Přejít na obsah

Mějte se fajn

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

Chlapi díky :) . Asi si nedokážete představit tu situaci, když vám řeknou, že máte nádor tam, kde je konec a pak, že je vše v pořádku, to je vysvobození.

Máš opravdu největší štěstí, jsou takoví, kterým se tato zákeřná rakovina potvrdí, například děda mojí přítelkyně, průběh této nemoci je fakt procházka peklem a nesnesitelnými bolestmi, takže vim moc dobře, čemu jsi unikl. Jejího dědu jsem byl navštívit v poslední fázi rakoviny slinivky, aby mě viděl ještě než zemře. To je fáze kdy už nemáš vůbec chuť k jídlu a vypadáš vyhuble jak glum z pána prstenů a jenom ležíš. Nepřeháním, tak to skutečně vypadá. Nejhorší na tom je, že bojovat s tímto typem rakoviny se dá jen v počátečních fázích a to ještě musí bejt nádor nějak šikovně umístěnej, drtivá většina případů končí smrtí do půl až roka života, děd je po smrti přes 2 roky. Přesto všechno měl alespoň jednu mikro kliku, že to svinstvo měl až na konci života a né dřív(75let)...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi díky :) . Asi si nedokážete představit tu situaci, když vám řeknou, že máte nádor tam, kde je konec a pak, že je vše v pořádku, to je vysvobození.

kuafix, romane, ale toto sa prihodi malokomu. som rad, ze si stastie sadlo tentokrat na teba Posted Image

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři

Za můj život jsem byl často dole. Kolikrát jsem si na něj zanadával, ale v porovnání s tím co čtu v Tvém vlákně jde vlastně o prkotiny.

Velice obdivuji nejen Tebe, ale všechny, kdo si prošli podobnými problémy, dokázali zvítězit a zachovat si zdravý rozum. Přeji Tobě a Tvým blízkým hodně štěstí v dalším životě.

Odkaz ke komentáři

Tak to znám. Za měsíc mám roční výročí. Nález, operace, PET CTčka, chemo, PET CTčka, chemo znova PET. Teď mám za sebou první kontrolu a zatím dobrý. Vyhnal jsem to svini ze sebe a doufám, že se bude držet dál ode mne i mě blízkých. A to je to co Ti ze srdce přeju. A nejen Tobě, ale Vám všem tady. Ať ta kurva kosí jinde a nám ať to tiká pro radost.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...