizne na pul Do krabicek se daji bud rucne zde, nebo strojove v Belgii Upraveno 21. ledna 2020 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 (upraveno) Super report! Zkousel si to kourit? Upraveno 21. ledna 2020 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 Je to fofr, ale kdyz jsem se byl podivat ve Philipp Morris v Kutne Hore, tak tam ty cigarety delaji tak rychle, ze to ani okem nelze rozeznat a vidis jen jakysi bily pruh vystupujici z masiny, ktery je fakticky tvoren cigaretami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 (upraveno) Prisera: dostal jsem care package, ale jeste jsem nenasel odvahu :-) FraK: jo to musi byt taky mazec, me prekvapily ty bobiny s krycima listama co se nabijou do masiny a jede to Upraveno 22. ledna 2020 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Dnes bude narocny den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Asi uz makas vid? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Bobe, važ slova. Já právě píšu něco jako: Vyjádření dotčené osoby k opatření obecné povahy zn .......... atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 A z ceho se vlastne se v tom Wu-chanu rozsiril ten smrtici virus? Nebylo to z see-foodu?Clovece Bobe, kdo nam bude dodavat vyborne doutniky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Ted jsem cetl ze je to z hadu ...No k veceri hopper, ta cervena hromadka pekne pali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Dajte mu ban. Toto je cista provokacia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patek Krejčík Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Úlovek z Aukra Odesláno z mého Redmi Note 8 Pro pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Ty Montecrista jsou pekne dobity, asi budou i uplne suchy. Ja pohodovej vecer s Olivou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 Dnes posledni den na plazi, zitra vyrazime do hor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 Bobe Bobe. Vsak ona te karma dozene, uvidis. Alespon malej prujmik bych ti pral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 Prejezd do hor byl vyzivnej, 160 km jsme jeli skoro 6 hodin. Doprava je tu strasna ...Po dobre veceri pro 2 za 150,- A nasleduje dobry doutnik na terase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 Co si stezujes? Ja jel naposled rychlosti nizsi, nez kdybych sel pesky. Bushmeni a bushwomenky me predchazeli. Kdybych v tom kramu nemel leky na 3 nedele, tak to snad v tom bahne necham stat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 Takova ta asijska klasika, ridic dojel s prazdnou nadrzi, tak po ceste minul asi 3 pumpy a pak jsme jeli z trasy po nejaky polnacce 10km/ h tankovat, pak ze pry je dalnice uzavrena (aby usetril 30 kc za poplatky) i kdyz jsem mu rekl ze mu to dame tak jel po okrskach, chtel nam narvat safari, tak jel 30 mimo aby nam to ukazal, pak si jel koupit buraky, pak zase vyrizoval asi 20 hovoru a smskoval aby mel kseft na vecer, takze jel 30 km/h atd... pakarna, jsou holt jiny no. Pak jsme dojeli do elly, do ubytka schody, vybehly dve baby, kufr na hlavu a uz mazaly pred nama i kdyz jsem jim rikal at to nechaj ze si to vezmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Tak docestovano, ted uz zbyva jen valeni u bazenu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se