Bob Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Rozdil tam je 1. technicke zpracovani je o hodne horsi nez u pravych doutniku, nepravidelne horeni, netahnou, nebo jsou velmi volne umotane2. tabak je buhvi odkud, nema kvalitu, silu, neni dost fermentovany takze muze byt horky, muze ti byt spatne3. byva tam kde co i treba zameteny tabak ze zeme s chlupy a prachem, nejsou tam cele listy, jen drt4. je tam na 90 % zarodek broucka kterej pokud je nezmrazis tak ti je a vsechny ostatni doutniky sezere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Ďakujem za odpoveď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Plnej humidor, knizky a samota na vode. Dneska to vypada na prima den. Jen se nesmim prehulit :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Tvl, baaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 (upraveno) Tak mrazeni je asi moc razantni reseni :-)Vsechny doutniky co sem jdou projdou mrazakem, to je pravda. Ten proces musi byt maximalne plynulej. Lednice by taky asi sla, ale je tam riziko tech pachu. Obecne ji moc nedoporucuju, spis pokojova teplota a vlhceni.Ale jako nouzovka by asi sla Za sebe lednici nedoporučuji. Lednice vysušuje. Já tam dávám sušit houby, když je chci usušit celé. Kamarád tam dává sušit panenku na sušené maso. Tak se mi nezdá, že doutník by to nevysušilo. Edit: překlep Upraveno 28. března 2020 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Tvl, baaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!! Má štěstí, že jsem s tím seknul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Přestalo ti chutnat ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Borci klid, odjíždím k Vltavě mu zaminovat přístaviště. Ten se dneska nevyváže. No co, taková noc na kotvě .... Ještě možná upozorním SPS, že by ho měli přijet zkontrolovat, jestli drží kotevní hlídku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Přestalo ti chutnat ? :-) Já myslel seknul s fórem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 (upraveno) Kolegove z prace si koupili doutniky, ale nestihli je vykourit. Dali je do lednice a zapomneli na ne. Vzpomneli si na ne po nekolika tydnech a jeden z nich mi dali. A byl uplne v pohode a nebyl to zadnej suchac (myslim, ze to bylo torro od Flor de las Antilas) Fakt je ten, ze to meli zabalene v nekolika caccich, takze by jim mozna preckaly i tak, ale v kazdem pripade byly z lednice OK. Ja jsem zase kdysi dostal takove z Kuby dovezene lacine no namy a jelikoz jsem mel strach z brouku, nedal jsem je do humidoru, ale do mrazaku. Zase v nekolika saccich a taky jsem na ne zapomnel a vzpomnel si na ne az pri rozmrazovani mrazaku. Pomalu jsem je rozmrazil v lednici a byly v krasne kondici. Skoro jak kdyby mi je dal cerstve Bob :-))Tak to je zase moje realna zkusenost. Upraveno 28. března 2020 uživatelem FraK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Borci klid, odjíždím k Vltavě mu zaminovat přístaviště. Ten se dneska nevyváže. No co, taková noc na kotvě .... Ještě možná upozorním SPS, že by ho měli přijet zkontrolovat, jestli drží kotevní hlídku :-) Prijed, ja te hned zkorumpuju, jeste nejaky zbyvaji ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Já myslel seknul s fórem. Já se lekl Kamile,že Ti přestalo šmakovat kuřivo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Uz mam v novym byte prvni nabytek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Stejně ti tam manželka zakáže kouřit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Uz hulime :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Tak určitě... Ale až se nastěhujete a bude ti nanic, věděl bych co s ním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 to je na balkone :-) a jeste druhej mam na terasu :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Co to je na zemi? Len tak, vysoky popolnik? Alebo vnutri prekvapenie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 to je popelnik k lehatku na terasu, aby vyskove odpovidal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Tvl. Brutal . Tak vsetkym prajem studeny dym, konecne som sa po dlhom case usadil na terase pri cigare. Vonku je velmi prijemne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se