mrakodrap Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 Ahojky kluci a holky tady máte pár foteček hodinek od značky, která zde na fóru není zas tak často. Pěkný den a dobře se bavte.
enslow Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 viem si ich predstavit tak na takom 50nikovi v obleku a Sklasse
Viktor Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 Jo, jo, jedny z hodinkových ikon. Dokonalost sama, obzvlášť mám rád tu hranatou korunku. Ale broušený pouzdro taky super, stejně tak šroubečky a modřený ručky. Gratulace velká. Kabošón na hodinkách moc rád nemám, ale tady prostě muší bejt.
bandicoot Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 Cartier to prostě umí podat včetně krabičky. Cit pro detail a šperkařinu je vidět i na sponě. Moc hezký, mrakouši.
tombed Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 Fakt pěkný, i když moje gusto to není, moc se mi líbí i to, na čem jsou focené.
bandicoot Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 ...tojo, pěknej ubrus.To se zas budou někteří vztekat, protože zatím neuvidí aranžmá korespondující s luxusní značkou, ale machrování.
jankoxxx Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 V 20. 4. 2011 v 14:13, 'bandicoot' napsal: ...tojo, pěknej ubrus. To se zas budou někteří vztekat, protože zatím neuvidí aranžmá korespondující s luxusní značkou, ale machrování. touto analyzou si akurat potvrdil ze dana moznost interpretacie tam je inac velmi pekne hodinky. kaliber je tam pekny?
mrakodrap Odesláno 20. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 V 20. 4. 2011 v 14:13, 'bandicoot' napsal: ...tojo, pěknej ubrus. To se zas budou někteří vztekat, protože zatím neuvidí aranžmá korespondující s luxusní značkou, ale machrování. To snad ne. Jen mě napadlo, že se to k sobě tak nějak hodí. Jinak hodinky ani bankovky nejsou moje a tak není s čím machrovat.
bandicoot Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 V 20. 4. 2011 v 14:22, 'mrakodrap' napsal: To snad ne. No, já s tím nezačal, tahle nelibost nad focením hodinek s luxusními předměty už tu někde ve vláknech kritizujících poměry na fóru padla. Přitom mě třeba ty fotky B4B na palubce B přišly mazácký - když už člověk tu možnost má, je hřích jí nevyužít... Takže já tyhle aranžmá obhajuju, protože to k sobě patří.
tombed Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 a tak já bych vám ještě vytknul, že se spolu scházíte, jestli vy nebudete patřit k těm lepším lidem, o jejichž soukromých akcí občas kolují na fóru zvěsti??? Janko měla by tam být tohle... http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&0&2uswk&Cartier_049
Chorche Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 Číselník a ručky mě moc neberou, ale pouzdro je úžasné, navíc jsou tyhle hodinky velká klasika - gratulace a díky za krásné fotky.
jankoxxx Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 V 20. 4. 2011 v 14:34, 'tombed' napsal: a tak já bych vám ještě vytknul, že se spolu scházíte, jestli vy nebudete patřit k těm lepším lidem, o jejichž soukromých akcí občas kolují na fóru zvěsti??? Janko měla by tam být tohle... http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&0&2uswk&Cartier_049 2892? hm, to som popravde necakal.. v kazdom pripade vdaka za link.
bandicoot Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 (upraveno) Janko: Inhouse bez komplikací (vlastně ano, s datem) je v nižší řadě až na nových Cartier Calibre de Cartier. Upraveno 20. dubna 2011 uživatelem bandicoot
jartop Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 V 20. 4. 2011 v 13:23, 'enslow' napsal: viem si ich predstavit tak na takom 50nikovi v obleku a Sklasse Jeden můj zákazník je má na gumě, vypadají super a 50 mu zdaleka ještě nebylo...
NIGHTinGALE Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 Super fotky a pozadí. Kam se hrabe Fázerův papagáj, ten je o dost chudší Jinak hodinky se mi moc nelíbí, asi je to dané i tím, že na ně nejsem ten správný typ. Spona je zajímavá, jak tam ty konce řemínku trčí dovnitř. Není to při nošení nepříjemné?
bandicoot Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 Nighu, já bych řekl že naopak. Výborné je, že spona je vždy správně vycentrovaná. Akorát to asi ten řemen zlomí jednou provždy.
NIGHTinGALE Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 To bude asi pravda, řemen to zlomí, takže je otázkou, jaké to bude, když si je budu chtít v létě trošku povolit. Ale dívám se znovu na tu sponu a je fakt vymakaná. Jak designově perfektně ladí k hodinkám, to je geniální. Šroubky v leštěném kovu (jako luneta) a kolem broušená plocha (jako pouzdro). Takovýhle detaily miluju.
Bert Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2011 V 20. 4. 2011 v 20:49, 'NIGHTinGALE' napsal: To bude asi pravda, řemen to zlomí, takže je otázkou, jaké to bude, když si je budu chtít v létě trošku povolit. Ale dívám se znovu na tu sponu a je fakt vymakaná. Jak designově perfektně ladí k hodinkám, to je geniální. Šroubky v leštěném kovu (jako luneta) a kolem broušená plocha (jako pouzdro). Takovýhle detaily miluju. Máš pravdu, ten šperkařský smysl pro detail se sponě dokonale projevil. Fakt hezký kousek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se