Přejít na obsah

Cigars / doutníky

Pepso

Doporučené příspěvky

Rozdil tam je 

1. technicke zpracovani je o hodne horsi nez u pravych doutniku, nepravidelne horeni, netahnou, nebo jsou velmi volne umotane

2. tabak je buhvi odkud, nema kvalitu, silu, neni dost fermentovany takze muze byt horky, muze ti byt spatne

3. byva tam kde co i treba zameteny tabak ze zeme s chlupy a prachem, nejsou tam cele listy, jen drt

4. je tam na 90 % zarodek broucka kterej pokud je nezmrazis tak ti je a vsechny ostatni doutniky sezere

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mrazeni je asi moc razantni reseni :-)

Vsechny doutniky co sem jdou projdou mrazakem, to je pravda. 

Ten proces musi byt maximalne plynulej. 

Lednice by taky asi sla, ale je tam riziko tech pachu. Obecne ji moc nedoporucuju, spis pokojova teplota a vlhceni.

Ale jako nouzovka by asi sla

Za sebe lednici nedoporučuji. Lednice vysušuje. Já tam dávám sušit houby, když je chci usušit celé. Kamarád tam dává sušit panenku na sušené maso. Tak se mi nezdá, že doutník by to nevysušilo.

Edit: překlep

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odkaz ke komentáři

Kolegove z prace si koupili doutniky, ale nestihli je vykourit. Dali je do lednice a zapomneli na ne. Vzpomneli si na ne po nekolika tydnech a jeden z nich mi dali. A byl uplne v pohode a nebyl to zadnej suchac (myslim, ze to bylo torro od Flor de las Antilas) Fakt je ten, ze to meli zabalene v nekolika caccich, takze by jim mozna preckaly i tak, ale v kazdem pripade byly z lednice OK.

Ja jsem zase kdysi dostal takove z Kuby dovezene lacine no namy a jelikoz jsem mel strach z brouku, nedal jsem je do humidoru, ale do mrazaku. Zase v nekolika saccich a taky jsem na ne zapomnel a vzpomnel si na ne az pri rozmrazovani mrazaku. Pomalu jsem je rozmrazil v lednici a byly v krasne kondici. Skoro jak kdyby mi je dal cerstve Bob :-))

Tak to je zase moje realna zkusenost.

Upraveno uživatelem FraK
Odkaz ke komentáři

Borci klid, odjíždím k Vltavě mu zaminovat přístaviště. Ten se dneska nevyváže. No co, taková noc na kotvě .... Ještě možná upozorním SPS, že by ho měli přijet zkontrolovat, jestli drží kotevní hlídku :-)

Prijed, ja te hned zkorumpuju, jeste nejaky zbyvaji ;-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...