Přejít na obsah

Hodinky Detomaso

Doporučené příspěvky

Dobry je, ze vlakno zacina luxusnimi detomaso s posunutym datumem vuci okenku a po trech letech zde mame superluxusni verzi s posunutym okenkem vuci datu :) Jestli to tak pujde dal, mozna se dockame i hyperluxusni openheart verze s pohledem na baterku v datumovem okenku. De to! Maso!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty tvoje milovaný krásný hodinky jsou proste levnej nekvalitní sunt ale dulezity je ze je mas rad a za rok az si to prectes co za bludy si psal se zastydis. Jsou i na blacklistu a docela se divim ze i tady neni nejakej. Ale zas je sranda. http://www.trustedwatch.com/community/blacklist

Odkaz ke komentáři

V 12. 7. 2014 v 7:56, Jamik66 napsal:

Nechce se mi věřit, že téměř 25 let po převratu narazím na bolševický syndrom právě tady. Kdo není s námi je proti nám, že jo :fyou: !!!

A mně se nechce věřit, že je někdo tak prostoučký, aby musel tahat politiku úplně všude. Když jsi na fóru o hodinkách, tak se nediv, že tyhle nekvalitní slátaniny tady nikdo nežere. Vůbec nejde o cenu, spousta členů tu má Primky, Casio a pod za pár šušní. Jde o hodinářskou kvalitu a ta je u těhlech pseudoluxusních sra*ek na bodě mrazu. Mezi vinaři taky asi nebudeš prosazovat krabicák ne?

Odkaz ke komentáři

V 12. 7. 2014 v 7:56, Jamik66 napsal:

Abych ty vaše hemzy trochu profiltroval:

- toto vlakno jsem nezaložil, pouze jsem přidal komentář k hodinkám, které vlastním (na rozdíl od mnohých z Vás, kteří o nich s největší určitostí vědí ho..o - týká se hodinek Detomaso - pro bolestíny,   co se cítí být dotčeni, že by snad úplné ho..o ví o hodinkách obecně.

- skromný skutečně jsem a k mé SX4 GLX jdou opravdu skvěle.

- pro pána, co má pro něj měsíc 40 dnů si neodpustím poznámku - čti pozorněji!!!

- fórum jsem myslím nespletl, ale pan dotazující si zřejmě popletl vlákno.

Nechce se mi věřit, že téměř 25 let po převratu narazím na bolševický syndrom právě tady. Kdo není s námi je proti nám, že jo :fyou: !!!

Boze,za co nas 25 let po revoluci na tomto foru trestas timto vlaknem? :-)))

Odkaz ke komentáři

No dobře, tak to nebude 20 vteřin, ale možná 15.... Se slzou v oku jsem zavzpomínal na svoje první digitálky. Maminka mi je přivezla na počátku 90. let z Vídně. Byly to Casia za 300 šilinků. Dělaly 2-3 vteřiny za měsíc. Kvalitní quartzové strojky udělají 2-3 vteřiny za ROK. To budou tvoje kšunty o několik minut vedle.

Já nechci hodnotit tvůj (ne)vkus, když se Ti líbí, klidně je nos.... Někdy si ale cvičně projeď ebay a pokud si odmyslíme pseudoznačku Detomaso, tak méně či více nekvalitních výrobků v tomhle designu (někdy i divočejším) tam koupíš tuny v ceně od 10 $ za kus. Tolik k poměru cena/kvalita tvých "hodinek".

Odkaz ke komentáři

• Po roku...
  V 12. 7. 2014 v 17:49, SCIFI napsal:

Ty tvoje milovaný krásný hodinky jsou proste levnej nekvalitní sunt ale dulezity je ze je mas rad a za rok az si to prectes co za bludy si psal se zastydis. Jsou i na blacklistu a docela se divim ze i tady neni nejakej. Ale zas je sranda. http://www.trustedwatch.com/community/blacklist

Tak se rok s rokem sešel a vskutku se není za co stydět. Hodinky DETOMASO TERAMO šlapou perfektně.

Upraveno uživatelem Jamik66
Odkaz ke komentáři

V 4. 8. 2015 v 13:47, Daemonultimate napsal:

Jak je možné, že hodinky z blacklistu tu mají tak dlouhé a tak dlouho vlákno? Takovou dobu nepřežijí některá vlákna z Haute Horlogerie.

Podivej na vlakno k prim mpm. Mod to mel nechat zamceny.

Odkaz ke komentáři

V 11. 7. 2014 v 8:13, Daemonultimate napsal:

Luxus pro Českou republiku mě vždy spolehlivě dostane do kolen.Nejlépe vědí,co je pro nás dobré a ještě to umíme krásně obhajovat.

http://www.luxuryrepublic.cz/product/detomaso-hodinky-1932/

Toto je celkom fajn :D http://www.luxuryrepublic.cz/product/elegantni-panske-hodinky-yves-camani-taravo-se-dvema-nezavisle-bezicimi-strojky-3274/

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...