Pavel K. Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Držím palce ať ti všechno dobře dopadne. Patříš k ikonám tohoto fóra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josuk Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Snowe, taky držím palce. Břicha se neboj, vždyť tam nic důležitýho u normálního člověka není. Jinak hrozně důležitý je dneska doktor, kterýmu člověk věří. Nemusíš rozumět odborně, ale měl by to být člověk co se mu dá věřit. Bohužel dneska je to v českým zdravotnictví tak, že přednostové klinik jsou v první řadě hodnocený ekonomicky a pak někdy zdravý rozum jde stranou. Tetě chtěli brát žlučník, že tam jsou kameny, diagnóza údajně jasná, výkon indikovaný, ale měl jsem pocit, že by to v jejím věku a momentálním stavu nemuselo dopadnout moc dobře ani laparoskopicky - tak se operace odložila - no a po nějakým čase údajně kameny zmizely... prostě byla by to tenkrát zbytečná operace. Ale nechci Tě strašit. MYslím, že každý je za svoje rozhodnutí zodpovědný v první řadě sobě, takže žádné výčitky nejsou na místě. Já měl v 15 letech jít na operaci nosní přepážky a odložil jsem to... jasně nedá se to srovnávat. IMHO prostě každý je odpovědný sám za své zdraví a motivace k operacím jsou někdy taky jen body, někdy jen rivalita, snaha o prestiž... Ale nenech nakazit mojím pesimismem, prostě věz, že každý rozhodnutí, který uděláš Ty, je správný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Hodně štěstí, ať to dobře dopadne! Natrhni těm nemocím zadek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yossarian Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Snowe, Tvé příspěvky patří k tomu nejlepšímu na tomto fóru, díky za každodenní přísun informací o zajímavý kouscích. A i když se my dva neznáme, přeji Ti, ať Ti to dobře dopadne. Drž se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Držím palce-určitě to dobře dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerrou Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 nepozname sa,to nemeni nic na mojom priani skoreho uzdravenia a nezabudni Tvoja viera ta uzdravi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prukajda Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Držím palce. To přece musí klapnout a vše zase bude OK! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Best a good luck Snowe !!! drz sa, to zvladnes predsa ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Snowe jdi do toho já ti sakra držím palce a sázím, že budeš vítěz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 magor si, ale Arcichronomagor, vévoda z Neuchatelu drz sa chlape! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shore Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 hodne stastia a urcite to das ! to chce cigara, chronomag a pevne nervy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Romane, hodne stesti ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Romane, to ustojíš. Držím palce. Duben už je blízko ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 I já se přidávám.Sice se, jako z mnohými členy zde na foru , osobně nezáme, ale to nemění nic na tom, že ti přeju ať ti to dobře dopadne! Drž se! Tvoje přispěvky zde jsou jedinečné...je to paradox na hodinkovém foru, ale nejvíce mám v hlavě tvé vlákno o testování lyží Tak brzy zde naviděnou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim01 Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Jsem tu nováček, ale Snowovy posty nejde minout. I když s něčím nesouhlasím, Snow je člověk, co má názor a jentak ho nemění ... a to se cení. Držím palce. P.S. nedá mi to: myslím, že většina lidí by se více bála operace hlavy, než břicha.... proti gustu... jo a vypadá to, že si musím přečíst vlákno o testování lyží... tak ať to dobře dopadne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Hodně štěstí Snowe, podporu tady máš luxusní, takže to vyjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Ještě jednou děkuji všem za slova podpory jak v tom vlákně tak v SZ, nesmírně si jich vážím. Z celé situace jsem úplně ubitý. Přes rok nemám žádné hodinky, mám jen telefon. Vzhledem k situaci jsem si pečlivě vybíral definitivní hodinky. Výběr se mi snad i podařil, jen nejsem schopen celou akci dotáhnout do konce, prostě nemám náladu. Počkám, jak všechno dopadne a pak snad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 taky držim palce a přeju hodně štěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Držím palce!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Držim pěsti! Drž se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se