Tikal Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 před 18 hodinami, eskimak napsal: Skoro ako bezna kuba Bez komentáře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 Factory Smokes od Boba, podle mě velmi dobrý poměr cena/výkon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 Chalani co mi môže spôsobiť alebo z akého dôvodu sa mi stalo ze dutnik ťažko ťahá..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 Spousta věcí. Je blbě ubaleny, je příliš vlhký, má v sobě vadu, je málo cutnuty. anebo taky máš jen slabě plíce, a doutník Ti do rukou zkrátka nepatří :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 Jakej doutnik? Asi moc utazenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 (upraveno) před 47 minutami, Bert napsal: Spousta věcí. Je blbě ubaleny, je příliš vlhký, má v sobě vadu, je málo cutnuty... ...je z Kuby... Upraveno 29. května 2020 uživatelem eskimak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 Amen :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 S Romeom a Júliou už to ide Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 Máš tam špičku jak prase, taháš příliš rychle. Další lekce bude při příští fotce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 Ty Condega od Boba nejsou vůbec špatný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 Umis mi to Kamile k necemu z naseho obvykleho arsenalu priblizit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 Nejenom že mají podobný ring, ale i chuťová podobnost tam je. I když Partagas je silnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 před 2 hodinami, Bert napsal: Máš tam špičku jak prase, taháš příliš rychle. Další lekce bude při příští fotce :-) Kurník Berte co by som ja zelenáč bez teba/vás robil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 Já myslím, že by Ti bylo strašný smutno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Malaver Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 Ahoj, zdravím všechny. Rozhodl jsem se také přispět něčím chutným ze své zahrádky..o)) Alec Bradley Prensado Churchill. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2020 Ze vraj cohiba je cohiba. Neviem čo na to miestny znalci. Ale chutila dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2020 .... No, a jestli i dobře hořela, tak to byl fejk :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2020 Neviem posúdiť.. Moc dobre podľa mňa nehorela.. Chvíľu som netahal tak mala tendenciu hasnut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2020 To bol fejk. Origo by si ani neroztahal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se