Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Cau bandicko, mate nekdo prosim tip na nejakeho fyzioterapeuta v Praze? Podarilo se mi dneska si asi trosku hnout se zadama a celkem me to boli a potreboval bych byt co nejdrive fit - tzn specha :)

Diky za jakoukoliv radu, pokud je nekdo z chronomagu primo fundovany provadet nejake zakroky, bylo by to jeste lepsi :D

Odesláno

Dolmina nitrožilně, pak Myolastan a Coxtral. Za 3-4 dny budeš OK ;).

Jinak já navštěvuju RehaMed.cz. Byl jsem tam zatím 3x a dobrý, ale pravdou je, že mě teď nic nebolí, takže spíš jen cvičíme :).

Odesláno (upraveno)

Mně jednou doporučila rehabilitační doktorka celkem zajímavou věc. Večer před spaním prášek na bolest, prášek na uvolnění svalů (název už nevím) a dva až tři panáky tvrdýho. Pak spíš jako zabitej a zablokované svaly se uvolní. Na mě to sice nefunguje, ale je to příjemný a při bolesti to aplikuju s oblibou :D

Upraveno uživatelem lolohh
Odesláno (upraveno)

Mně jednou doporučila rehabilitační doktorka celkem zajímavou věc. Večer před spaním prášek na bolest, prášek na uvolnění svalů (název už nevím) a dva až tři panáky tvrdýho. Pak spíš jako zabitej a zablokované svaly se uvolní. Na mě to sice nefunguje, ale je to příjemný a při bolesti to aplikuju s oblibou :D

To podepíšu. Navíc, když řeknu, že užívám tzv. svalový relaxant, zní to líp, než když řeknu, že užívám alkohol, nebo když má polovička řekne, že zase chlastám :)

Jinak na bolest doporučuju analgetika na bázi opiátů. Bolet to sice nepřestane, ale člověkovi je to tak nějak jedno. A když to přestává být jedno, je čas na další dávku. :)

A abych jen neplevelil, poslal jsem SZ s nabídkou kontaktu.

Upraveno uživatelem Henry
Odesláno
Odesláno

Já mohu doporučit za sebe i kamarády dr. Sehnalíka, www.orthotes.cz

Dnes, tj. v pátek operuje Na Františku, takže se k němu beztak dostaneš nejdřív v pondělí, když, tak se mi ozvi, ať případně domluvíme termín.

Odesláno

Du Fu Kun (pokud to nekomolím) na Chodově v poliklinice vedle gynekologie:-) Mistr Tai-ti .. má tam sice že je doktor, ale rozumí právě kostím a masu a sportovním úrazům zvlášť. Vnitřní medicínu nemá vyštudovanou. Ale na záda je dobrej. Jo ale může se Ti stát, že vezme 20-ti cm jehlici a zaboří Ti jí někde do zadku a má strašnou p...l z toho, když u toho kvílíš:-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...