cretino Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2012 Snow, osobne sa sice nepozname, ale som rad, ze sa to dobre skoncilo a zelam vsetko dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2012 Romane, ty nervy Ti nezávidím a jsem rád za negativní výsledek. Přeji vše dobré a více víry .-) petr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2012 To muselo být šílené. Hodně štěstí!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2012 Snowe, válečníku, to je dobře, že se dějí takové věci.To je, ku.va dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2012 Chlapi díky . Asi si nedokážete představit tu situaci, když vám řeknou, že máte nádor tam, kde je konec a pak, že je vše v pořádku, to je vysvobození. Máš opravdu největší štěstí, jsou takoví, kterým se tato zákeřná rakovina potvrdí, například děda mojí přítelkyně, průběh této nemoci je fakt procházka peklem a nesnesitelnými bolestmi, takže vim moc dobře, čemu jsi unikl. Jejího dědu jsem byl navštívit v poslední fázi rakoviny slinivky, aby mě viděl ještě než zemře. To je fáze kdy už nemáš vůbec chuť k jídlu a vypadáš vyhuble jak glum z pána prstenů a jenom ležíš. Nepřeháním, tak to skutečně vypadá. Nejhorší na tom je, že bojovat s tímto typem rakoviny se dá jen v počátečních fázích a to ještě musí bejt nádor nějak šikovně umístěnej, drtivá většina případů končí smrtí do půl až roka života, děd je po smrti přes 2 roky. Přesto všechno měl alespoň jednu mikro kliku, že to svinstvo měl až na konci života a né dřív(75let)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2012 Snowe tka to je dobrá zpráva a přeji ti aby tě nic takového už nikdy nepotkalo, sám jsem zažil jak člověk s rakovinou umírá a ty rozdíly od rána do večera byly propastné v jeho stavu.. asi tak jak popisuje lastam..hlavně hodně zdraví a životní vitality Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2012 Snowe, to je určitě nejen pro mě dobrá zpráva, velmi dobrá zpráva, jsem rád ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2012 Snowe, tak to je dobrá zpráva... je dobré občas se ze všeho vypsat a podělit se se starostmi a radostmi s ostatními. Člověku se tak nějak uleví a udělá dobře...tak se drž, chlape. Přeju hodně životní síly a vitality, ať už je vše jen lepší a lepší.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2012 Tyhle dobré zprávy slyším rád - gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2012 I když to nakonec dopadlo takhle, věřím, že sis prožil svoje....a tak ti přeju už jen to dobré a lepší! V porovnání s tímhle jsou ty číčoviny co se tu řeší (včetně mě samozřejmě) míň než nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2012 Nějak mě tvé vlákno donutilo zamyslet se nad spoustou věcí.I když se osobně neznáme jsem rád, že to dobře dopadlo.Jsi borec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2012 (upraveno) Chlapi díky . Asi si nedokážete představit tu situaci, když vám řeknou, že máte nádor tam, kde je konec a pak, že je vše v pořádku, to je vysvobození. kuafix, romane, ale toto sa prihodi malokomu. som rad, ze si stastie sadlo tentokrat na teba Upraveno 5. března 2012 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 Ac se osobne nezname, gratuluji a je dobre, ze to dopadlo jak to dopadlo!Hodne zdravi, stesti a radosti ze zivota preju!To ostatni dobré uz prijde samo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2012 ..co k tomu říct..?..z prd.le klika..!..mám radost i za tebe.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2012 Mrazí mne,drž se.Hrozná situace,kdy nemůžeš výsledek ovlivnit a jen doufáš ve šťastný konec.Ať to dobře dopadne!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2012 Poviem Ti spadol mi kameň zo srdca a som rád, že máš také pozitívne správy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2012 Za můj život jsem byl často dole. Kolikrát jsem si na něj zanadával, ale v porovnání s tím co čtu v Tvém vlákně jde vlastně o prkotiny.Velice obdivuji nejen Tebe, ale všechny, kdo si prošli podobnými problémy, dokázali zvítězit a zachovat si zdravý rozum. Přeji Tobě a Tvým blízkým hodně štěstí v dalším životě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.L Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2012 Dnes som si to prečital..som rad že to dopadlo dobre..Držim palce a želam veľa zdravia..to je hlavne..!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2012 Tak to znám. Za měsíc mám roční výročí. Nález, operace, PET CTčka, chemo, PET CTčka, chemo znova PET. Teď mám za sebou první kontrolu a zatím dobrý. Vyhnal jsem to svini ze sebe a doufám, že se bude držet dál ode mne i mě blízkých. A to je to co Ti ze srdce přeju. A nejen Tobě, ale Vám všem tady. Ať ta kurva kosí jinde a nám ať to tiká pro radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Mrazíku, drž se chlape. Držím Ti palce ať máš dál kliku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se