Frostie Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 V 12. 7. 2014 v 8:35, Frantik napsal: A patří na sibenici! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 To je zas jednou s masem prdel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 Dobry je, ze vlakno zacina luxusnimi detomaso s posunutym datumem vuci okenku a po trech letech zde mame superluxusni verzi s posunutym okenkem vuci datu Jestli to tak pujde dal, mozna se dockame i hyperluxusni openheart verze s pohledem na baterku v datumovem okenku. De to! Maso! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 A s tou presnosti mas pravdu, neni to spatne. Schazi uz jen kousicek a budou na urovni bezne mikrovlnky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 Ty tvoje milovaný krásný hodinky jsou proste levnej nekvalitní sunt ale dulezity je ze je mas rad a za rok az si to prectes co za bludy si psal se zastydis. Jsou i na blacklistu a docela se divim ze i tady neni nejakej. Ale zas je sranda. http://www.trustedwatch.com/community/blacklist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 V 12. 7. 2014 v 7:56, Jamik66 napsal: Nechce se mi věřit, že téměř 25 let po převratu narazím na bolševický syndrom právě tady. Kdo není s námi je proti nám, že jo !!! A mně se nechce věřit, že je někdo tak prostoučký, aby musel tahat politiku úplně všude. Když jsi na fóru o hodinkách, tak se nediv, že tyhle nekvalitní slátaniny tady nikdo nežere. Vůbec nejde o cenu, spousta členů tu má Primky, Casio a pod za pár šušní. Jde o hodinářskou kvalitu a ta je u těhlech pseudoluxusních sra*ek na bodě mrazu. Mezi vinaři taky asi nebudeš prosazovat krabicák ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 V 12. 7. 2014 v 7:56, Jamik66 napsal: Abych ty vaše hemzy trochu profiltroval: - toto vlakno jsem nezaložil, pouze jsem přidal komentář k hodinkám, které vlastním (na rozdíl od mnohých z Vás, kteří o nich s největší určitostí vědí ho..o - týká se hodinek Detomaso - pro bolestíny, co se cítí být dotčeni, že by snad úplné ho..o ví o hodinkách obecně.- skromný skutečně jsem a k mé SX4 GLX jdou opravdu skvěle.- pro pána, co má pro něj měsíc 40 dnů si neodpustím poznámku - čti pozorněji!!!- fórum jsem myslím nespletl, ale pan dotazující si zřejmě popletl vlákno.Nechce se mi věřit, že téměř 25 let po převratu narazím na bolševický syndrom právě tady. Kdo není s námi je proti nám, že jo !!!Boze,za co nas 25 let po revoluci na tomto foru trestas timto vlaknem? :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boroevic Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 No dobře, tak to nebude 20 vteřin, ale možná 15.... Se slzou v oku jsem zavzpomínal na svoje první digitálky. Maminka mi je přivezla na počátku 90. let z Vídně. Byly to Casia za 300 šilinků. Dělaly 2-3 vteřiny za měsíc. Kvalitní quartzové strojky udělají 2-3 vteřiny za ROK. To budou tvoje kšunty o několik minut vedle. Já nechci hodnotit tvůj (ne)vkus, když se Ti líbí, klidně je nos.... Někdy si ale cvičně projeď ebay a pokud si odmyslíme pseudoznačku Detomaso, tak méně či více nekvalitních výrobků v tomhle designu (někdy i divočejším) tam koupíš tuny v ceně od 10 $ za kus. Tolik k poměru cena/kvalita tvých "hodinek". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pekl76 Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 V 12. 7. 2014 v 7:56, Jamik66 napsal: Abych ty vaše hemzy trochu profiltroval:...... Tak aspoň že jsi ten blbej dojem z prvního příspěvku napravil hned první větou toho druhýho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 Tak zase hodinky za 2k na pár týdnů, kdo z vás to má, aha? A aukro je sázka na kvalitu o tom žádná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 Na pobavení už mi to docela stačilo,navážení se do nás co by absolutních neznalců ze stran pána se zkušenostma je k zamyšlení nad tím co tu vůbec chce,ale tahání politiky na fórum je na nekompromisní BAN. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 Tak to asi vyřešíme. Trochu moc emocí a vulgarit.Zamykám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 A takhle nenapadlo vás, že se třeba nejedná o nějaký vtípek typu LuŠtěLa ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jamik66 Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 (upraveno) V 12. 7. 2014 v 17:49, SCIFI napsal: Ty tvoje milovaný krásný hodinky jsou proste levnej nekvalitní sunt ale dulezity je ze je mas rad a za rok az si to prectes co za bludy si psal se zastydis. Jsou i na blacklistu a docela se divim ze i tady neni nejakej. Ale zas je sranda. http://www.trustedwatch.com/community/blacklistTak se rok s rokem sešel a vskutku se není za co stydět. Hodinky DETOMASO TERAMO šlapou perfektně. Upraveno 4. srpna 2015 uživatelem Jamik66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 Jak je možné, že hodinky z blacklistu tu mají tak dlouhé a tak dlouho vlákno? Takovou dobu nepřežijí některá vlákna z Haute Horlogerie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 V 4. 8. 2015 v 13:47, Daemonultimate napsal: Jak je možné, že hodinky z blacklistu tu mají tak dlouhé a tak dlouho vlákno? Takovou dobu nepřežijí některá vlákna z Haute Horlogerie.Podivej na vlakno k prim mpm. Mod to mel nechat zamceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 V 11. 7. 2014 v 8:13, Daemonultimate napsal: Luxus pro Českou republiku mě vždy spolehlivě dostane do kolen.Nejlépe vědí,co je pro nás dobré a ještě to umíme krásně obhajovat. http://www.luxuryrepublic.cz/product/detomaso-hodinky-1932/Toto je celkom fajn http://www.luxuryrepublic.cz/product/elegantni-panske-hodinky-yves-camani-taravo-se-dvema-nezavisle-bezicimi-strojky-3274/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 Tak určitě, Japonský strojek Seagull to jistí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 Osobne ten strojek nezatracuju- holt se lip cte japonskej nez cinskej,ale celkove me to prijde jako fuj hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 V 4. 8. 2015 v 13:42, Jamik66 napsal: Tak se rok s rokem sešel a vskutku se není za co stydět. Hodinky DETOMASO TERAMO šlapou perfektně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se