Murphy97 Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 S KoFoLou vzdycky, vsude a znovu rad! Diky za rychlost, vstricnost, pokec a darek navic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kilundron Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 I have made another deal with Karel. Like always perfect communication, smooth deal. Thank you Karel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 První obchod s Karlem. Rychlá dohoda, vstřícnost a spolehlivost. Děkuji za krásná Seika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2020 Děkuji za fajn rychlý obchod, vše naprosto v pořádku. 1* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 (upraveno) S Karlem jsem se viděl poprvé, hodinky jsem nekoupil, nebyl jsem si úplně jistý. Karel mě nabídl, že si je můžu vzít a týden a ponosit aniž bych mu něco platil. Neuvěřitelné děkuji za důvěru. Jednání a pokec super, ví o čem mluví. Děkuji ještě jednou. Upraveno 31. března 2021 uživatelem Dave123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Absolutní cajk!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 Super, ještě mi je přivezl pod nos, díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 Koukám na předchozí příspěvek a je to zrovna tak. Takže taky až s dodávkou věci pod nos. Tudíž se připojuju k zástupu spokojených. Díky a kdykoli rád a znova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 Tak a dost bylo lichocení. Před touto osobou musím všechny důrazně varovat. Dá vám natolik dobrou nabídku, že odmítnout může jen blázen, takže kupujete, ať už to bylo v plánu nebo ne. A ještě k tomu vám to přiveze až po nos. To, že platíte ex post už ani nekomentuju. Být tady víc takových lidí, tak bych se asi musel raději preventivně natrvalo odhlásit. No nic, prostě bylo skvělý jako vždy, díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2022 Vybornej kuryr. S celorepublikovým rozsahem. Kdo chcete zadarmo neco přivézt v nadupane Audine, Kofola je vas člověk. Ve dne v noci. Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Díky moc za obchod a vřele doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 Díky panu kolegovi a jeho přístupu jsem do tohohle krásného šílenství spadl mnohem rychleji a hlouběji, než jsem si kdy představoval...služebníček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 Přidávám se ke kolegům výše. Všechno v naprostém pořádku. Děkuji Karlovi za obchod a klidně kdykoliv zase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 Po dlouhé době a náročném období se zvedám zpět a při té příležitosti po delší době i realizace dalšího obchodu. Tady kolega je "old school" Chronomagu, co se řekne, to platí bez vyjímky. Hodinky i auta v opečovaném stavu, špičkový přístup hodný místním zvykům, kde slovo platí a má váhu, 101% důvěra. Díky a kdykoliv znovu s maximální důvěrou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 Další obchod na jedničku, co se domluví to platí a ještě rychle Diky moc!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Konečně po letech osobně, bezva obchod. Díky, určitě doporucuju jako solidní protistranu. kdykokoliv rad znovu a rovnou mi navrtal jedněmi hodinkami myšlenky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 Hodnotení nikdy nie je dosť, tak pridávam ďalšie. Nehodinkový obchod, všetko na jedničku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2024 Joo, KoFoLa, kdyby vsechny handly byly tak bezproblemovy, jak s nim, to by bylo na svete krasne, i ten Putin by nad tou harmonii uronil slzu... Takze jako uz tolikrat, diky za vse a v brzku opet navidenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EDYMI Odesláno 8. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2024 Celý obchod prebehol úplne bez problémov a až extrémne rýchlo. Kolegu môžem ako kupujúceho len odporučiť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2024 To se to obchoduje, když ani nemusíte platit Děkuju moc za ochotu, jsem dlužníkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se