Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 31. 5. 2023 v 20:49, Dominik17 napsal:

Panove, Vy budete vedet… Kdyz jste na Kube, je mozny koupit krabici Cohiba Espledidos pod 200USD? S tom kolik to stoji u nas bych mel podezreni, ze se bude jednat spis o nejaky no name vyrobek s ukradenym brandem. Osobni zkusenost nemam, takze nemuzu objektivne posoudit, v tomto pripade se jedna o kamarada na miste, kteremu doutniky nic nerikaji.

Skoro celá ta kubánská produkce u nás stojí za prd, na Cohibu je nejlepší úplně zapomenout. Občas si z nostalgie něco kubánského koupím, pak si ale na správě i chuti dám Nicaraguu :)

Odesláno

Hoši, poradíte mi někdo (link na eshop ideálně) nějaký doutníky do kila, aby byly slušný? Co největší a nejtlustší, ideálně maduro. Nemusí to bejt zrovna Partagas: stačí, když to nebude hnusný. Takovej spotřebák na dovolenou..

• po 4 týdnech...
Odesláno
před 8 hodinami, Quarantine napsal:

Ano. Vzal sem to napoprvé křivo a pak rovnal a rovnal....

A to je blbě, a blbě a blbě :cheers:

Druhý řez, vzhledem k tomu, že na jedné straně doutníku Ti chybí materiál už nikdy nebude tak ostrý (rozuměj neroztřepený), jako ten první. Pokud to bylo jen křivé, neřešit!

Odesláno

Zkus to občas, a třeba stejně jako já, nebo celá řada mých kolegů, najdeš doutník, či doutníky, kterým to vyloženě prospěje.

A abys měl ještě o čem přemýšlet: patro je citlivější než jazyk. Viz Petersony patentovaný horní výstup z náustku. Zkus si někdy punchnout doutník šikmo tak, aby Ti kouř šel na patro, nikoli přímo na jazyk. Zajímané. Bacha: patro je i na teplotu citlivější, tak tahej opatrně.

Odesláno
35 minutes ago, Bert said:

Zkus to občas, a třeba stejně jako já, nebo celá řada mých kolegů, najdeš doutník, či doutníky, kterým to vyloženě prospěje.

A abys měl ještě o čem přemýšlet: patro je citlivější než jazyk. Viz Petersony patentovaný horní výstup z náustku. Zkus si někdy punchnout doutník šikmo tak, aby Ti kouř šel na patro, nikoli přímo na jazyk. Zajímané. Bacha: patro je i na teplotu citlivější, tak tahej opatrně.

Ok. Tohle slyším poprvé, určitě vyzkouším. Dík.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...