Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přesně jsi to popsal, bude následovat DPH, clo, obstrukce ve formě papírů a atd. :) Nedávno udělali rekord, zásilka ke mě dorazila po 14 dnech od doručení na poštu, to je velký posun oproti poslední dodávce za 33 dnů.

Odesláno

... Zase Svycarsko je maly a je odevsud blizko do unie, me zatim vzdycky (dvakrat) prodejci vysli vstric a propasovali hodinky na nejblizsi nemeckou postu, takze to prislo bez celnich obstrukci.

Odesláno

Nevite nahodou, jak je to se zasilkama ze Svycarska? Mam tam neco vyhlednuto na eBay a netusim, jestli se plati clo a DPH, jestli bude taky nasledovat postovni a celni obstrukce, zdrazovani a zdrzovani? Myslim si, ze ano, protoze CH neni v unii, ale pokud se pletu, budu mile prekvapen. Diky.

Mile překvapen bohužel nebudeš. Bude to jako u jakékoliv zásilky, která přichází ze země mimo EU.

• po měsících...
Odesláno

Informace o zásilce RR*********VV:

Zásilka podána dne 13.02.2012. Zásilka dne 17.02.2012 odeslána do České republiky. Zásilka dne 20.02.2012 převzata vyměňovací poštou 220 00 - pošta Praha 120. Zásilka je od 21.02.2012 ve stavu přípravy k celnímu řízení. Zásilka uložena dne 22.02.2012 na poště 220 00 - pošta Praha 120, důvodem je "vyclívací pošta". Zásilka celně odbavena, propuštěna do další přepravy 02.03.2012. Zásilka přepravována k dodací poště.

Takže bez problémů :D Stačil pouze výpis paypal a obrázek e-shopu + plná moc a teď jen čekat na balíček na dobírku :D jediná nevýhoda je, že nevíte jaká je výše dobírky je to asi od České počty a Celnice překvapení :D

Odesláno

Ahoj, koupil jsem si pro zajímavost repliky z Asie. Na cestě je dopis z celního skladu. Jen mě zajímá, jestli jsem tou koupí neporušil nějak zákon, nemáte někdo zkušenosti?

• po 2 týdnech...
Odesláno

Včera mi byly zaslány dvě zásilky z USA. Jedna jako Express Mail USPS a druhá FedEx International Priority. Cena USPS $ 97.50. Cena FedEx $ 277.20. Tak jsem zvědavý jestli bude FedEx téměř třikrát rychlejší. U pošty bude podle mě klasickým problémem doba proclení.

Odesláno

Ahoj, koupil jsem si pro zajímavost repliky z Asie. Na cestě je dopis z celního skladu. Jen mě zajímá, jestli jsem tou koupí neporušil nějak zákon, nemáte někdo zkušenosti?

Zákon tohoto fóra určitě.
Odesláno

Tak s tímto bych se vůbec "nechlubil"

A kupovat si repliky jen pro zajímavost je prasárna.

• po měsících...
Odesláno

resim ted postu . Hodinky jsou na Poste 120 standartne a ceka se na doklady. Dneska jsem jim poslal plnou moc a souhlas s oznamenim a oni pry pozadujou faktury , pay pal atd , Koukal sjem ze na balicku co poslali foto je cena 85USD ale hodinky i s dopravou na Paypal fakturovano 196USD . co ted?:))) Nechci je prudit ale zaroven nechci platit majlant za dph a clo .)

Odesláno

Uvidime jak to dopadne . Trosku s tim pocitam ze to budu platit :) Zatim nic vic nechteji . Pry me kdyztak bude kontaktovat celni deklarant.:)

Odesláno

Já ti asi pro zajímavost uříznu ucho....

Odesláno

resim ted postu . Hodinky jsou na Poste 120 standartne a ceka se na doklady. Dneska jsem jim poslal plnou moc a souhlas s oznamenim a oni pry pozadujou faktury , pay pal atd , Koukal sjem ze na balicku co poslali foto je cena 85USD ale hodinky i s dopravou na Paypal fakturovano 196USD . co ted?:))) Nechci je prudit ale zaroven nechci platit majlant za dph a clo .)

učet z paypal "upravit", aby odpovídala cena co je na balíku ... vyzkoušeno, prošlo :)

Odesláno

pán je udavač, nebo jen dělá bu bu bu?

Tos trefil. Za nedlouho už ředitel finanční správy, Ty případe. Jsi jenom lehce pozadu, tady to o mně všichni už ví. dry.gif
Odesláno

KOupil jsem hodinky ve čtvrtek, v pátek byly poslány DHL Express ze Salt lake city. Sobota-neděle šly z USA do GER a v pondělí volali že mi to DHL vyclí. Hodinky stály 249 dolaru a v uterý ráno byly doma s doplatkem přes 1200,- za DPH. Pohoda celkem smile_anim.gif

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...