obchodnik-o3 Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 je toho plne aukro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2011 Spise je desne divne, ze na aukro na ne porad nekdo prihazuje (krome "kup ted")... ti prodejci je porad "toci" a vystavuji kazdy den nove aukce. Kdo tohle kupuje? Nesetkal jsem se zatim s nikym, kdo by je mel na ruce. Kdyz se bavim s lidma o hodinkach, davaji prednost kupovani v obchode a nebo vyzkouseni. Kde jinde se da dostat k tyhle znacce nez na aukru? Mam z toho az pocit, ze ti prodejci jedou pekny cirkus a prihazuji si navzajem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Power IT Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2011 Zrovna dneska se mě na to ptala kamarádka, je to totiž rozšířené, tuším že na facebooku je reklama na bigbrands Detomaso pánské hodinky až -62% http://www.bigbrands.cz/katalog/detomaso/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2011 Přeji všem dobrý den.S podobnými hodinkami mám trochu zkušenosti.Hlavně nesmí upadnout,protože se uvnitř ulomí ručičky,dále se výhýbat namočení hodinek i při běžném mytí rukou,zapotí se sklíčko.Ty moje vydržely asi 14 dní,ale já na to mám smůlu,ostatním co mají podobné kousky jdou rok i déle.Ale na ruku to chce opravdu něco jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montykh Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2011 Přeji všem dobrý den.S podobnými hodinkami mám trochu zkušenosti.Hlavně nesmí upadnout,protože se uvnitř ulomí ručičky,dále se výhýbat namočení hodinek i při běžném mytí rukou,zapotí se sklíčko.Ty moje vydržely asi 14 dní,ale já na to mám smůlu,ostatním co mají podobné kousky jdou rok i déle.Ale na ruku to chce opravdu něco jiného. Také jsem při prověřování značky naštěstí narazil na Chronomag. Díky za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucanito Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 (upraveno) Samozřejmě pokud se chystáte kupovat hodinky přes Aukro nemůžete většinou čekat nějaký luxus (pokud si nemohu hodinky prohlednout,vyzkoušet,osahat NEKUPUJI). Stejně tak se hodinky prodávají na eBay. Ovšem značka Detomaso skutečně produkuje svou značku hodinek a jedná se o kvalitní hodinky. Takže raději číst a hledat než psát nesmysli vy "Odborníci". Upraveno 19. září 2011 uživatelem lucanito 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Jeden z prodejců těchto "skvostů":http://www.luxuryrepublic.cz/luxusni-hodinky/detomaso/, bez jakýchkoliv informací o kalibru a této exelentní hodinářské práci.Myslím, že je to zbytečná ztráta času ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Takže raději číst a hledat než psát nesmysli vy "Odborníci". Píše se nesmysly - to jen tak pro příště, Ty odborníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Ovšem značka Detomaso skutečně produkuje svou značku hodinek a jedná se o kvalitní hodinky. pozeraj sa sustredene na toto video a opakuj si: "som uplny pako, som uplny pako, som uplny pako" http://www.youtube.com/watch?v=yVkdfJ9PkRQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Málem jsem se při tom poblil , ale jinak dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2011 Málem jsem se při tom poblil pri debate nad hodinkami DeTomaso je tento postoj chvalyhodny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2011 Jo, dík . O Detomasu, Grafmontewehru jsem v začátku na okamžik taky přemýšlel. Naštěstí jsem prozřel. Člověk, který alespoň trošku uvažuje si přece takové hodinky nemůže koupit. Za tu cenu si můžu koupit Orientky nebo vybrat některé z nekonečných variant Seiko5 a že jich není zrovna málo. Vybral bych si každé druhé . