Bert Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Vem to jako výzvu. A dojeď ho celej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 To je taky jedna z možností, co tak šacuju tak je to na 2+ hodiny, asi umřu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Velmi ocením, pokud po hodině a půl pošleš foto. Pokud zahyneš, klub DSPBCh za Tebe bude držet minutu ticha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Hned jsem klidnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 To dáš, neboj se ničeho, jdi do toho prsama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Dej sem fotku o cem je rec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 https://www.gentlemania.cz/cs/luis-martinez-churchill-crystal-3-ks Asi nic extra, ale nechcu at je mi z toho blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Normalne to vykur az tam kam to bude chutnat a budes se citit ok az prijde horkost nebo studenej pot odloz. jinak strihnout napul se da, jen je tam riziko ze se bude odmotavat kryci list, ho budes muset kdyztak priliznout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Ničeho se neboj. Trochu víc se najez, třeba něco mastnějšího, vem si něco na zapíjejí, a hrrrrr na ně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Bobe, u doutníku za 150 bych stříhání neřešil. Jak píšeš, riziko tam je, a já doplňuji velké. Exburne, jeď kam to půjde, a třeba trochu za, ať zvyšuješ odolnost .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Uvidíme. Až najdu půl dne na pokouření tak ho zkusím a pokud bych ho musel odložit někde brzo tak další kus zkusím rozpůlit. Jsem teď dlouho nekouřil a stačili mi Costy od Boba, které byly pro mě úplně super. Ještě teda jedna věc - byly ve skleněných ampulích, tak jsem je vyndal a dal do humidoru - je to tak ok? Zdáli se trochu sušší tak by jim to mohlo pomoci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 před 31 minutami, Bert napsal: Bobe, u doutníku za 150 bych stříhání neřešil. Jak píšeš, riziko tam je, a já doplňuji velké. Exburne, jeď kam to půjde, a třeba trochu za, ať zvyšuješ odolnost .... Kdo nebliká, kouří pod svoje možnosti Jinak na půl to jde a zbytek se dá skouřit v dýmce Přikoupiš si dýmku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Právě jsem si jednou takhle málem zablikal z jedné Cohiby, což byla určitě echt Cohiba - klasika noční směna z Kuby nebo jak se ty pohádky vypráví a od té doby mám respekt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 (upraveno) Vůbec..... Existuje jeden doutník, který je k tomuto přímo určeny. Ale to nebude Tvůj případ ..... pokud si teď nenajdeš čas na vykouření, tak to nech na léto a dej tomu čas , nespěchej a třeba si tyto velikosti zalíbíš ..... Tvůj nápad je nesmysl edit: až teď se mi objevili reakce od kluků .... Tak nic :0) Upraveno 25. prosince 2020 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Stále přemýšlím, který je lepší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Tak poslušně hlásím, že jsem jeden kus dnes zvládl po 2 hodinovém rozjímání popravit a dobrý. Dokonce vynikající Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daredevill Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Dnes sváteční -Liga Privada Unico Papas Fritas- Jsem mírně rozčarován, chut 8/10, tah skvělý, velká kouřivost. Téměř nedržel popel ale to je dáno složením. Ovšem v průběhu kouření 3x prasknul Mám v humidoru ještě jeden kousek, tak uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 A nastartoval jsi ten humidor poradne? Nechal jsi tam i ty Bovedy na zacatek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se