Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsících...
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

S Karlem jsem se viděl poprvé, hodinky jsem nekoupil, nebyl jsem si úplně jistý. Karel mě nabídl, že si je můžu vzít a týden a ponosit aniž bych mu něco platil.  Neuvěřitelné děkuji za důvěru. 

Jednání a pokec super, ví o čem mluví. Děkuji ještě jednou.

Upraveno uživatelem Dave123
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno

Koukám na předchozí příspěvek a je to zrovna tak. Takže taky až s dodávkou věci pod nos.

Tudíž se připojuju k zástupu spokojených. Díky a kdykoli rád a znova.

• po měsíci...
Odesláno

Tak a dost bylo lichocení. Před touto osobou musím všechny důrazně varovat. Dá vám natolik dobrou nabídku, že odmítnout může jen blázen, takže kupujete, ať už to bylo v plánu nebo ne. A ještě k tomu vám to přiveze až po nos. To, že platíte ex post už ani nekomentuju.

Být tady víc takových lidí, tak bych se asi musel raději preventivně natrvalo  odhlásit.

No nic, prostě bylo skvělý jako vždy, díky moc 👍

• po 5 týdnech...
  • po měsících...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Díky panu kolegovi a jeho přístupu jsem do tohohle krásného šílenství spadl mnohem rychleji a hlouběji, než jsem si kdy představoval...služebníček:)

• po 2 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Po dlouhé době a náročném období se zvedám zpět a při té příležitosti po delší době i realizace dalšího obchodu. Tady kolega je "old school" Chronomagu, co se řekne, to platí bez vyjímky. Hodinky i auta v opečovaném stavu, špičkový přístup hodný místním zvykům, kde slovo platí a má váhu, 101% důvěra. Díky a kdykoliv znovu s maximální důvěrou.

• po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno

Konečně po letech osobně, bezva obchod. Díky, určitě doporucuju jako solidní protistranu.

kdykokoliv rad znovu a rovnou mi navrtal jedněmi hodinkami myšlenky..

• po měsíci...
  • po měsíci...
Odesláno

Joo, KoFoLa, kdyby vsechny handly byly tak bezproblemovy, jak s nim, to by bylo na svete krasne, i ten Putin by nad tou harmonii uronil slzu... Takze jako uz tolikrat, diky za vse a v brzku opet navidenou.

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...