Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Poslední dobou píšu celkem hodně a chtěl bych upgrade. Momentálně používám k částečné spokojenosti Pilot G2-05. Spokojenost s náplní maximální, dobře se mi s ní píše, nemaže se, nevynechává, stojí pár drobných a mají ji i v běžném papírnictví. Problém je se samotným perem (teda spíš propiskou)

9aa30463-5825-4428-9671-d77194b456e6._CB

Vadí mi design, který je až moc kancelářský, vadí mi levné plasty s mizernou životností. Jako velké plus vidím bytelnost a ergonomii.

A teď co bych rád. Potřeboval bych doporučit "propisku", do které by šla dát náplň z tohoto Pilota. Mám něklik Parkerů a do nich to nejde a jejich náplně mi nevyhovují.

Rád bych něco v kovu, bez zlata a designově by to neměla být šedá myš.

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 19. 2. 2016 v 20:46, African napsal:

Nedorazil, protože jsem se rozhodl jej koupit v kamenné prodejně kam jsem se zatím nedostal. Je dost variant, tak je chci okouknout osobně. Jinak co jsem ho zkoušel na obchodě, tak byl v pohodě, takový fešný fineliner. Jinak mám radši šroubovací víčka, ale do kanclu ok, do kapsy samozřejmě nebezpečné :-)

Už jsi ho pořídil? Je ten 5th opravdu takový rozdíl jak píšou?

Já teda plnícím nepřišel na chuť a pořídil jsem dnes nový roller, v ruce sedí super.

!2490573.jpg

Odesláno

Ano, kupovali jsme ho s Motym stejně a píše se s ním moc příjemně, prostě fineliner. Jediné co by ti mohlo trochu vadit, že si ho v ruce musíš vždycky správně natočit, jako u plnícího pera. Já jsem ale propiskový fajnšmejkr, takže za mě dobrý. Velmi dobře drží i víčko, preferuji šroubovací, ale tady se to Parkeru povedlo :-)

• po 3 týdnech...
Odesláno

Afri co Liner po delší době? Mas obrouseny hrot podle sklonu jak píšeš?

Bite my shiny metal ass with Tapa

Odesláno
  V 15. 4. 2016 v 18:53, Moty napsal:

Afri co Liner po delší době? Mas obrouseny hrot podle sklonu jak píšeš?

Bite my shiny metal ass with Tapa

Ti ani nevím, podívám se :-) Každopádně střídám asi šest kousků, takže ho ani nějak moc nepoužívám.

• po měsíci...
  • po měsíci...
  • po měsících...
  • po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...