Tikal Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2013 Hlavně nepropadnout teorii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2013 Mam trvale 75% bez zvlhcovace a zatim zadne neprijemne prekvapeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2013 75 procent bez zvlhcovace? Gasi, priznej se - ve sklipku nebo u virivky? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2013 No konečně dobrý nápad a my včera s Kamilem a spol řešili humidorovou skříň místo pískovačky u mě v dílně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2013 Akorat lejt do virivky destilku nebo nedej boze xikar roztok by trosku lezlo do penez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2013 Já mám docela citlivou kůži. Nevím, jestli by mi koupel v Xikar roztoku udělala dobře. Ještě jsem to nezkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2013 Jo hosi, mam nejaky dokonaly humidor tohle adorini me neprestava prekvapovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2013 Btw moc hezky recenze kluci, zlepsujeme se :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2013 Trochu jsem doplnil sve skromne zasoby. Koupil jsem neco maleho, kdyz je chut, ale neni moc casu a neco standartniho, pokud je chut, cas a prilezitost: 2x H. Upmann Half Corona2x Regius Nicaragua Robusto2x Oliva Serie G Double Robusto2x Oliva Serie G Special G Cigar Journal ohodnotil ten Regius skvelymi 95. body, jsem zvedavy. Olivy vypadaji skvele uz napohled a ti mali Upmani jsou roztomili, no, tesim se na vsechny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 No jsem zvědav,co řekneš na G řadu Oliv, mě celkem chutnala a V je V ,krom toho jsem Olivofil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 Btw moc hezky recenze kluci, zlepsujeme se :-) Tys je měl vždycky pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 Hele,tady se to páruje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 Hele,tady se to páruje No tak, že ty máš pěkný recenze o to nemusím ani mluvit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 Hele,tady se to páruje Radek je ma taky pekny, dame to na trojku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 (upraveno) Tady jsou fotky zatím poslední, tedy 4. krabice Oliv Serie V Edicion Europa Torepdo 2011, kterou jsme si v DSPBCh koupili. Vzhledem k tomu, že pro Evropu bylo vyrobeno 5 000 ks doutníků, tak už jsme koupili skoro 1% celé produkce. Pořád si ale myslím, že jich mám málo Upraveno 27. září 2013 uživatelem FraK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 Tak to se nám 99% produkce někde zaseklo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 Ramon Allones :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 Já měl s Ramon Allones Specially Selected 2x velmi špatnou zkušenost, 3x byl v pořádku. Jdu zkusit další, byl tři dny volně ložený v humidoru při 68°. Jestli bude špatně táhnout nebo zase praskne, v životě si ho už nekoupím. Ring sundavat nebudu, až nakonec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 Ja ho mel v pohode, co nejdriv dam dalsi abych si to overil, v humidoru 70, vyndal jsem ho cca 6 hodin predem, ale asi dvakrat byla nutna korekce, horel lehce nepravidelne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 BTW, Radku včera jsem měl La Aroma de Cuba Mi Amor a nemůžu říct křivé slovo. Jsem zvědavý, jak ti bude chutnat. Nefotil jsem, protože mi Bob sebral ring. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se