jschmid Odesláno 16. června 2023 Nahlásit Odesláno 16. června 2023 Před hodinou, Bob napsal: A je tam vevnitř varování česky? Je tam. Záhada vyřešena Děkuji
Josef01 Odesláno 16. června 2023 Nahlásit Odesláno 16. června 2023 V 31. 5. 2023 v 20:49, Dominik17 napsal: Panove, Vy budete vedet… Kdyz jste na Kube, je mozny koupit krabici Cohiba Espledidos pod 200USD? S tom kolik to stoji u nas bych mel podezreni, ze se bude jednat spis o nejaky no name vyrobek s ukradenym brandem. Osobni zkusenost nemam, takze nemuzu objektivne posoudit, v tomto pripade se jedna o kamarada na miste, kteremu doutniky nic nerikaji. Skoro celá ta kubánská produkce u nás stojí za prd, na Cohibu je nejlepší úplně zapomenout. Občas si z nostalgie něco kubánského koupím, pak si ale na správě i chuti dám Nicaraguu
bohus76 Odesláno 17. června 2023 Nahlásit Odesláno 17. června 2023 Dnes sázka na jistotu Oliva V ve verzi Corona ,díky Bobe
hirsch Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Odesláno 29. června 2023 Včera objednáno, dnes dodáno, díky Bobe za superrychlé vyřízení + dáreček
Jeremy Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Odesláno 5. července 2023 Hoši, poradíte mi někdo (link na eshop ideálně) nějaký doutníky do kila, aby byly slušný? Co největší a nejtlustší, ideálně maduro. Nemusí to bejt zrovna Partagas: stačí, když to nebude hnusný. Takovej spotřebák na dovolenou..
vwtyp11 Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Odesláno 6. července 2023 Vykoupat psa…odpudit hovada(ovady)…myslím, ze pesos ideal, hlavně Cuba:)
Quarantine Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Odesláno 28. července 2023 4 hours ago, bohus76 said: Trošku /fest/ ořezaný,ne !? Ano. Vzal sem to napoprvé křivo a pak rovnal a rovnal....
Bert Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Odesláno 29. července 2023 před 8 hodinami, Quarantine napsal: Ano. Vzal sem to napoprvé křivo a pak rovnal a rovnal.... A to je blbě, a blbě a blbě Druhý řez, vzhledem k tomu, že na jedné straně doutníku Ti chybí materiál už nikdy nebude tak ostrý (rozuměj neroztřepený), jako ten první. Pokud to bylo jen křivé, neřešit!
Quarantine Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Odesláno 29. července 2023 1 hour ago, bohus76 said: Já raději používám puncher Puncher mam, ale nepouzivam. Prijde mi, ze je ten kour pak prilis hutny.
Bert Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Odesláno 29. července 2023 Zkus to občas, a třeba stejně jako já, nebo celá řada mých kolegů, najdeš doutník, či doutníky, kterým to vyloženě prospěje. A abys měl ještě o čem přemýšlet: patro je citlivější než jazyk. Viz Petersony patentovaný horní výstup z náustku. Zkus si někdy punchnout doutník šikmo tak, aby Ti kouř šel na patro, nikoli přímo na jazyk. Zajímané. Bacha: patro je i na teplotu citlivější, tak tahej opatrně.
Quarantine Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Odesláno 29. července 2023 35 minutes ago, Bert said: Zkus to občas, a třeba stejně jako já, nebo celá řada mých kolegů, najdeš doutník, či doutníky, kterým to vyloženě prospěje. A abys měl ještě o čem přemýšlet: patro je citlivější než jazyk. Viz Petersony patentovaný horní výstup z náustku. Zkus si někdy punchnout doutník šikmo tak, aby Ti kouř šel na patro, nikoli přímo na jazyk. Zajímané. Bacha: patro je i na teplotu citlivější, tak tahej opatrně. Ok. Tohle slyším poprvé, určitě vyzkouším. Dík.
bohus76 Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Odesláno 29. července 2023 A ještě jeden tip, pokud se ti ořezává (i puncherem) špatně,zkus čepičku mírně zvlhčit, olíznout.
vwtyp11 Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Odesláno 29. července 2023 Cuba:) hodně dobrej doutníček…
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se