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2011 Samozřejmě pokud se chystáte kupovat hodinky přes Aukro nemůžete většinou čekat nějaký luxus (pokud si nemohu hodinky prohlednout,vyzkoušet,osahat NEKUPUJI). Stejně tak se hodinky prodávají na eBay. Ovšem značka Detomaso skutečně produkuje svou značku hodinek a jedná se o kvalitní hodinky. Takže raději číst a hledat než psát nesmysli vy "Odborníci". tak to je dobrej joke myslím že by to chtělo přesunout do sekce humor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 pozeraj sa sustredene na toto video a opakuj si: "som uplny pako, som uplny pako, som uplny pako" jsem úplný pako... Jedny Jetomaso mam doma, beru si je na tenis. Ani kdybyste mi dali koule do sveraku, neřeknu, kolik mě staly :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronoamater Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2011 jsem úplný pako... Jedny Jetomaso mam doma, beru si je na tenis. Ani kdybyste mi dali koule do sveraku, neřeknu, kolik mě staly :-( o´koľká to sebareflexia. Cenu odhadujem na 13-15 ojro. Viac by som za tie šunty nedal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2011 Oproti tomu skvostu su AURIOLy z Lidla za 8,00 EUR uplne Omegy. Tie sa aspon na nic nehraju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drexxy Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2011 Ovšem značka Detomaso skutečně produkuje svou značku hodinek.... Takže raději číst a hledat než psát nesmysli vy "Odborníci". Ještě aby značka produkovala jinou značku než sama je.. A stejně to je blbost, protože hodinky detomaso produkuje jakási obchodní společnost, kéž by značky pracovaly samy :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejan Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 Přeji všem dobrý den.S podobnými hodinkami mám trochu zkušenosti.Hlavně nesmí upadnout,protože se uvnitř ulomí ručičky,dále se výhýbat namočení hodinek i při běžném mytí rukou,zapotí se sklíčko.Ty moje vydržely asi 14 dní,ale já na to mám smůlu,ostatním co mají podobné kousky jdou rok i déle.Ale na ruku to chce opravdu něco jiného. Viděl jsem to otevřené, Sr......č nejhoršího kalibru. Vesele s tím obchodují a lidi to kupujou, nechápu to i nejlevnější digi jsou lepší volba. Za minulého režimu byla o dobré hodinky velká nouze a na černém trhu se taky prodávaly různé fejky, celkem za pár korun i na tu dobu. Nevím cca 300-500 Kčs. Přitom Prim sport stály v té době /1972/ 490,- Kčs. Lidi co tomu rozuměli tak ty napucované křápy pojmenovali "Kolíkáče" Pochopil jsem to až když jsem je tenkrát taky viděl otevřené. Strojek bez jediného rubínu vše jen v plechových dírkách a osičky trčely ven z dírek jako kolíky,aby kvůli velké nepřesnosti kolečka nevypadla. Kdo to tenkrát vyráběl a odkud se to tu vzalo,to už asi nikdo neví. Dneska se to prodává na internetu a je to vlastně to samé, už jsem viděl i hodinky s průhledem na strojek a vypadalo to OK,ale při podrobnějším pohledu lupou bylo jasně vidět,že rubíny jsou jen transparentní barvou omalované dírky v plechovém můstku. No a na Aukru se to točí o sto šest a za mnohonásobně vyšší cenu než tehdy.Lidé jsou prostě nepoučitelní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejan Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 Spise je desne divne, ze na aukro na ne porad nekdo prihazuje (krome "kup ted")... ti prodejci je porad "toci" a vystavuji kazdy den nove aukce. Kdo tohle kupuje? Nesetkal jsem se zatim s nikym, kdo by je mel na ruce. Kdyz se bavim s lidma o hodinkach, davaji prednost kupovani v obchode a nebo vyzkouseni. Kde jinde se da dostat k tyhle znacce nez na aukru? Mam z toho az pocit, ze ti prodejci jedou pekny cirkus a prihazuji si navzajem To nemáš pocit to je pravda. Prodejci mají několik účtů z různých IP adres a vesele si přihazují sami. Mám to ověřené! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejan Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 To nemáš pocit to je pravda. Prodejci mají několik účtů z různých IP adres a vesele si přihazují sami. Mám to ověřené! PS. To ale neznamená,že všichni prodejci jsou lumpi. Koupil jsem na Aukru hodinky Revue Thommen Airspeeed X large automatic na ocelovém tahu se všemi doklady,dílky tahu a boxem v krásném stavu za 1/3 pořizovací ceny a všechno proběhlo v pohodě. Je potřeba vybírat prodejce a telefonovat a telefonovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se