kubson Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Hodně štěstí a rychlé zotavení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Držím palce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 No DRŽ SE chlape! A už teď se těším (jako všichni okolo, včetně Tebe) až se ozveš, že už to máš za sebou!!!Vem si do nemocnice krabku Barclayek, přijedu a jednu vyměním za pomeranč, mandarinku či banán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Ať Tě síla provází!! Držím palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Hodně štěstí, drž se chlape;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stephan Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Drž se, určitě to vyjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Di do řiti s těmahle kecama,Romane!!!! Prostě to klapne,jak jsem Ti poudal už po tlf !!!!! EDIT - zavolám Ti,minimálně už jen abych Ti řekl,jak jsem u felčarů dopadl já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Držím palce, přeji hodně sil a brzký návrat zpět.Mám rád tvé posty novinek.Kdo by to za tebe dělal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Romane, držím palce, ať všecko dobře a rychle dopadne, a pamatuj, že další termín u Lva bude za chvíli Do té doby, dík hlavně za průběžnou osvětu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Drz sa, vsetko dobre prajem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 (upraveno) Nemá cenu psát hromady slov(keců) prostě to DOBŘE DOPADNE a hlavně pozitivně,tak nějak mi to říkali,když jsem ležel půl roku s páteřía nemohl chodit.Uvidíš bude to dobré.Roman. Upraveno 26. května 2011 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Držím palce... Měj se a směj se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Nezapomenu, jak jsi mne "sundal" hned jak jsem se registrovala . Mám tě v šuplíku "Nevysírat" a doufám, že to tak zůstane . Brzké uzdravení! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Brzy se nám zotav Snowe, určitě to dopadne OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Málokde sneží aj v lete. Nádielka hodinkových noviniek a správ je osviežujúca, takže iná možnosť ako v tom pokračovať ani nie je Drž sa Roman. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Jo, jsou chvíle, kdy končí všechna sranda. Ale když takovou situaci překoná, dá to člověku sílu od srdce se zasmát. Přeju hodně štěstí a ať jsi brzo zpátky v plné síle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honda6666 Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Drž se chlape-přeji hodně štěstí!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 S.Z Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 To dáš! Lyže už se těší, jak se popasuješ s letní přípravou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Držím palce a budu se těšit na tvé příspěvky, až se vrátíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se